Szemhéjplasztika (beszélgetés)
ez egyáltalán nem is rossz ! Minden viszonyítás kérdése,a felsőnnél nekem kék foltjaim is voltak a szemem alatt... gyógyulgassál szorgalmasan.
Ugye mondták, hogy most nem szabad emelni és félig ülve kell aludni ?
Jajj, de örülök és drukkolok továbbra is ezerrel!!!!
Sashegyi vállalt el, vagy a Kristályszem?
jaj de jó. Alíg várom,hogy te is túl légy rajt. Lehet elsiklottam felette ,de ki lesz az orvosod? Miket mondott?
Gondolok itt gyógyulási időre.. stb
Nagyon örülök, ha úgy érzed megtaláltad a megfelelő szakember, jaj, olyan izgalmas együtt megélni ezeket az eseményeket, amikor valakinek az konzijára vagy műtétjére készülünk!:)
A legszebbeket!
Szijasztok Lányok!
Nagyon jó benyomással jöttem el a konzultációról. Dec. elején lesz a műtét, alsó-felső együtt. Megnyugtatott a doktor úr, hogy higgyem el, semmivel sem hátrányosabb együtt a kettő, rengeteg tapasztalattal és csodaszép eredményekkel mondhatja ezt. Azt mondta, hogy Karácsonyra már teljesen szalonképes leszek:)))Másfél órát voltam bent, minden kételyt eloszlatott, mindent elmagyarázott. Teljes a bizalmam.
Köszi az infókat!
Azt tudod, hogy pontosan melyik típusú CO2-es beavatkozás lesz? Az egész arcon végzi, vagy csak célzott területeken?
Sziasztok!
Ma voltam kontrollon. A doki szerint nagyon szépen gyógyul a szemem de még csak a felénél járunk.
Kérdeztem a technikát. Ő úgy csinálta ,hogy a szemhéjrácba ejtett egy vágást és oda húzta ki a bőrt, alul pedig elterítette a zsírt. Még nekem is vannak csomócskáim azt mondta szépen masszírozgathatom,de el múlnak maguktól is. Krém nem kell semmi.Olyan sokat nem beszéltünk ,mert sorra jöttek hozzá a páciensek és sok műtétje volt ma. Azonfelül ajánlotta a szemöldök emelést nekem is ,mert azzal teljesen simává tehető az egész szem. Ezt majd még meggondolom ,mostanában biztos nem,mert tényleg nem akarok mókuskerékbe kerülni.
Kaptam egy kis botoxot is a haragos ráncomba. Oda adattam egy éve is ,még jó is volt,de nem akartam ,hogy ismét az a nagy alagút újra kiújuljon.
AMI A FŐ HÍREM: január 3. án du. 3-ra megyek a lézeres hámlasztásra. Mondtam neki ,hogy attól félek ,mert olvastam róla fehéret feketét ,de megnyugtatott ,hogy semmi félelmem ne legyen.
ismét meggyőzött Kovács dr a korrektségéről.
Komolyan mondom minden elfogultság nélkül ,hogy emberileg is és orvosilag is a legkiválóbb választásom volt ,hogy hozzá mentem.
Mi továbbra is drukkolunk neked, és reméljük, hogy hamarosan elégedetten tudsz beszámolni a sikeres beavatkozásról!
...és igen, jó volna, ha nem maradnának titokban a hasonló esetek, mert így mindannyian tisztában lehetnénk a valós helyzettel, és nem csak a tökéletes műtéti eredmények, és elégedettség álomvilágában tervezgetnénk egy-egy beavatkozást!
Nézzed meg az előtte-utána képeinket , mi sem néztünk ki különbül :)
Nyugodjál meg, nagyon szép leszel, csak türelem, azt a pár napot guggolva is kibírod !
Úristen. Kicsoda. Annyira örülök neki :)
Csak segít ez a SOK DRUKKOLÁS -AGGÓDÁS!!!!!!!!