Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!teljesen normalis-mondjuk így látatlanban nehez véleményt alkotni 🫣
Kb 3 hónap mire kialakul a végleges forma…addig ne aggodj-nekem is fura volt jó pár hétig “lencsi baba” formája volt a szememnek,aztán szépen beállt a végleges forma☺️
Sziasztok!
Egy hete volt szemhejplasztikám,be volt dagadva mutet utan elegge,zöld volt a szemem alatt.De meg most is a szemem sokkal kisebb mint amekkora volt mutete elott.Ketsegbeestem hogy fog e valtozni meg?🥹🥹Az volt a cel hog nagyobb szemem legyen,erre sokkal kisebb:((aez valtozhat meg?
Sziasztok!
Xantelasmám van mindkét szemem alatt, voltam Bálint Bea doktornőnél konzultáción, aki a szebb eredmény miatt alsó szemhéjplasztikát javasolt a xantelasma szikével való eltávolítással együtt. Szeptemberre kaptam időpontot, nagyon félek, hogy milyen lesz utána. Volt már valaki a doktornőnél alsó szemhéjplasztikán amit szikésen oldott meg, nem szeretném lézerrel eltávolítani. Esetleg képet is láthatnék az eredményről?
Sziasztok!
Dr Tönköl Tamásról vannak tapasztalatok?
Köszönöm.
Valakinek csinaltak szemhejjal egyutt homlokplasztikas szemoldok emelest?
Ahogy korrigalom a logo szemhejamat a szemoldokom felhuzasaval, tokre rancos lett a homlokom, es olvastam, hogy ezt is meg tudjak oldani szdmoldokemelessel ill. a homlok borenek felhuzasaval, de olvastam, hogy ezzel feljebb kerul a hajhatar, az en homlokom meg mar igy is magas...
Van vkinek infoja vagy sajat tapasztalata errol?
Sziasztok!
Most voltam szemhéjplasztikán,és nagyon nagyon beduzzadt a szemhéjam (szemem alig latszik ki)
Ez normális?
Sziasztok!
Szemhéjplasztikára készülök. Dr. Mohos Gábornál járt valaki? Képeket szeretnék látni, valamint érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe került.
Amikor én első viziten voltam a Boros doktornál, a lézeres szemhéjplasztika kapcsán, rákérdeztem, hogy mennyire tartós az eredmény, és, hogy meg lehet-e ismételni?
Azt mondta, az eredmény tartóssága években mérhető, és akárhányszor meg lehet ismételni, de ő még nem találkozott olyan beteggel akit 3x kellett volna operáljon. A kor nem akadály, volt már 83 éves betege is.
Nyugtasd meg anyudat, van megoldás az ő korában is :)
Szia!
Esetleg kaphatok betekintést a naplódba? Engem főleg a lézeres érdekel szintén. (előző hsz-ben kifejtettem)
Szia!
Nekem pont ugyanez a problémám, gyerekkorom óta ilyen, és valójában kora tinédzserkorom óta zavar.. állandóan kaptam én is a kérdéseket, hogy mi a baj, beteg vagyok-e, fáradt? én már 44 vagyok, de úgy igazán 4-5 éve kezdett leginkább zavarni, ahogy ugye öregszem.. a karikák már néha brutálnak tűnnek, (ráadásul furán az egyik oldalon durvábban)és a reggeli rutinom része egy koffeines szérum, ami addig segít, amíg rajta van a cucc, mert összehúzza a szem alatti ereket. ha tehetném, én nem is igazán sminkelném magam, csak emiatt teszem, tettem mindig, hogy valahogy halványítsam a karikáim. (erre még rájön az, hogy a felső szemhéjaim is kicsit lefele konyulóak, nekem pl Bálint Bea azt mondta, inkább azt emelné meg.. )
De attól még a karikák ottmaradnak.
Azóta jutottál valamire?
Most már elszánt vagyok..
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Xantelasma van mindkét szemem alatt, volt valakinek ilyen típusú műtétje. Szikés megoldás érdekelne.
Sziasztok!
Also szemhejplasztikan gondolkozom, a felsot par eve megcsinaltattam Balint Beanal, azzal nagyon elegedett voltam. Kar volt addig varni sokkal hamarabb meg kellett volna csinalni. Mar akkor is gondolkodtam az alson, de elrettentett a mutet leirasa es a sokkal hosszabb felgyogyulasi ido. Szivesen vennek eziranyu tapasztalatot es ha beengedne az a napkojaba aki tul van rajta, azt megkoszonnem.
Sziasztokt!
Felső szemhéjplasztikára készülök.
Ezt is ugyanúgy mint a cici műtétet, szeretnèm alaposan körüljárni, a szép eredmény érdekében!
Egyenlőre 3 orvos keltette fel az érdeklődèsem
Magyon hálás lennék a tapasztalataitokért!
Dr Medgyesy Aesthetica
Dr Mohos Szeged
Dr Mihócs Alexandra Pécs
Előre is köszönöm!❤️🙏🏻
Szia!
Férjem jövő héten megy Bálint doktornőhöz, szintén alsó szemhéjplasztikára.
Megengednéd, hogy megnézzem a naplódat, volt párod milyen lett?