Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! 3 évvel a felső szemhéjplasztika után a külső szemzugok lefelé húzódnak. Mit gondoltok lehet ezt botox-al helyrehozni, vagyis kissé megemelni ?
Kicsit szűken varrta a doktornő, így mintha kisebb lenne a szemem mint műtét előtt.
A helyzeted csakis alsó szemhéj plasztika után fordul elő, felső után soha. Akinek nem volt még szikés alsó szemhéjplasztikája, annak ilyen problémája nincs és itt a nagy többségnek felső volt.
Ez az alsó szemhéj izomzatának meggyengülése, a szemhéj kis mértékű kifordulása lehet, az aló szemhéj plasztika következtében. Ez sajnos előfordulhat abban az esetben, ha túl van korrigálva. Valószínűleg a két műtét következménye. Ebben az esetben éghet a szemed, könnyezhet, itt a műkönny nem sokat ér, mert ez attól van, hogy nem zár jól az alsó szemhéjad, nem tapad teljesen a szemgolyódra. Itt csak egy újabb, célzottan ezt a hibát korrigáló műtét tud segíteni. Ilyen műtétet csak kevés orvos tud elvégezni és még kevesebb vállal, mert a mások által elrontott dolgot nehéz helyrehozni.
de nem lett rosszabb plasma kezelés után, amikor visszaereszkedett?
splandid plasma volt ugye? (bőr felszínén mikro-milliméter nagyságú pontokat párologtat el)
Akarom mondani, szép lett végül. :-)
Teljesen más a tekinteted.
Szia Szandi! Nekem is nagyon folyt, iszonyat megterhelo barmennyire is elenyeszonek tunik, nekem lekopigom elmult, mondjuk en keg csak harom honapos vagyok.
Ma egett picit, furcsaltam is, talan a tavaszi pollenek vagy nem tudom. En optive plusozzokx, jol esik csepegtetni , probald ki, artani nem fog.
Igazaból már tényleg azt sem tudom, hogy műtét előtt milyen volt, hogy egyáltalan van-e köze a műtéthez.
Köszönöm, kipróbálom a szemcseppet!
Thermál, neked kétszer volt alsó-felső? Hány év különbséggel?
Nekem már 5 éve volt a műtétem és azóta is nagyon könnyezek reggel meg este. Nekem nem tudott szemész segíteni, pedig két helyen is voltam, de szerintem ezt nem veszik elég komolyan, pedig nagyon zavaró az életvitelben.
Azért nézesd meg, hátha! és ha segít valami, tudasd légyszi :)
Komolyan nem értelek... Nem magyarázkodom, hanem a felvetéseidre reagáltam. Nem igazán értem milyen helyzetről beszélsz? Te gyártasz összeesküvés elméletet, nem én.
Gondolom, te a váróban soha senkivel sem elegyedtél eddig szóba, igaz?
Nekem ez pech, h pont minilivel sikerült, mert így legalább lehet vkit támadni, ha már minilit nem lehet.
Egyébként a kérdéseidet inkább minilinek kéne feltenned, h pl. a piros hegek ellenére miért kért időpontot.
Hát...fura..én nem szeretnék senki felett sem pálcát törni, de tényleg fura dolog pár nappal a műtét után negatívan nyilatkozni az orvosról.
Úgy gondolom, hogy ha valaki tényleg úgy érzi, hogy valami nincs renben, az feltölti a fotót, és úgy kér véleményt vagy tanácsot. Hiszen különben nem tudunk segíteni....
Nem tudok semmit Miniliről, mert annyira ismerem, mint itt bárki más. Elég szomorú, h rögtön feltételezésekbe bocsátkoztok ismeretlenül, főleg úgy, h köztetek volt olyan, aki hasonlót átélt pár éve, amikor becsatlakozott ide.
Nekem ez a fórum is sokat segített az eddigi döntéseiben és ezért azt gondoltam, h itt bátran megoszthatom a véleményemet.....
Minilivel kapcsolatban meg azt gondolom, h nem volt műtéten, már ott a váróban is nagyon bizonytalan volt. Amikor kijött a konzultációról, nekem is 15.-ét mondott. Ahogy akkor ott láttam, én biztos voltam benne, h le fogja mondani a műtéti időpontot.
Szia :)
Olvastam már hasonlót itt a Fórumon..-de nem derült ki az oka.
Laikusként azt gondolom, száraz a szemed. Egy szemész rögtön megmondaná a tutit - ha még nem voltál, keress fel egyet :)
Sziasztok,
13 hónapja Dr, Boros László csinálta a felső szemhélyplasztika műtétemet. Szuperül sikerül, ma is nagyon elégedett vagyok vele... DE...
azóta is könnyezik a szemem elalvás elött, vagy ha csak lefekszem és picit becsukom a szemem...ez marha idegesítő.
Megnehezíti az elalvást/pihenést.
A szemem teljesen zár, mármint nincs rés ha csukva van, mégis folyik belőle a könny... :(
Érdeklődnék, hogy van/volt valakinek hasonló tapasztalata?
Mit lehet ezzel kezdeni?
Elmúlik valaha?
anyukám 67 éves, baromi betoji mindentől... de még ő sem beszélt ennyi csacskaságot műtét után :D :D :D
kb 2-3 évig mondtam neki, hogy csináltassunk meg a szemét, mert már a szempilláját sem lehetett látni... utána azt mondta, de jó kinyílt a világ, nem kell folyamatosan felhúzott szemöldökkel járkálnom :D
minili, tehetnél fel képeket. Szerintem csak te látod ennyire negatívnak.
Szívesen megnézném a szemeid.