Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,
Dr. Boros László, Margit krt 8-10 2 em. 12
tel.: 309410325
A Facebookon láthatod munkáit, csak írd be a keresőbe, hogy Szemhéjplasztika-mindenkinek és meg fogod találni.
Sziasztok!
Én is szemhéj plasztika előtt állok és doki keresésbe vagyok😊
Találtam a neten a XVIII. Kerületbe Scalpel Laser Klinikát ahol 160000ft a felső szemhéj plasztika, és a többi plasztikai beavatkozás is nagyon olcsó ami a mai árakhoz viszonyítva ami a többi plasztikai sebészeteken megtalálható.
Pl: egy orr műtét 330000ft máshol 1millio alatt nem nagyon van.
Egy mell műtét is jóval olcsóbb.
Nekem ez kicsit furcsa.
Most ez a két másik műtét engem nem érint és nem is érdekel csak példának hoztam fel.
Esetleg valaki hallott már róluk ? Erről a klinikáról ?
Szia.
Én is szemhéjplasztikát szeretnék, megadnád ennek a doktornak akit ajánlottál a teljes nevét, telefonszámát, és a rendelője címét? Esztergomból mennék, nincs helyismeretem.
Segítségedet előre is köszönöm.
Szia!
Szeretném elkérni Dr. Bálint Beáta doktornő telefonszámát, és ha nem túl nagy kérés a rendelő címét is.Felső szemhéjplasztikát szeretnék, de sajnos amit a neten találok, az a szám már nem él.
Előre is köszönöm a segítséget
Szia!
Én még tavaly tavasszal voltam. Kb. év elején kaptam időpontot a konzultációra. A honlapon megadott számot hívogattam kitartóan, míg felvették.
Végül - mint írtam - műtétre nem került sor, de arra már nem kellett volna sokat várni.
Szia.
Mikor voltál Dr. Tönkölnél?
Nem lehet hozzá bejutni.
Van hozzá elérhetőséged?
Köszi . Üdv.
Szia,
Meglep amit írsz, mert nekem a Boros doktor mindig felvette a telefon, pedig naponta hívogattam a műtét után, annyira ijesztő volt a lézeres szemhéjplasztikám az első napokban.
Nem lehet, hogy rossz számot hívtál?
Ez a száma: 309410325.
Szia!
Én dr. Illéssy Rudolfhoz készültem, csak most elhalasztottam, egyéb okok miatt. Az MPSK-ban ( 2. ker., Margit utca )dolgozik, voltam konzultáción nála, illetve ismerősömnek a felső szenhéját műtötte. Mutatott képeket alsó műtétekről is, meggyőző volt :) . Nem túl hosszú a várólistája, és kedvező árai vannak. Tönkölnél is voltam konzultáción, de meggyőzött, hogy nem ő a megfelelő választás.
Sziasztok!
Tudnátok Bp-en ajánlani normàlis sebészt alsó szemhéjplasztikàra?
Lehetőleg olyat, aki korrekt àron dolgozik ès jól...!Állìtólag Boros doktor a legjobb de nem lehet hozzá bejutni. Az Oàzis rendelőbe szintén nem..😪
Köszönöm szèpen ha javasoltok vkit!
Koszi, en is ebben bizom. :)
Igen, engem is ezek a szomoru kutyaszemek nagyon zavarnak. Az enyem csak volt mandulaformaju, most mar kerek, az egyik orvos pedig egyenesen szogletesnek latta.
Köszönöm , hogy ránéztél és a véleményt is . Kicsit megnyugodtam . Egyébként minimálisan nekem is fentebb van a hegvonal mint a redőm. Ez miatt nekem is olyan szomorú kutya szemem van , ez az ami aggaszt igazán. Bár nekem eleve mandula formájú es mélyen ülő szemeim vannak, ez biztos bonyolítja a helyzetet. Türelemes leszek , aztán majd meglátjuk .
Kívánom , hogy minél előbb túl legyél ezen a nehéz időszakon , nagyon nehéz ezzel lelkileg megbirkózni , de ahogy olvastam Viczián doktor csodákra képes . Ez lebegjen előtted és hamarosan visszakapod a szép szemeidet ☺️. Kitartást !
Ne haragudj, nem szeretnek itt kepet megosztani.
Viczianhoz fogok menni mert ot tobben ajanlottak es tobb munkaja is nagyon igeretes amit lattam. Nagyon izgulok a tortentek utan, de nem latok mas megoldast. A penzrol mar ne is beszeljunk, fajdalmas ha belegondolok is. :(
Szia! Vicziánról szerintem főként jó vélemények vannak.
Én is Szegeden csináltattam 2021-ben Dr. Mohos Gáborral és teljesen elégedett vagyok.
Sztem ez valtozo. En rogton a varratszedes napjan lattam, hogy ez nagyon rosszul sikerult es most sok honap mulva is ugyanaz a problemam vele. Hiaba gyogyult meg, az alapveto hibak amit az orvos elkovetett nyilvan nem javulnak meg idovel (tul sok szovet eltavolitasa, rossz helyre tett es extra magas ivben vezetett varrat, a ket szememnek kulonbozo a formaja es az egyik szemhejambol tobb lett kivagva). En is zsirtoltessel fogom helyrehozatni, nagyon bizom benne, hogy sikerul, mert lelkileg teljesen magam alatt vagyok azota is. Kb. vagom a centit h eljojjon az idopontom vegre :D
Hugomnak is mas volt a ket szeme sokaig a mutet utan, mert az egyik sokkal jobban beverzett es azon nehezebben mult el a gyulladas. De kb 10 honap alatt egyformava valt es azota is nagyon szep.
Igen , tegnapelőtt szedték ki .
Tudom kell idő neki, de ez a várakozás főleg így hogy egyenlőre horror ha tükörbe nézek . Másnak már annyira szép egy hét után …
Teszek fel képeket .
Köszönöm , hogy írtál .
Szia!varratot kiszedték?ha igen még akkor is nagyon friss vagy!kb 3 hónap mire beall a végleges forma-nehez,de turelmesnek kell lenni.
Ajanlom,hogy csinalj naplot,ahova föl tudsz rakni kepeket,úgy könyebb,és pontosabban lehet véleményt alkotni.