Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Mindent egybevetve, hány %-osra értékelnéd a jelenlegi állapotot a kiindulásihoz képest?
Túl vagyok a kontrollon. Megcsinálta a szokásos fotókat. Sajnos kicsit vissza táskásodtak a szemeim. Mielőtt panaszkodtam volna neki,már elkezdte nézni, nyomkodni ,vizsgálni. Egyből mondta, hogy korrekciót kell csinálni. Két lehetőséget vázolt fel. Az első, hogy felnyitja ismét, de csak kB 2mm részén és azon a résen veszi ki az orrnyeregnél a zsírpárnát. A másik lehetőség, hogy valami lézerszálat vezet be ,és annak a mozgatásával tünteti el a zsírt. Végül úgy döntött, hogy elöbb inkább ismét felnyitja. Ha nem lesz pozitív eredmény, akkor még ott a lézer végső megoldásként.
Feltettem egy teljes arcos és az összerakott előtte-utána képeket. A változás látható, de a képminőséget és az "alapanyagot" inkább hagyjuk :)
Tavaj még nem volt ez. De nekem is mondta jó lenne ha megmutatnam magam majd. Mert olyan kevesen mennek vissza kontrollra. Mondjuk én küldtem képet neki a szememrol.
Köszönöm a kollázshoz a tanácsokat. Alapból semmit nem csinálok telefonon, csak amire korábban is használtuk, amíg nem voltak a telók ilyen marha okosak, így a számítógépen fogom megpróbálni, a képszerkesztőben biztos lesz lehetőség.
Várjuk a beszámoló a kontrollról, Ferenc45! És esetleg néhány új képet is :)
Még az előző témára visszatérve, nekem is mondta Boros doki a +10 ezer Ft-ot (mint "kaució"), amit elvileg az 1 hónapos kontrollon kapok majd vissza. Gondolom a kontroll alapból 5 ezer Ft (mint a konzultáció), tehát valójában 5 ezret kap vissza az ember. Nekem is azzal magyarázta, hogy sokan a varratszedés után eltűnnek és így akarja biztosítani, hogy visszamennek hozzá még egyszer legalább.
De jó, Tiszike!! Üdv újra itt! :)
Szia,szinte minden képszerkesztőben van fotó montázs,vagy másnéven collage készítő,de sok telefonban már gyárilag is van (sony).Nekem FotoRus programom van,de van ennél jobb is.
Galeriból a kepre kattintasz amit felszeretnel tölteni.ott megjelenik a cerza arra rákattintasz.es alul lesznek az ikonok amivel tudsz vágni a képből vagyis szerkeszteni
Mézike05 volt nála szemhéjplasztikán pár évvel ezelőtt.
Ez engem is érdekel, holnap (kedden) megyek varratszedésre!
Sziasztok :) Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen programmal csináltátok az összevágást a régi és új képekkel ? Ma varratszedés, este tennék fel előtte-utána képet. Köszönöm előre is.
Hahó Tiszike :) Jó, hogy itt vagy :)
Örülünk, hogy ismét itt vagy!
Hahó
Még élek. Aranyosak vagytok hogy így gondoltatok rám.
Olvasgatlak ám titeket..
Legyél türelmes Mitti, a hegvonal el fog simulni. Már a műtét utáni 6. reggelem, de a tapaszaim még ragaszkodnak, bár valahol már felkunkorodik, alatta én is érzem, hogy a hegvonal egyenetlen. Ez teljesen természetes.
Hozzátok hasonlóan vélekedek én is a plasztikáról. Sokáig fiatalabbnak látszottam a koromnál, de sajnos az élet és az erős dohányzás viszonylag hamar lerontotta ezt a képet. Egy egészséges szintű esztétikai beavatkozás számomra sem idegen, és teljesen megértem, ha valaki bevállalja. Az viszont borzalom, hogy nagyon sok 25-30 év közötti nő túltöltött szájjal, "kivasalt" ráncokkal, hatalmas mellekkel, stb. büszkélkedik, főleg azok, akiknek egyébként sem lett volna rá szükségük. Sajnos a plasztikai sebészet valóban jó megélhetés, ezért például az olyan nőknek, akiknél nem indokolt a műtét nem mond "nemet" az orvos. Ha pedig igen, akkor elmegy máshoz. Nem vagyok nagy sminkes, de időnként szeretek egy kis színt vinni az arcomra. Engem ez vezérelt, sajnos szebb nem leszek :)
Törölte magát.
Az okot nem tudjuk
Tiszike hová tűnt, ki tud róla vmit?????
Ma a 8.nap.
Nem látom nagyon szepnek a heget. Kicsit kidudorodik, nem sima.
Remélem fog még simulni. Az természetes, hogy pirosabb meg de nem vagyok biztos benne, hogy szép egyvonalas lenne a vágás.
Türelmes vagyok, kenegetem és reménykedek.
Remélem megoldódnak a gondok!
Abszolut én is így gondolkodom. Bevallom, amikor először a fórumra tévedtem, kicsit meglepődtem, mert akkoriban akik írogattak, mindenkinek új mell, orr, feltöltött száj, itt leszívunk, ott betöltünk, ráncfeltöltés, arcfeltöltés stb. Gondoltam, jézus, mindenüket erre költik? Ilyen világot élünk, a nőkön minden mű, de az igazi férfit keresik, tisztelet a kivételnek. Sajnos én nagyon rossz géneket örököltem, kb. 10-15 évvel ráncosabb vagyok, mint kellene. A szemhéjam lógása néhány éven belül gondot okozott volna a látásomban, ezért most mivel gyed-en vagyok, célszerűnek tűnt megcsináltatni. Ésszerű kereteken belül tök jó szépülgetni, ha már átesik vlki a ló túloldalára, lehet nincs megállj, de őket sem ítélem el, nem vagyunk egyformák. Sokan megcsináltatják a szájukat, mellüket, majd nem elég nagy, legyen nagyobb, a végén pedig már inkább jobb lenne az eredeti. Ha vlki anyagilag megtehetei, szerintem könnyen bele lehet esni ebbe az ördögi körbe!
Sokat olvasgattam utána, főleg külföldi oldalakon, van többféle krém és szérum is nekik, étrend kiegészítők, de brutál drágák. A krém egyik megalkotója egy kutató, vlmi növekedési faktoros cuccot rakott bele, gondolom azért emeli ki a bőrt.Nem tudom aki azt mondta nem jó próbálta e, én igen és alkalmakkor használom, szerintem hihetetlen, amit produkál. Amúgy én sem vagyok az a kenegetős típus, de ez megfogott.
:-D :-D ezzel én is így voltam... már a 40-esek is öregek voltak..nemhogy a 60-asok :-/
Köszi, tényleg megérte, de már eléggé visszaereszkedett,- majd teszek fel mostani képe-t, főleg a szélén. és a jobb oldalon, szinte az egész vágás kilátszik időnként, de engem nem érdekel. Tényleg időnként..van amikor jobb, van amikor rosszabb, gondolom mikor mennyi víz van ott fent a szemhéjban
Erről egy 20 évvel ezelőtti történet jutott eszembe, akkor közölte velem egy nálam nem sokkal idősebb srác, hogy "milyen jól tartod magad, ahhoz képest hogy 23 vagy...". Bóknak szánta, addig sose éreztem öregnek magam. Igazából azóta se, bár kamaszként elég öregnek éreztem a szüleimet, akik akkor voltak annyi idősek, mint most én.
Nagyon jól sikerült az a régi műtét, megnéztem a képeket, érdemes volt!
Nah, megtaláltam magam :-D
Ha valaki kíváncsi a képekre , ezen az őrült ötletes néven itt megtalál :-D : MézgaAladár :-D :PPPP
Teljesen igazad van, én is így gondolom, ahogy leírtad. Bár, most írhatnám, hogy nem vagy elég idős még hozzá :-D :-D De ez csak vicc, én sem vagyok alakítgató párti. A szemhéjammal fiatal korom óta nem voltam jóban, mert az időben / én nagyon öreg vagyok ám :-) / nagy divat volt a mindenféle színnel kenegetése a szemhéjnak..vagy akkor jött divatba. bár én nem vagyok egyáltalán kenegetős típus, de azokat kipróbáltam... de állandóan leszedte a szemhéjam feletti bőr.Szóval, nekem sajna eleve ilyen volt, a korral meg hát egyre -egyre fokozódott. Ahogy írtam , 2 éve csinálta meg BB, de előtte vagy 10-15 évig tervezgettem, mert persze nagyon beszari is vagyok :-D Mostanra szinte a látóterembe lógott az oldalsó részen. Annyira sajnálom, hogy nem adta vissza a Hoxa a 2 évvel ezelőtti nevem meg lapom, jó sok képet tettem ki, nyilvánosra. Előtte, utána, szinte óránként :-D :-D nagyon lelkes voltam. Nem tudom hogy keríthetném elő.
Ettől tartok én is, mi lehet ebben ha ezt tudja csinálni...