Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A pofátlanság ne továbbja fórum

A pofátlanság ne továbbja (beszélgetés)

jún. 24. 18:49
Amúgy, ha igaz, vedd Bóknak!
16. 701d5da638 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 18:46
Szeretnéd!😄
15. Lady Lavender (válaszként erre: 14. - Kentaurcica)
jún. 6. 17:54
Minden sötét multammal egyutt: szerintem is.
jún. 6. 17:39
Legkínosabb szerintem a fiadnak. Főleg, ha vizuális típus...
13. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - Andi6020)
jún. 6. 17:21

"Rámfajult a világ.". :Ddd

Megvan apámmal min fogunk este röhögni.

12. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Amaunet)
jún. 6. 17:19
Azért ez a ló másik vége.
11. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 17:05

Hova fajul ez a világ?

Mármint hogyhogy hova fajul? Hogy rád, ez a durva? :D

10. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Michelle.r)
jún. 6. 16:55

Egyetértek.

Ma megejtettem egy nagybevasarlast. 3 zacskó kaja, haztarsati szerek eees egy üveg bor. Azt lekapcsoltak, mert nem volt nálam igazolvany. 39 vagyok. Maradjon így sokáig!

jún. 6. 16:25
A fiad miért olvassa el a te levelezésed? Ezt te kellett volna megtanítsd neki, hogy nem illik. Soha, senki levelezését nem olvastam és nem olvasnám el engedély nélkül.
8. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 16:03
Ha te semmi olyat ne irtàl neki ami hajlandóságot mutat a dologra akkor semmi ciki nincs benne a te részedről. Ha te is bele mentél a “játékba”, akkor tényleg neked is ciki.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 15:08

Hány évesek a fiúk?

Szerintem megszólítani sem mert volna, ha nem adsz okot a viselkedéseddel.

Kamu.

6. horakulum (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 14:59

Vedd bóknak! :) Jól tartod magad! 😁 Igazi kívánatos milf vagy 😅 Bár az életkorokat nem ismerem a történetben. Igaz, mellékes is.

Akkor kínos csak ez az egész a Fiad előtt, ha nem kommunikáltál egyértelmű nemet a fiad haverja irányába. De gondolom nem így volt. Érezve a felháborodásodat. ☺️

jún. 6. 14:25
Pofátlanabbat is el tudok képzelni, nincsen ebben semmi, rápróbált, nem jött össze. Ha zaklatna vagy valami akkor az tényleg gázos, meg így egy az egyben ajánlatot tenni sem a leglovagiasabb dolog, dehát valszeg nem egy kifinomult fiatalemberről van szó :D
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 14:22
Miért süllyednél el szégyenedben? Szerintem vicces. 😄 Rám jön a röhögés, amikor kb. 15 évvel fiatalabb fiúk kikezdenek velem. Nem szoktam megsértődni. Bóknak is veheted.
jún. 6. 14:19

Ez nem neked volt kínos. És egyáltalán nem kell elsüllyedned. Ha a fiad korabeli pasi ilyet ír, akkor nézz bele a tükörbe, húzd ki magad, és röhögj egy jót.

A srácnak meg írd meg, hogy megtisztelő az érdeklődése, de nem vagytok egy súlycsoportban.

2. 17fc9c95a6 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 13:54

Miért Neked volt kínos, nem te írtál neki, ő írt neked.

Megesik ilyen, nekem is olyan srác udvarolt, aki a fiam lehetett volna.

Akkor éreztem volna rosszul magam, ha belemegyek a játékba.

Ne csinálj belőle problémát!

jún. 6. 13:43
Nem tudom hogyan gondolja ez a srác, de most kiakadtam teljesen. A Fiam egyik régi haverja a facebookon elkezdett nekem írogatni, először csak átlagos dolgokról majd a végén benyögte, hogy ő szexelni akar velem ez egy régi álma. A legcikibb az, hogy a gépemen bejelentkezve a Fiam elolvasta és jól kiosztotta. Majd el süllyedtem szégyenembe, mégis hogy gondolta ezt? Hova fajul ez a világ? Nagyon kínos volt nekem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook