Szemezéssel el lehet érni valamit? (beszélgetés)
Akkor hagyd békén!
Nem tudom Te mit szólnál, ha ott lennél egy vagy két kisgyerekkel és a férjedre tapadna egy ilyen nő mint Te vagy!!!
hát bejárt már többször is de akkor szerintem nem vett észre.a fogamat meg nemis látta:)
aztán igy fokozatosan,mindig mikor bejön ugy látom már egyre többet néz.
sajnos nekem nincs névtáblám pedig ha lenne lehet megtalálna ,egy másik csaj mondta hogy öt igy találták meg iwiwen stb:)
Ezt csak azért írtam, mert amikor bekúszott a kérdés, semmiképp nem felnőttre tippeltem....
Mióta néz? Sosem szólt? Lehet,hogy volt valami a fogadban :DDDD Jó, nem szemétkedem tovább!;)
általában ha vki néz hosszasan mindig elfordulok elöbb de munkahelyemen bejár egy férfi aki nagyon tetszik és észrevettem hogy néz.
ma is elég hosszasan nézett,énis,és próbáltam nem félrenézni.vagy hogy " illik " ?
egyébként sok másikkal is szóba elegyedtem már mert supermarketbe dolgozok,nem volt nehéz de Ö mindig csak bejár,néz és megy tovább...nemtudom lesz e valami de nagyon jó lenne.
vagy nézzem továbbra énis ?
További ajánlott fórumok:
- Mire lehet kiheverni egy érzelmi traumát?
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?
- Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze?