Szemhéjplasztika (beszélgetés)
De most már belépöt kérek:))!!!Hol kujtorogtál eddig??:)
Jaj de jó hogy csinálsz naplót! :) megint megyünk sorbaállni és kopogunk :)
Mennyire vágott túl? Remélem nem annyira, mint Iluskának:)
Nekem nem volt csodálkozó a szemem:))Gondolom furcsa neked, hogy jobban kilátsz a szemedböl, mint elötte:)Alakulni fog még, csak nyugi:)Már el is felejtettem, hogy volt nekem anno. Kikeresem a felsöszemhéjmütét fotóimat és belerakom egy naplóba.
Most jut eszembe, hogy vettem a hegre Cicaplastot, azt többen is dicsérték ilyen problémákra. Remélem ettől majd hamarabb gyógyul.
Az enyém is így van, nekem a drnő azt mondta, kb 1 hónapig lesz piros a heg. Gondolom egy haloványan utána is látszani fog.
Nekem a külső szemzugon túl is lett vágva. Volt már ilyen valamelyikőtöknél ? Az látszani fog egy darabig, de meddig....???
Köszi,azért próbálok rajta egy kis sminkkel is igazítani.
Ne aggódj alakul még sokat ,az idegek megtalálják a helyüket és természetes lesz
Tegnap szedte ki BB a varratokat és tetszik az új szemem, de egy kicsit fura, hogy nem a régi hajlatban törik meg a szemhéjam, hanem a vágásnál. Neked is így volt? Így egy picit "csodálkozó" szemem lett. Vagy ez még kicsit alakulni fog?
Megnézhetem én is milyen lett?
Gyertek csak, már benn is vagytok:)
Dehogynem, Cumus ! írtam, hogy én figyuztam a szavaidra és igazat írtál. :)
Szeretnék betolakodni hozzád én is:))Mondtam én,hogy nincs miért izgulni, de nem hallgat rám senki:((
Szia ,akkor vége :) Jelentkeztem a naplódba. Pihenj jól,vigyázz magadra !!
Köszönöm a szurkolást. Nagyon izgultam, de nem kellett volna :) 12-kor fejeződött be a műtét, minden simán ment. Tettem fel "szines" képet.
Hurrá! Egy kalappal!!! Gondolom, tele lesz a nadrágod??:) Menjél csak, ne ne gondolkodj tovább rajta, hogy.....
Én már holnap megyek kés alá. De még mindig nem vagyok biztos benne :)
Rendben, szóval a fehérbor jobban csúszik, majd szólok Hoxának :)
Nem a MÁV kórházban van, hanem mellette a Vasút Egészségügyben, a 3. emeleten. Ahogy előttem is írták a műtét abszolút nem fáj, én ma voltam varratszedésen, ami szintén semmi fájdalmat nem okozott. A ragasztó leszedését éreztem egy picit,de az is semmiség volt. Ja és a műtét előtt mindenképpen adnak egy Xanaxot.
megy a drukk neked ezerrel :) sok sikert!
Kedves Kori kolléganő,
én jövő pénteken penderedek a kés alá. Eddig ez a terv legalábbis. No és Te?
Igyunk inkább egy kis Olaszrizlinget:)
Na, bevallom...én is féltem elötte:) Mütét után jöttem rá, hogy felesleges volt a para:) A lifttöl balra van a mütö(ha háttal állsz),a bal oldalon, de, hogy hanyadikon azt már elfelejtettem:)
Nem kell lennt bejelentkezned, csak irány felfelé:)
Kezet foghatunk :) Megyek letesztelem előtted a dokinénit. :D Féljünk együtt, Te mikor mész ?
Cumus szavait én is iszom.
Szia Cumus,
köszönöm ezeket a szavakat, nagyon kedves vagy :)
Tudom ám, hogy nem kell tőle félni, BB egy tündér, nem (vagy alig) fog fájni, meg minden, sokan leírtátok már itt ezeket :) El is hiszem, biztos vagyok benne hogy így van minden szórulszóra; de hát a parázókám nem hallgat az okos szóra, minden hiába.
Tudom hogy nem kell félni, és mégis félek; hát ez már csak így van :D
Abban tudnátok még segíteni, hogy pontosan hogy is kell megközelíteni a MÁV Kórházban a műtét helyét? Biztos elmagyarázza majd a doktornő, de tutira nem fogom elsőre megérteni, és Ducati kolléganő is eltévedt, és én is el fogok :)
Azért csak óvatosan! Nem szabad bogarat ültetni a fülébe :D :D
Ha mégsem sikerülne eltüntetni, fogd a fogorvosra! Nekem egyszer a fogorvos olyan szerencsétlenül adta be az érzéstelenítőt, hogy hatalmas folt lett a szemem alatt hetekig. Ha kérdezték, mi történt, persze a férjemre mutogattam :-) Olyan jámbor lélek, mindenki csak kacagott.
Köszi, pont útbaesik egy DM! Nem vészesek a foltjaim, de a munkahelyemen sokan látnak, nem akarom, hogy kérdezősködjenek, esetleg azt higgyék a párom tette.
A Perfect face-t, ami a piros-lilás foltokat semlegesiti, rákentem vékonyan a foltokra es Alverde, Camuflage 002 beige krémpudert tettem a tetejére, finoman rátapsikolva. A DM-be vettem, nem volt drága. Nekem szépen eltüntette a szivárványfoltjaimat. Lehet , hogy neked kicsit sötétebb vagy világosabb Camuflage kell, próbáld ki a DM-be. Remélem, neked is segit.