Szemezéssel el lehet érni valamit? (beszélgetés)
Persze. Mondjuk: "szia, keresel valamit? segíthetek?" Erre jobb esetben azt mondja, igen és innen már sínen vagy.
Mit árulsz?
van köztük fiu is de föleg lány(idös emberek)
de a helo hogy vagy stb nél azért többet egyikkel sem beszéltem ,csak akit tényleg jol ismerek már (pl ismertem elötte is,mivel ott dolgozok ahol lakok a lakotelepen)
(de melon kivül nekem szinte csak fiu haverjaim vannak,szoval biztos jol kijönnénk ,lenne téma,mindig az elsö lépés a legnehezebb )
na mindegy majd lesz valahogy...
holnap du vagyok,remélem bejön...de pl ha arrafele megyek ,vagy pakolok az is elég feltünö lehet neki, azt nem akarom.
persze mondom,már szoba elegyedtem is mással de gondolom azért mert Ö is hajlott afelé.de aki tudja mit vesz,minek megy a boltba,mit kérdezzek?
pedig igaz,a többivel is azota beszélek pár mondatot ez a helo hogy vagy? stb..
Nnnna, innen akkor már könnyebb lesz mindannyiunknak.
És tetszik a Néma Levente? :DD
a sittest ismerem
aki néz azt nem:)))
igen,,,,és mondom,még most sem hiszem el h ezt tette. röviden kirabolt vmit ,és majdnem megvert halálra vkit..és kint mászkál él stb,
jaés van munkahelye,.nemtudom de 8 év tuti nem évül el
Az a srác, akihez nemsokára férjhez megyek, csak azért (mert) odajönni hozzám, mert én rámosolyogtam és "szemezgettem" vele:)
Ugyhogy IGEN!
Tudod nekem is volt egy kedves barátom akiről azt hittem hogy nőtlen és tegeződtünk, egyszer szembe jött velem egy nővel és csókolommal köszönt.
Azt hittem, hogy akkor rögtön pofán vágom, de nem tettem, de soha többé még csak nem is köszöntem neki,.
A fórumkiírót nézi egy hím, akiről még nem tudjuk nős-e vagy sem.....tehát lilluska vétlen jelen esetben.... A sittes ismerőse volt nős, de ez más téma...A csalással kapcs: fájdalmas, persze, de én hiszek benne,hogy semmi nem történik ok nélkül. Az akit megcsalnak, el kell gondolkodjon azon is, mindent megtett-e,hogy ne történjen meg. Ha igen, és mégis megcsalták, akkor azért a pasiért meg nem is kár.
Amúgy is mind defektes ;)
igen ált ban Ök jönnek ide hozzám,mégha csak vmi baromsággal is...hogy pl ez mennyibe kerül stb ?
de ö bejön,végigmegy a tejes hütönél stb megveszi amit akar,ide jár ezer éve,mindent tud merre van...
Én vagyok uj itt 3 honapja.
Hadd nézzen, azért van szeme :))
De érdekes, hogy megvádolunk valakit a nézéséért, pedig nyilván mi is nézünk, ha ezt észrevettük :D
További ajánlott fórumok:
- Mire lehet kiheverni egy érzelmi traumát?
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?
- Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze?