Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"? (beszélgetés)
Nem kövezlek meg, Túl is vagy már ilyen együttléten? Vagy csak a vonzalom egy különleges feeling?
(Úgysem értem a nőket, miért vonzódanak a férfiakhoz! Engem a fene megenne, ha férfival kellene... Brrrr...!)
(:D)
Padlóra. Hova máshova? A plafonra nehezebb lenne! Oké, elismerem, valamit le kellene teríteni, hogy ne legyen oly kemény az a padló.
(Jóvanna!:))
Nekem is meg szokott fordulni a fejemben..:)
A férfiak már kezdenek totál padlóra küldeni.
Miért kellene szégyellni. Na azért, "ki plakátolni" sem kell. De én úgy gondolom, hogy mindenki azzal éli a nemi életét, akivel akarja. Attól még senki nem lesz semmivel sem kevesebb, hogy esetleg azonos neművel szexel.
Én mindent megkapok a páromtól, és mégis érdekel a női nem!! Persze ezt a páromon kívül csak a legjobb barátnőm;)tudja!
Ne haragudj,de ezt a hozzászólást konkrétan zombi1-nek szántam,az ő véleménye érdekelt.
Egyébként jogos amit írtál.
Mi ezen az érdekes és a furcsa?:DDD
Természetesen neked is és nekem is igazam van, mindenkinek más a véleménye erről. Neked az, nekem ez. Én a te véleményedet se tartom furcsának.:) Neked az a természetes, nekem meg ez. A változatosság gyönyörködtet...:)))
Érdekes dolog amit irtál...
sőt inkább furcsa!!
de lehet hogy neked van igazad!!
persze én nem igy gondolom!!
én a pasikat szeretem, de ettöl függetlenül szerintem egyáltalán nincs mit szégyellni azon ha egy nö másik növel szeretne együtt lenni... ez ugyanigy vonatkozik a fiu párokra is.
soha nem zavart ez a dolog nem is elleneztem.
az ember azzal legyen, akihez vonzódik avagy szeret.:)
akiben megvan rá a hajlam annak nem szégyen, hisz úgysemtehet ellene,
aki pedig csak divatból teszi,..na nem írom ide.
Ezzel a kijelentéssel én azért nem teljesen értek egyet.
"ha megkap a férjétől mindent,nem vágyódik másra."
Akiben van biszex hajlam,lehet lepedő akrobata partnere,úgyis izgatni fogja a kérdés,mivel megvan a vonzalma más irányba is.
Andi, a vonzalom nem attól függ, hogy megkapok-e a páromtól minden elképzelhető dolgot a szexben, vagy nem.
Én megkapok. Mégis vonzódom a nőkhöz is.
Ha ez önreklám, akkor kövezzetek meg érte. Senkit nem fogok győzködni róla, hogy ez milyen klassz fíling, egyszerűen van, és kész.:)
Szégyelni?? Miért?? A legtöbb lezbikus meg azt nem érti miért férfiakkal fekszik le a legtöbb nő:))
Ha pedig csak a kiváncsiság hajt, sexben mindent szabad!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Van itt jogász? Örökléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?
- Vásároltam egy netbookot, ki tudna segíteni abban, hogy internet kapcsolatot hogyan kell rajta létesíteni?