Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"? (beszélgetés)
Mindenki úgy él, ahogy akar. Magánügy. De a devianciát nem kéne állandóan reklámozni. És ne menjetek már bele kérlek titeket a propagált nyelvrontásba. Néven nevezzük a dolgokat. Meleg?
A krumplileves, az meleg.
Hát, ha pasas az illető, akkor semmiképpen! :-DDD
Tudom nem erről van szó.:-))
Szerintem sem kellene szégyellni! De egyetértek puhikával! Szerintem se tárja nagyon a nyilvánosság elé, mert a nagyvilág sajna nem ilyen megértő! Elvégre azt sem kiabáljuk ki, hogy a szomszéd fiúval de jó is lenne egy pásztoróra.. :-) Mégse szégyelljük magunkat miatta! :-)))
Olvastam egy általam kedvel ujságban, hogy szégyelni kell-e ha valaki \"növel szeretne intim kapcsolatot létesiteni\"?
Hát mit is mondjak talán ugy érzem a mai világunkban már nem annyira kényes téma ez mint "ANNO"!
Igazából ugy gondolom hogy ebben semmi kivetni való nincs.
Éppen valaki ugy gondolja"ÁM LEGYEN"adja meg a testének azt az örömöt amit kiván!!
Azért én ugy gondolom ha valaki-persze kizárólag az én véleményem- aki megkapja a párjától amit szeretne ,az legyen,vad-szenvedélyes,perverz akármilyen az nem vágyódik ilyen gondolatokra!!
:-)))
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Van itt jogász? Örökléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?
- Vásároltam egy netbookot, ki tudna segíteni abban, hogy internet kapcsolatot hogyan kell rajta létesíteni?