Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Októberben még dolgozott a Margit utcában. Szerintem most is, csak nem az ő alkalmazottjuk, hanem bérli a műtőt. A saját honlapján találod az elérhetőségét, és megmondja. :)
Szia!
Ott dolgozik még?
A weboldalukon egyetlen orvos sincs megnevezve, vagy én vagyok vak.
Dr. Tönköl Tamás?
Szokepetra naplója nyilvános, korábbi rontott plasztika után csodát tett a szemével.
Szia!
Neked is tudom ajánlani dr. Illéssy Rudolfot. Én is vele fogom csináltatni az alsót ősszel. Kb. két kommenttel korábban belinkeltem az elérhetőségét. Voltam már nála konzin, nagyon szimpatikus, nem drága, és szépen dolgozik.
sziasztok. tippeket kernek szemhejplasztikara, kit ajanlanatok. koszonom!!!
Balint Bea szemesz? nem rizikos szemesszel csinaltatni ilyen op-t? mondjuk nalam alsorol lenne szo, az mar inkabb plasztika kategoria... de javitsatok ki ha tevedek. koszi a segitseget, ha szantok ram par sort.
Ez a weboldala. Budapesten is rendel, illetve műt, hetente 1x, a II., Margit utcában, az MPSK-ban.
Szia!Nekem is Bea csinálta 2016-ban-maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel,de valóban kicsit nehézkes,és idő igényes a bejutás hozzá.
Ha nem ragaszkodsz Beához akkor ajánlom Dr. Pásztor Annát(ő is szemész)-egy ismerősömnek ő csinálta-gyönyörű lett,és nincsenek elszállva az árai sem.
Szia!
Én voltam nála, 2014-ben. Meg vagyok elégedve vele, azonban most nem biztos, hogy őt választanám. Nagyon-nagyon hosszú a várólistája, szinte elérhetetlen telefonon, és jó drága is lett. Ismerősömnek októberben dr. Illéssy Rudolf csinálta a felső szemhéját. Hamar kapott időpontot, nagyon szép lett a szeme, és nem volt túlárazva a műtét (240ezer volt). Budapesten és Nyíregyházán rendel a doki.
Szia-az asszisztens száma :
Dr Balint Bea Asszisztens
06 30 298 0073
Ha nem veszik föl nagy eséllyel vissza hivnak,de írhatsz is (SMS,Viber).
Sziasztok! Nekem egy hete volt a felső szemhéjplasztikám szemöldök emeléssel egybekötve dr. Mohos Gábornál (Szeged). Holnap megyek varratszedésre. Eddig rendkívül meg vagyok elégedve, én 3 napja már dolgozom is, alul szinte minden ödéma eltűnt pedig alapból nagyon hajlamos vagyok a kék/zöld foltokra. Csak a kis fehér tapaszok vannak, más már szinte nem is látszik! A doktor úr rendkívül alapos volt, csak az előrajzolás-mérés volt kb 40 perc, a műtét nekem két órás volt (nem altatásban - én választottam ezt), 2 asszisztenssel. Nem kapkodta el, látszott, hogy nagyon odafigyel. A kötözést is ő végezte 4 nappal a műtét után. Én 3 napig feküdtem, 3 óránként kentem fekete nadálytővel, jegeltem, podcasteket hallgattam és igyekeztem pihenni, nagyon sokat aludtam - szerintem ez rendkívül fontos. Mondjuk nekem a szemhéjamat is emelte, a kettő együtt azért fájdalmas volt miután kiment belőle az érzéstelenítés. A műtétet megelőzően mindenféle vizsgálatokat kért (vérvétel, EKG, nekem pulmonológiai szakvélemény), az eredményeket többször is átnézte, nem kapkod, nincs futószalag érzésem. Két konzultáció is volt a műtét előtt (csak egyet kellet fizetni)
Láttam volt olyan kérdés is, hogy botox után mennyi idővel lehet menni és voltak olyan válaszok, hogy az orvos szerint 1,5-2 hónap után már lehet csináltatni mert kimegy. Ez nevetséges! Nekem októberben volt botoxom (Pesten), rá két hétre mentem el a Mohos Gáborhoz, hogy tervezem ezt a műtétet és elmondta, hogy most nem tud valós képet kapni a szemről (bár ugye a botox miatt még jobban lógott mint amúgy) és hogy min 4 hónap után tud megalapozott véleményt mondani. A botox miatt teljesen máshogy áll a szemhéj, homlok szerintem felelőtlenség úgy műttetni, hogy még benne van a hatása. Emiatt nekem most volt a műtétem.
Illetve az is szimpatikus volt, hogy elmondta, hogy minimálisan meg kell emelni a szemöldököm, mert már az is lóg és úgy lesz harmonikus a szemem, ha a kettőt együtt csinálja. Nem lett csodálkozó, nem magas. Bár még csak egy hét telt el a műtét óta de eddig a várakozásomat is felülmúlja az eredmény és a folyamat, remélem ez így is marad :)
A két műtét egyébként egyben 380.000 Ft volt, ha altatást is kérek akkor 500.000 Ft.
Szia!
két hét még nagyon kevés idő a műtét óta.Nekem csütörtökön volt 5 hete de még mindig van egy pici bevérzés a szemem alatt.A hegem is még nagyon piros ,de itt a csajok több hónapot írnak a heg elhalványulására úgyhogy próbálok türelmes lenni.Vannak fent nyílt naplók is ,van olyan lány aki szintén ödémára panaszkodott sokáig de képen nagyon szép a szeme.Az én naplómat is meg tudod nézni habár nekem nincs ödéma de minden más bejátszott.Ne aggódj szerintem 2 hét után még ez teljesen normális.
Sziasztok!
Tegnap volt szemhéjplasztikam.A bal szemem nagyon szép szinte semmi bevérzés nincs,de a jobb a műtét után és otthon is nagyon vérzett és bedagadt.Orvost hívtam ő azt mondta belefér de a vérzésen ő is csodálkozott.Járt még így esetleg valaki?
Szia!
Köszönöm szépen! :)