Szemhéjplasztika (beszélgetés)
így általánosságban nincs jó válasz, lehet, hogy botox és hyal is együtt megfelelő helyre adva.
Hova tunt a hozzaszolasom? 🙄
Bocsi, visszaolvastam. Tudom a választ.😉
Hűha fogalmam sincs. Arcplasztika fórumon biztos tudják. Próbáld ott kérdezni.
Köszi a tanácsot.) Szoktalak néha olvasni, látom azért eléggé értesz ezekhez a dolgokhoz.) Eddig inkább olvasgattalak Titeket. Az lenne a kérdésem hogy ilyen dohányzó ráncokra mi a jó, botox vagy feltöltés?
Súlyzós még várat magára, egy másik műtét miatt nem mertem megkockáztatni. Kardió annyira nem nekem való. Most míg nem lehet súlyzó, jóga megy, de arra sem mondanám hogy könnyű, tud szenvedni rendesen az ember.)
Varratszedés után megmutatom.
Nem hangzik jol🤨azért várd meg a varratszedést(13 nap szerintem nagyon sok)utána jobban lehet látni,ha nagy hiba van,lehet hogy csak a varrat húzza le.Az a gond,ha sokat vágott ki,azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.
Rakjál föl kepet,hátha tudunk okosat mondani😊
13 napra veszi ki a varratot, mert akkor lesz magánrendelése.A jobb szememen nem követte a berajzolást, műtét közben döntötte el, hogy lejjebb vág. Ott nincs is meg az ív, így a bal szememen szépen látszik a szemhéjam, a jobbra viszont rálóg a szemöldök. És nem a duzzanat miatt.
Szia! Mit rontott el?9 naposan bent a varrt?alltalaban 7 naposan ki szedik.kb 3 hónap mire korrekciozni tudnak.
Sziasztok! Sokat olvastam vissza a hozzászólásokat, és érdeklődnék a Boros doki (akit annyira dicsértek) hol elérhető? Nem Bp-i vagyok nem ismerem. 9 napja végzett rajtam a helyi szemész orvos szemhéjplasztikát, és bár a varratok is még bent vannak, de már most is látszik, hogy elcseszte. Biztosan korrekcióra szorulok mert igen nagy az eltérés.
Majd mond neki mielőtt berajzol.
Attól függ,milyen sport-enyhe kardio mehet a varratszedes után 1-2 héttel,súlyzos(erölködőd sport) később.
Konzultáción csak kis tükörbe mutatta milyen lesz, kicsit úgy soknak tűnt, mármint nem akarom hogy annyi legyen kivéve hogy ilyen mélyen ülő szemem legyen.) Sportot nem tudjátok?
Sziasztok, Én is Boros dokihoz megyek hamarosan, remélem minden okés lesz.)
Meddig nem szabad sportolni műtét után? Elfelejtettem megkérdezni
Barátnőm kétszer is csináltatta a felső szemhéját vidéki dokival, sztem egyszer sem szedtek ki neki a zsírocskából és igen, Boros doki végre most megoperálta "normálisan", eszméletlen gyönyörű és látszik végre a különbség!Hú, nagyon nagyon "ott van" a Boros doki! TOP 1!
Ja, bocsi, igen BB csinálta. Azóta láttam már "jatagán" vágással műtött szemet is, de szerintem az is ugyanúgy meg tud lógni. Én nem reklamálok, mert a jobb alsó szemhéjam is kicsit laza volt már, de műtét után ez eltűnt. Én kérdeztem, hogy nem lehet e egy kicsit meghúzni a varrásnál. Úgy tűnik lehetett :)
Neked ki csinálta? Melyik doktornő?
Hú, milyen sokan írtatok nekem! Nagyon szépen köszönöm! Tényleg szerencse kérdése ahogy olvasgatom a hozzászólásokat.. Szemklinikán műtenék, de az orvos aki csinálná új a szakmában, de egy tapasztalt orvos felügyelné... A másik lehetőségem persze Boros doktor, akit az itteni vélemények alapján kezdek én is magasztalni :) Szóval eléggé félek, de jó lenne előre látni... :(
Én pont fordítva tudom. Egy plasztikai sebész csinálhat mindent. De szemész szakorvos és szemsebesz között is van különbség.
Pl boros plasztikai sebész de csak szemeket csinál.
De mint írtuk itt szemész is már rontott el szemet és plasztikai sebész is. Úgy hogy egy kis szerencse kérdése is.
Tönköl biztos megmondja mit lehet csinálni. Menj el több dokihoz.
Lanyok,velemeny Tonkol Tamas szemsebeszrol. 1 honap mulva megyek konzira hozza,korrekcio miatt.
A szemsebesz szakorvos dolgozhat melyebben,o nyulhat a levator izonhoz,az orbikularis izmokhoz,stb. A plasztikai sebesz a szem funkcioit erinto dolgokhoz nem nyul(hatna).
En biztos tapasztalt szemeszhez mennek,mivel plasztikai sebesz rontotta el. Altalanossagban fontos olyan orvost valasztani,aki tud kepeket mutatní,meghallgat es nem mindenes. Tehat ne menj olyanhoz aki mindent csinal. Az en szememet Bajusz rontotta el Szegeden,a Szentgellert klinikan. Ujra kell muteni. Nagyon vigyazz kivel csinaltatod.
Bizonyos dolgokat sima szemész szakorvos nem csinálhat. Plasztikai sebész igen. Mélyebben dolgozhat nem csak a bőrt vághatja ki. De szerintem nagyjából mindegy. Van olyan szemész aki plasztikai sebész is.
Nekem plasztikai sebész csinálta.
Szóval mindenki csinálhat szép szemet és bárki el is ronthatja..
Nekem is szemész csinálta 😊