Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

22736. pitypang05 (válaszként erre: 22725. - Aandib77)
2018. ápr. 3. 21:47
Köszi, h megosztottad a tapasztalatokat. Írtam Neked ezzel kapcsolatban privit.
22735. barbinka (válaszként erre: 22734. - Vikinca)
2018. ápr. 3. 20:59
Köszönöm a gyors választ. 🙂 igazság szerint anyukám október körül szeretné, akkor bőven ráér augusztus, szeptemberben megkeresni a doktornőt ezek szerint.
22734. Vikinca (válaszként erre: 22733. - Barbinka)
2018. ápr. 3. 20:53
Teljesen változó,1-2 hét vagy 1-2 hónap is lehet.
22733. barbinka
2018. ápr. 3. 20:09
Sziasztok! Ha dr. Bálint Beát sikerül elérni, utána kb. mennyivel lehet nála időpontot kapni felső szemhéj plasztikára?
22732. Vikinca (válaszként erre: 22731. - Gaandi)
2018. ápr. 3. 19:36
Igen “égetés”,a hegvonalat,és az apróbb ráncokat tudja eltüntetni.
22731. Gaandi
2018. ápr. 3. 19:05
...a lézerrel tunteti el a vágást? az viszont égetés, nem?
22730. 2af282e602
2018. ápr. 3. 18:38
Dolce75 te hogy vagy? Milyen a heged?? Bb mit mondott? Helyére megy?
22729. Vikinca (válaszként erre: 22726. - Gaandi)
2018. ápr. 3. 18:38
Sajnálom,hogy így jártál😔Szerintem is menj el Boros dokihoz,az ő lézere csodát tesz!mert szerintem ezt lézerrel lehetne korrekciozni,de a doki mondja meg a tutit😉
22728. 2af282e602 (válaszként erre: 22726. - Gaandi)
2018. ápr. 3. 18:37
Menj el Boroshoz. Ő még fogja mondani az igazat..és hogy mit lehet csinálni. Sőt lézerrel is sokat dolgozik. Hegeket lehet eltüntetni stb. Ne keseredj el mindenen lehet segíteni.
22727. edd99d9c6c (válaszként erre: 22726. - Gaandi)
2018. ápr. 3. 18:18

Szia! A Borosn voltal?

Sajnos hasonlo erzesem van nekem is mindnel, a Boros az elso akinel nem.

Egy probat megerne.

22726. Gaandi
2018. ápr. 3. 18:09

Sziasztok :) a régiek még talán emlékeznek rám:) tettem fel képeket 3 honaposan és kíváncsi lennék a véleménytekre...egyszerre volt also és felso mutétem. a felsot a doki totál elszabta, a heg a redo feklett van 0,5cm-rel, ráadásul a mai napig voros a szemhéj és lila a heg.. az also pedig még most is csomos és ráncosabb mint elotte...a doki szerint persze o semmirol nem tehet, o jol vágott, csak a borom érzékeny és nem reagált jol...most 6 hétig laskásfelujítással gyogyitottam a lelkem, de mostantol megint jon a depi.... elmentem egy másik sebészhez konzultáciora,hogy mondja meg mitol nem gyogyulok, mit csinálhatnék még... max 5 percig mondta ugyanazt, mint az én dokim, szoval hogy nem jellemzo, de sajnos elofordul, msjd elmulik, masszírozzam...semmi uj info vagy megnyugtatás, ráadásul nem nézett a szemembe, ontelt , beképzelt volt, totál rossz benyomásom volt tole....és aztán:( mikor azt hitte hogy már kimentem a bejárati ajton, hallom hogy mondja gunyosan a novérnek:...ez meg..also és felso szemhéjmutét után-gunyos nevetés- tudod mit? azt kellett volna mondanom neki, hogy....és tovább már nem hallottam. =En azt hittem, megnyílik alsttam a fold...hol van az orvosi etikett, az emberség ezekben????visszafordultam, akkor már jott szembe, én meg: doktor ur, hallottam hogy mondta a novérnek hogy meg kellett volna mondania nekem vmit...elmondaná a szemembe is hogy mire gondolt???csak hápogott, hogy o semmi ilyesmit, bla bla bla....hányok!!!!ameddig fizetsz, kellesz, ha meg problémád van, akkor hulye p..a vagy, aki megérdemli, ugy kell neki....végem van....nem hiszem el :( :( :( :(

Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom kihez fordulhatnék, ki az az orvos pesten, aki tudna és akarna tanácsot adni vagy korrekciot csinálni? Engem pozsonyban mutottek, de hát írtam itt mi a helyzet...segítsetek kérlek .

22725. Aandib77
2018. ápr. 3. 17:44

Sziasztok! Nagyon sokat olvasgattam itt műtét előtt, és megfogadtam, ha túl leszek rajta, én is próbálok segíteni másoknak a tapasztalataimmal :)Egy hete műtött BB, felső szemhéjjal.Tényleg semmit nem érezni közben, előtte az érzéstelenítés nem kellemes, de max egy perc az egész. Utána másfél órával kiment az érzéstelenítő, akkor bevettem egy fájdalomcsillapítót, de többet nem kellett utána már.

Műtét előtt 2-3 napig szedtem Rutascorbint és C-vitamint (nem ajánlja, de mivel én nagyon lilulok mindenhol és mindentől, nem hallgattam rá). Azt hittem, ki fognak lógni a legnagyobb napszemüveg alól is a lila foltjaim, de megdöbbenésemre monokli nélkül megúsztam! Első nap dagadt volt a szemem, és a felső szemhéjam kicsit lila, ez a minimális lilaság 2-3 napig tartotta magát, de csak felül + nagyon picit a belső szemzugnál. Reggelre még a 2.-3. napon is kicsit bedagadt. 4-5-6. napokra elmúlt a szemhéj lilasága és a dagadás is, helyette enyhén sárga lett, és kicsit lejjebb ment, de még mindig max annyi látszott csak, mintha karikás lett volna a szemem. Sminkben semmi. Alul azért kenegettem naponta 2-3 alkalommal feketenadálytő+árnika krémmel, illetve néha Medhiruddal is, de nem tudom, van-e közük a végeredményhez, vagyis mi lett volna, ha nem kenem.

Kb. az 5-6. napig sokszor homályosan láttam, ez elég kellemetlen volt, de az Optive Plusz szemcsepp sokat segített. A szemhéjamat az első perctől kezdve rendesen le tudtam csukni, nagyon picit feszül, de nem kellemetlen, inkább csak érzem, hogy van szemhéjam, ha lecsukom. Egyébként olvastam, tévéztem, normálisan éltem az életem, boltban is voltam, persze napszemüvegben, anélkül emberek közé nem mentem volna a leragasztott szememmel.

A 7. napi varratszedésre semmi foltom nem maradt, a heg felül minimális, többnyire nem látható, viszont a két külső vége piros még, és hát látszik, hogy azért ott van egy bemélyedés, egy heg. Remélem, szépen fog gyógyulni ez is, és nem marad nyoma, emiatt kicsit aggódom, de úgy emlékszem, a végleges állapot több hét alatt alakul ki. Dermatixot kentem eddig egyszer rá, bár a doktornő ezt sem javasolja, azt mondja, víz, smink mehet, viszont hegesítő, sebgyógyító nem kell, mert akkor lesz a legszebb, ha lassan gyógyul be. Úgyhogy ezt is módjával csak! Viszont, ha már megvettem méregdrágán, gondoltam, kipróbálom.

Van esetleg tapasztalatotok az utó-kenegetésről? Tényleg szebb lesz, ha nem használ semmit rá az ember?

Én hónapokig gondolkodtam, mindenkinek azt mondom, vágjon bele, ha szeretné. A doktornőről csak jókat hallottam, és ezeket én is megerősítem: kedves, barátságos, és nagyon szépek a munkái.

22724. edd99d9c6c (válaszként erre: 22716. - Foreva15)
2018. ápr. 3. 15:44

Most szombat “nyilt nap”, 3-7ig azt hiszem, tehat odamehetsz siman es kapsz idopontot sztem gyorsan.

En pofatlanul mentem bevallom,8.-an voltam,11.-en mutott es le is gyogyultam 1.-ere ahogy kertem.

Egyebkent szombat megyek en is, pribalom rabeszelni egy also lezerre, meg betolti a mosolyvonakam. Hat kivancsi leszek:) elso alkalom lesz.

Lanyok ez a toltes: siman mar aznap vallalhato igaz?

22723. edd99d9c6c
2018. ápr. 3. 15:40
:D en visszaragasztottam, nagyon szep voltam!:) aztan jol leszedtem azt is. Nem oszt nem szoroz
22722. Velvet67 (válaszként erre: 22721. - Bojholyska86)
2018. ápr. 2. 22:47

31 évesen nagyon korai, hacsak genetikailag nem indokolt... el kell menni konzultációra és megmondják lehet-e műteni. Mi zavar benne???

Pl. én is megműttetném simán az alsót és már a felsőt is, de több doki is mondta még nem lehet. Ha nincs annyi felesleg nem csinálják meg, mert pl. alsónál a szemhéj elválhat a szemgolyótól vagy a felsőnél mondjuk nem tudod lecsukni a szemed...

2018. ápr. 2. 22:13
Sziasztok! Szeretnék alsó szemhéjfelvarrást , 31 évesen nem túl korai még? Ki hány évesen esett át műtéten? Tudom, hogy nem korfüggő, a genetika is közre játszik! :) Van aki ennyi idősen vette rá magát? Köszi , a válaszokat! :)
22720. 2af282e602 (válaszként erre: 22716. - Foreva15)
2018. ápr. 2. 09:31
Szerencse kérdése is. Fel is szabadulhat egy hely és akkor hamar van időpont. Szóval nagyon változó .
22719. anuket (válaszként erre: 22718. - BAFVera)
2018. ápr. 1. 21:44
Köszi:)
22718. BAFVera
2018. ápr. 1. 20:09
Szia! Nekem is leesett a 6.napon. Semmi gond nem lesz vele :-)
22717. anuket
2018. ápr. 1. 17:45
Sziasztok. Ma vagyok 6 napos (felsoszemhej). Azt mondta a doki, hogy varratszedesig hagyjam fent a ragacsokat, de sajnos már nem tapadnak es leestek..Ez nem gond? Vagy ragasszam at ujra? Koszi a segítséget:)
22716. Foreva15
2018. márc. 31. 21:03
Sziasztok!Érdekelne, hogy mennyi időt vesz igénybe a műtét?Én a felső szemhéjat szeretném megcsináltatni. A konzultációra Boros doktorhoz mennyi idő mire időpontot ad?És mennyi idő mire a műtétre sor kerül?Köszönöm a vàlaszokat!
22715. BAFVera (válaszként erre: 22714. - Aparker)
2018. márc. 31. 07:27

Szia, kopogj be hozzám:-)

Lesz az még durvébb is, ne ijedj meg.

22714. Aparker
2018. márc. 31. 07:23
Sziasztok! Csütörtök du. volt a műtét, most úgy nézek ki, mint az összevert nők a rendőrségi fotókon :-( Meg tudom nézni valakinél, hogyan változott napról napra? Akivel beszéltem azt mondta, hogy már harmadnap dolgozott...én meg napszemüvegben megyek mindenhova, nem érdekel, hogy szakad az eső.. :-)
22713. BAFVera (válaszként erre: 22712. - Enigma29)
2018. márc. 31. 06:55

Sima testápoló, vagy kézkrém. Az a lényeg, hogy ne száradjon ki.

Neked is szép húsvétot)))

22712. Enigma29
2018. márc. 30. 23:23
Kellemes húsvéti ünnepeket Mindenkinek! :) Pirosló, száraz, és ráncos hegre mit vasasoltok? Még csak 18 napos. Tettem fel képeket, nem túl vészes a helyzet, de szeretném, ha végre szebb lenne. Esetleg Bio-oil, vagy Re-gen? Köszönöm.
22711. Enobata
2018. márc. 28. 16:54
Köszönöm mindenkinek!
22710. Januar 5
2018. márc. 28. 14:04
Majd április 5 .után teszek fel uj kèpeket ide a Rodrigo doktor also szemhèjas munkájárol ok? ☺ minden jot ..mindenkinek..ciao
22709. Januar 5 (válaszként erre: 22706. - Enobata)
2018. márc. 28. 14:00

Bocsánat..

Elirtam a Dr.nevèt

...szòval ..reszemről Dr.Vincente Rodrigo doktort tudom ajánlani..Neked..

22708. Januar 5 (válaszként erre: 22706. - Enobata)
2018. márc. 28. 13:58

Hello ...igen ..dr.Vinvente Rosrigot ajánlanám ha szavad. Lassan 3 honapos az also szemhèjam tőle ...s nagyon szeretem ...

Sokat válltoztatott az arcomon

22707. 2af282e602 (válaszként erre: 22706. - Enobata)
2018. márc. 28. 11:48

Tönköl doki meg Bb.doktorno meg dr Vincente Rodrigo

Sopron közelében dr Kovács Ferenc gyönyörűen dolgozik

A legolcsóbb a porondon viszont bb, Bálint Beáta szemész drno

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook