Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Beengedlek, de nem látlak!
Jelentkeztem a naplódba. Köszönöm ha beengedsz :)
Szia,nézd meg a fórumbejegyzéseimet,nekem ő csinálta egyszerre a kettőt már 10 éve. Nagyon elégedett voltam,vagyok vele,csak ajánlani tudom. Nálam az volt a fő ok,hogy őt választottam,hogy szedálásban csinálja a műtétet,így vidáman beszélgetve telt az idő,semmi rossz,még kellemetlen élményem sem maradt.
Szerintem nekem így csinálta, elég hosszan kinyúlik a vágás a szemhéjon túl. Mivel 2 rétegben meg volt gyűrődve a bőr a szemhéj szélén, csak ilyen hosszú vágással lehetett eltüntetni!
Holnap végre varratszedés!
A legjobban egy kiadós arcmosásra vágyom...
Jelentkeztem a naplódba. Ha beengedsz köszönöm.
2016Ditta, a szuri nekem is nagyon fájt. És a helye nekem fekete lett, de aztán az is felszívódott. Türelem!
Gyors gyógyulást! Kopogtattam.
Gyors rengenerálódást és kitartás a következő napokhoz! Kopogtattam a naplódon, köszönöm ha beengedsz. Én február elején megyek Boros dokihoz, addig bújom az összes naplót :)
Ha valaki/k megengednék, szeretnék olyan képeket nézni, ahol azt a bizonyos "jatagán" vágást csinálták!
Köszi előre is :-)
Azt gondolom kicsit pihentetni kell műtét után. Én sajnos éjjel nappal néztem a tvt utána. Mert egyedül voltam és unatkoztam. Nekem is kiszáradt a szemem. Ugyanis nem nagyon pislogtam. Nekem is feszült sokáig a szemem. Mikor kérdeztem Borost erről mondta hogy ne nézzem pár napig a tvt meg a komputert. Inkább csukva pihentettem a szemem és cseppeket is vettem. Aztán elmúlt gyorsan ez a szárazság.
Szerintem egy ilyen operáció utáni napokban kevesebbet pislog az ember. Erre figyelni kell..
Nem helyes, de én sokkal többet tableteztem/neteztem műtét után, mint amúgy szoktam. Ki is száradt a szemem és szúrt. Szerintem biztos kevesebbet kellene erőltetni a szemet ilyenkor.
Én amikor hazaértem egyből,uncsi ücsörögve pihizni...kicsi résen láttam,de ment :)
Műtét után mikor lehet tévézni , számítógépezni?
Tul vagy már rajta a fájdalmat elfelejted és szép leszel az a lényeg
Nekem floxal kenőcsöt írtak fel.
Antibiotikumos, gyulladáscsökkentő.
Cataflam a legjobb. Gyulladás csökkentő is.
Dr. Bálint Beáta és a telefonszámára keress rá a google-on meg fogod találni. :)
Pihenj sokat, ne törődj semmivel! Egy- két nap és sokkal könnyebb lesz.
A szuri helye érzékeny marad napokig de nem nevezném fájdalomnak...
A lényeg, hogy túl vagy rajta!
Gyors jobbulást Neked.
(Kopogtattam, beengedsz?)
Sziasztok! Tegnap délelőtt meg volt a felső szemhéj műtétem, Boros doki csinálta, készítettem naplót. Nekem az érzéstelenítés pokolian fájt, a többit nyilván nem éreztem, de összességében eléggé rossz élmény volt, főleg amikor a műtét következtében kinyílik a szem és belefolyik a vér, még csípett is. Beszélgetéssel, jelöléssel együtt kész voltam 1 óra alatt. Doktor úr nagyon nyugodt, biztos kezekben éreztem magam, mindenről tájékoztatott. Műtét után 20 perccel már nagyon fájt, 2 óra múlva értem haza és addigra már fájt az arccsontom, sőt a felső fogsorom is, gondolom átsugárzott a fájdalom. Vettem be fájdalomcsillapítót, gyorsan hatott, azóta semmi fájdalom. Az éjszakát próbáltam félig ülve kibírni, nehéz volt, de TÚL VAGYOK RAJTA!
Segítene valaki, hogy BB doktornő kicsoda és hol tudom keresni?
Sziasztok! Dr. Ivanics Györgyről van véleményetek szemhéj alsó-felső munkájáról? Köszi
Kérdezz rá varratszedéskor.
Én nem hiszem, hogy zavarná a műtört szemeket de azért az a biztos, amit a doki mond.
Kontaktlencsét műtét után mikor lehet újra viselni, tudja esetleg vki?
Kopogtass naplókba, nézd meg az eredményeket, mi tetszik és mi nem, beszélj orvosokkal. Sztem nem probléma a korábbi műtét, csak jelezd, pontosan mit szeretnél.
Írtad, hogy fura lett a nézésed. Pont azon elmélkedtem ma a naplómban, hogy ez egy apró beavatkozás, de a szemhéj változásával az egész arc karaktere megváltozhat. Pl. aki csak akkor látta eddig a szempillasor fölötti részt, amikor fáradt-álmos volt és leragadt a szeme a fáradtságtól, az könnyen érezheti úgy szemhéjplasztika után, hogy fáradt a tekintete.
Valószínű, minden plasztikára igaz, hogy van egy megszokott képünk magunkról, ami vagy tetszik, vagy nem, de a miénk és megszoktuk. És van egy elképzelt, amit sokszor meg se fogalmazunk előre, csak azt tudjuk, hogy a régi már megérett a változásra. Szóval nem egyszerű megszokni az újat, még sokszor akkor se, ha jobb mint a régi.
Én nyigodtan mentem emberek közé. Napszemcsiben.
Mondjuk pont tiszta napos volt az idő....csak esténként a munkahelyemen (színház) kérdeztek rá, hogy mi a baj. Mondtam, hogy műtöttek, zavar a fény. Ennyi!
Inkább csak azért próbálj 2-3 napot otthon tölteni mert a pihenés jót tesz.