Méhméreg krém (beszélgetés)
11. gigi> (válaszként erre: 8. - Srcrss)
jún. 6. 18:30
Van magyar is belőle,de én már a temuról is rendeltem. Hiszitek vagy sem az utóbbi jobb minőségű volt.
10. kisvárosi (válaszként erre: 8. - Srcrss)
jún. 6. 18:22
A hirdetések alapján úgy tűnik, hogy igen.
9. gyöngy:) (válaszként erre: 5. - Kisvárosi)
jún. 6. 16:37
Ez egy nagyon régi termék, bioboltokban, drogériákban, gyógyszertári webáruházban is lehet venni, de gondolom, mint mindent ezt is próbálják hamisítani, meg kitalálni rá minden csodát, hogy mire is jó. Szerintem kipróbálhatod, mert maga a termék nem kamu, de vigyáznék vele, honnan venném és mire.
8. srcrss (válaszként erre: 5. - Kisvárosi)
jún. 6. 16:14
Én külföldi oldalakon is le szoktam csekkolni, ami érdekel, hogy ne vásároljak hülyeséget. Ez magyar termék?
7. srcrss (válaszként erre: 1. - Kisvárosi)
jún. 6. 16:10
Ha nem túl drága, próbáld ki. Vagy bejön, vagy nem.
6. Piroska52 (válaszként erre: 5. - Kisvárosi)
jún. 6. 15:58
Annyi mindenre írják milyen jó, hogy tutira nem hiszem el.
5. kisvárosi (válaszként erre: 4. - Piroska52)
jún. 6. 14:49
Igen, én is ezt gondolom tulajdonképpen. Csak hát amikor az emberre már erősen ráférne egy csodaszer meginogthat. Amúgy a Facebookon tolják ezt a reklámot. Biztos más is találkozott vele. Azért is kétes amúgy, hogy túl komolyan kellene venni, mert mind egyes hirdetők, mind jónéhány dicsőítő profilja - nekem legalábbis- nem tűnik valódinak. Persze, biztosan nem tudom nyilván.
4. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Kisvárosi)
jún. 6. 14:19
Amit a reklámok mutatnak, egy szót nem hiszek el belőle.
3. kisvárosi (válaszként erre: 2. - Gigi>)
jún. 6. 13:37
Helló. Köszönöm a választ.
2. gigi> (válaszként erre: 1. - Kisvárosi)
jún. 6. 07:26
Szia!
Én már vettem ebből a termékből.
Jónak jó.Puha lesz a bőröd tőle használat után, kellemes illata van de sajnos ez sem csodaszer.
1. kisvárosi
jún. 6. 07:08
Üdv kedves tagok. Pár napja nagyon sok méhméreg krém reklám jön velem szemben. Csodaszernek tűnik az ajánlás alapján. Pont ezért vagyok kissé szkeptikus, mert mint azt tudjuk, csodaszerek pedig nincsenek.Persze lehet, hogy ez tétel már megdőlt, akkor én biztos lemaradtam erről. Az a kérdésem, hogy valaki vásárolt már közületek ilyen terméket? Ha igen mi a tapasztalata? Valóban olyan kiváló,mint ahogy hirdetik? Köszönöm ha valaki válaszol.
További ajánlott fórumok:
- Progeszteron krém-Women's cream
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában?
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Ehet már egy 9 hónapos gyerek krémtúrót? Mindenki mást mond. Ti hogy gondoljátok?