Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia !
Én is gondoltam rád. Azt hittem már minden OKÉ. Hát én most nagyon besztam. Pont 1 hét múlva megyek én. Tudtál azért valamit csinálni?
A dokidnak nincs valami kollágája aki ránézne? A varratokat hányadik napon szedte ki?
Azért gáz mert pont azt hittük ,hogy karácsonyra már szép leszel és tessék.Gondolom végig idekeskedtél.Az ünneoek alatt meg mindenkit nehéz elérni Jaj csak legyen rendbe. A család vagy a barátnők mit szólnak hozzá?
Nem csak te látod rosszabbnak mint a valós helyzet. Ezt nem kritikának szántam ,de magamon én is mindent durvábbnak látok mint a valós helyzet.
Sziasztok! Én lemaradtam az ünnepi jókívánságokról, de remélem, hogy mindenkinek jól telt a karácsony és degeszre ettétek magatokat. :)
Ilduska! Válaszolt a doki az SMS-edre? Annyira aggódok, hogy hogy érzed magad most, ennyi megpróbáltatás után. Mostanra már biztosan sokat javult a szemed sarka is! Írj, ha netközelben vagy!
Szia,hogy vagy?
Bocsi most jöttem meg céges buliból lassan 21 órája fent vagyok.
Ez az éjszaka mély nyomokat hagyott bennem ,reggel nagyon sz..-l néztem ki.
Most már várom azt aminek el kell jönni. Ami szarul jön ki úgy volt ,hogy 2 hétig itthon leszek ,erre 7-re beakarnak tenni egy értekezletet. Hát senkinek nem mondtam mire készülök ,de az már biztos ,hogy oda nem tudok elmenni. Ezt pedig nem tolom mert akkor még a végén megint 2 évet gondolkodok rajta.
Hát ezt nem így terveztem na de még addig változhat a program.
Kis Márti!
Bocsi valóban nincs honlap de ha a google-ba beütöd ,hogy Dr. Kővári Péter
plasztikai sebész akkor ott van a magánrendelőjének a címe illetve a rendelési idő. Egyébként meg az égésplasztikán dolgozik a Petz-be
Ilduska !!Baromira szorítok neked. !!Nagyon komolyan mondom. Remélem már javult? A doki nem válaszolt?
Pont ezt akartam mondani, hogy nem ma kezdte, biztos tudja, hogy mit csinál...
Egyébként a dokinak mondtad az aggályaidat, mit mondott rá?
Szia Ilduska! Ne légy elszomorodva, meglátod pici türelem és szép lesz a sarka is a szemednek. Biztos megvolt rá az oka, hogy miért csinálta így. Lehet, ha nem lenne ott olyan mély a vágás, akkor bőrtorlódás lenne, mivel a közép részről kivett bőrt el kell valahogy simítani a szél felé. Nekem a belső sarka gyógyult picit nehezebben, de már az is szép. Neked is szép lesz, meglátod!!!!
Pici türelem ;-)
Jó estét.
Édesanyám is szeretne szemhéj plasztikáztatni,de még nem tudjuk hol és kinél.Mi csornaiak vagyunk és olvastam,hogy Ön Győrben csináltatta.Azt szeretném kérdezni,nincs a dokinak honlapja?Illetve szájimplantátumot is csinál?
Szia !
Nem titkos.dr Kővári Péter csinálja. Azért annyira nem volt gyors mert már többször felmerült a gondolat, de most 3 nap alatt döntöttem. Több kozmetikus által jutottam el ehez a dokihoz. Mivel győri vagyok nekem ez a kényelmes ,mert nem kell utazgatnom. A munkáját látta már ismerősöm az mondta ,hogy jól dolgozik. A rendelője kellemes a doki szimpatikus. Mikor mentem konzultációra akkor egy fiatal srác alsó szemhéját csinálta ,de elhuzódott a műtét így pénzt nem fogadott el. Az egész megbeszélés alíg tartott 15 percig. Ez kissé nyugtalanított de visszamentem az ismerősömhöz aki abszolút megnyugtatott,hogy ez már annyira rutin műtét ,hogy nem fogja a "kezem simogatni". Nekem az alsót még nem ajánlotta azt mondta csak pár év múlva esedékes. Viszont a felső annyira meg van eresztkedve ,hogy már a látásomba is zavar. 120 e lesz műtét + 20e feltölti a 2 szemem közti ráncot is. Az igazság az ,hogy olvasom a fórumot de pár lánnyal privát szoktam beszélgetni. Hát most egy kicsit megvagyok ijedve az előzőleg leírtakból de nagyon drukkolok Ilduskának. remélem szép lesz neki ,ha már ennyit szenvedett.Fényképeket készítek majd folyamatosan és akit érdekel elküldöm. Bár már ott tartanék. Holnap megyek céges bulira már komoly smink kell ,hogy kinézzek valahogy. Nekem úgy gondolom most jött el az idő.
Mondjuk mostanában ilyen gyors döntéseket hozok. Munkahelyet 1 nap után áltoztattam ,kocsi 1 óra alatt vettem ... Régen meg állandóan csak hezitáltam.Hát remélem 1 hónap múlva már jobban fogom érezni magam.
IIduska!! Ne csüggedj ,jó lesz az csak türelem. Tényleg szétbarmóltak ott mindent idő kell. Bár én ugyanígy fogok viselkedni. Azt hiszi az ember ,hogy a 40x évet 1 hét alatt rendbehoz.
Ne keseredj el, nagyon friss még a dolog.
Tuti, hogy sokat javul még. Szorítok hogy minden rendben legyen azért jelentekezz még...
Szia!
Annyira gyorsan döntöttem ,hogy január 3.-án 17 órakor megyek.
Szurkoljatok ,hogy olyan szép legyen mint Pillucié.
Sziasztok!
Már régen nem voltam az oldalon. Még mindig hezitálok a felső szemhéjplasztikán.(Gyáva vagyok az tény) Közben egy barátnőm mesélt az endoszkópos homlokplasztikáról, mint lehetőségről. Szerinte nem a szemhéjam erezskedett me, hanem a homlokom ereszkedett lejjebb. Most aztán van min elmélkednem! Van valakinek valamilyen infója endoszkópos homlokplasztikáról, vagy lehetséges orvosról?
Ha valaki tud ezzel kapcsolatosan valamit, kérem ossza meg.
Én is izgulok veled és várom mindig a napi beszámolód. Egy hónap múlva már az enyém is szépen fog ilyenkor gyógyulni.
Pihenj sokat!