Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok,
konzultációra megyek holnap Dr Sashegyi Mihályhoz, felső szemhélyplasztikára. Van valaki aki járt nála? Vélemény? Mire lehet a műtét után számítani? Hány nap kb mire " emberek " közé merészkedtetek?
Sziasztok!
Nekem 2 éve lesz azt hiszem májusban, hogy megcsinálták a felső szemhéjamat. Eleve kevesellettem a látványt, de oldalról meg már szinte ugyanúgy lóg a széle :-( :-( Azt hiszem, nekem is ez a "jatagán" vágás hiányzik, amit nem tudom ki tud szépen csinálni. Egyáltalán ki az, aki csak azt a részt megcsinálná nekem? Szerintetek?
Most , hogy olvaslak Benneteket esett le, hogy igen, nekem is az hiányzik. Mióta megcsinálták a műtétet, mindig azt mondtam, hogy olyan fura lett a nézésem, mintha mindig szomorú lennék.
Köszönöm, azt néztem Budapest XI. kerületben kapható.
Nekem viszont kifejezetten a Kék Lukács A.U.V kéne, amit anno betiltottak, mert a legjobb volt, és hát a gyógyszerbiznisz nagy iparág. Úgy hallottam már végigment a szükséges forgalomba helyezési procedúrán, de lehet, hogy még nem.
Végül is nem gond, mert elméletileg lesz Aloe zöld krémem, és körömvirágot veszek a varratszedés utáni időszakra.
Itt vagyok, aktívan. Nem fényképeztem mostanában, mert nem akartam sok se lenni. :-) Holnap leszek négy hetes, gondoltam megvárom az egy hónapos fordulót és fényképezek.
Szépen gyógyulok és imááááádoooom az új szemem!
Sziasztok!
Csináltam egy titkos naplót,előtte-utána képpel.
van egy kérdésem,ha válaszolnátok rá,megköszönném.
Az a jó, ha az orvos felviszi a vágás végét a szemöldök közelébe, un. jatagán vágást végez, a felső szemhéj plasztika során. Így nem lesz csüngő a szem és ez kell a cicásításhoz is, na meg egy kiss plusz öltés.
Írtad a 18690. hozzászólásodnál, hogy kértél az orvostól egy kis cicásítást is, ezért persze, hogy felvitte a vágás vonalát a szemöldöködhöz közelítve.
Ez így lett jó.
Nem tudsz feltenni egy képet a szemeidrol? Szerintem minden dokinak más a gondolata és más a technikája.
És te valójában mit szeretnél? Mi nem tetszik a szemeden?
Sziasztok lányok! Egy kicsit összezavarodtam. KZs szerint korrigálni kéne a felső szemhéjamat, BB drnő szerint a felső szep, műtéttel sem lenne látványosabb, ő úgy gondolja alsót kéne egy kicsit igazítani.
:-0
Szia
A naplómban minden dokumentálva van. Gyere nézz be!
Nekem is így van vágva.
A félhold technika nagyon kevés embernek jó. Talán a férfiaknak..
Le csüngő szemet csinál.