Ma megejtettem egy nagybevasarlast. 3 zacskó kaja, haztarsati szerek eees egy üveg bor. Azt lekapcsoltak, mert nem volt nálam igazolvany. 39 vagyok. Maradjon így sokáig!
A fiad miért olvassa el a te levelezésed? Ezt te kellett volna megtanítsd neki, hogy nem illik. Soha, senki levelezését nem olvastam és nem olvasnám el engedély nélkül.
Ha te semmi olyat ne irtàl neki ami hajlandóságot mutat a dologra akkor semmi ciki nincs benne a te részedről. Ha te is bele mentél a “játékba”, akkor tényleg neked is ciki.
Vedd bóknak! :) Jól tartod magad! 😁 Igazi kívánatos milf vagy 😅 Bár az életkorokat nem ismerem a történetben. Igaz, mellékes is.
Akkor kínos csak ez az egész a Fiad előtt, ha nem kommunikáltál egyértelmű nemet a fiad haverja irányába. De gondolom nem így volt. Érezve a felháborodásodat. ☺️
Pofátlanabbat is el tudok képzelni, nincsen ebben semmi, rápróbált, nem jött össze. Ha zaklatna vagy valami akkor az tényleg gázos, meg így egy az egyben ajánlatot tenni sem a leglovagiasabb dolog, dehát valszeg nem egy kifinomult fiatalemberről van szó :D
Miért süllyednél el szégyenedben? Szerintem vicces. 😄 Rám jön a röhögés, amikor kb. 15 évvel fiatalabb fiúk kikezdenek velem. Nem szoktam megsértődni. Bóknak is veheted.
Ez nem neked volt kínos. És egyáltalán nem kell elsüllyedned. Ha a fiad korabeli pasi ilyet ír, akkor nézz bele a tükörbe, húzd ki magad, és röhögj egy jót.
A srácnak meg írd meg, hogy megtisztelő az érdeklődése, de nem vagytok egy súlycsoportban.
Nem tudom hogyan gondolja ez a srác, de most kiakadtam teljesen. A Fiam egyik régi haverja a facebookon elkezdett nekem írogatni, először csak átlagos dolgokról majd a végén benyögte, hogy ő szexelni akar velem ez egy régi álma. A legcikibb az, hogy a gépemen bejelentkezve a Fiam elolvasta és jól kiosztotta. Majd el süllyedtem szégyenembe, mégis hogy gondolta ezt? Hova fajul ez a világ? Nagyon kínos volt nekem.