Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"? fórum

Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
110. vándor69 (válaszként erre: 109. - D41005143d)
2015. jan. 19. 18:24
Soha nem mondunk, írunk olyat, hogy soha! :)))
2015. jan. 19. 07:26
tolem nagyon tavol all az ilyesmi,pasi,de no?soha!
108. vándor69 (válaszként erre: 107. - O.andi)
2014. dec. 29. 05:23
Engem nagyon izgat, pedig pasi vagyok. :-D
107. o.andi
2014. dec. 27. 23:33

nagyon nyugis ez a "leszbikus"kapcsolattal való téma..

senkit sem izgat???csajok??

106. orsolya33 (válaszként erre: 105. - 635da491de)
2011. febr. 11. 19:00
Általánosítani itt se szabad,nem is akartam, még ha úgy is jött le, ezt belátom maximálisan. Aki vigyáz magára,az jól teszi, csak sajna vannak kivételek és én a kivételekről beszélek. Ha valaki úgy érzi nem tud monogám lenni,még akkor sem ha szerelmes,annak védekeznie kell,de valaki nem teszi meg.Nem leprásként tekintek rájuk egyáltalán,inkább felelőtlennek tartom őket.
105. 635da491de (válaszként erre: 104. - Orsolya33)
2011. febr. 11. 16:59
Úgy tűnik számomra Neked vesszőparipád ez a betegség. Mintha csak azok, akik félrelépnek mind leprásak lennének, akik ki tudja milyen nyavalyákat terjesztenek. Vannak fertőző betegségek, vannak nemi úton terjedők is, az is igaz lehet, hogy akik jobban váltogatják a partnerüket azok nagyobb kockázatnak vannak talán kitéve. De akik nagyobb veszélyben vannak, például az örömlányok, az ügyfeleik, azok jobban is vigyáznak. Mondjuk inkább használnak óvszert, amit az állandó kapcsolatban élő monogámok talán nem annyira. Akkor pedig elég lehet egy véletlen és máris megvan a baj. Nem vagyok benne biztos, hogy a monogámok csupa felelősséggel bíró, a partnerükre mindenben odafigyelő emberek, a nem monogámok meg éppen fordítva.
104. orsolya33 (válaszként erre: 103. - 635da491de)
2011. febr. 10. 20:34
Tény, hogy sok sok fajta ember van, különféle kapcsolatok. Ezek az emberek csak akkor lehetnek boldogak, ha párkapcsolati téren egyet akarnak, egymást, illetve ha a szexuális szokásaik egyezzenek,tehát, ha bele mennek a nyitott kapcsolatba. De ha pl. a nő monogám,a pasi abszolút nem,azzal fájdalmat okoz,még ha nem is akar és benne van a pakliba,főleg ha nem vigyáz, hogy becsúszik egy betegség.Persze egy 20 éves házasságba becsúszhat egy félre lépés mindkét részről,de azt úgy csinálja a hűtlen fél,hogy a másik ne tudjon meg semmit,főleg ha még szereti és nem akarja elhagyni,csak egy kis kalandra vágyik. Mindegy végül is, lehet száz példát és esetet felhozni,ki ilyen, ki olyan :)
103. 635da491de (válaszként erre: 102. - Orsolya33)
2011. febr. 9. 17:38
Nekem sincs semmi problémám azzal aki másképp gondolkodik, azt se bánom ha valaki soha senkivel nem szexel egész életében. Akkor tuti nem fertőződik meg, legalábbis szexuális úton. Nem tudom honnan veszed egyébként, hogy aki nem hűséges az feltétlenül sorba fertőzi az embereket, aki meg az az makkegészséges. Különbözőképpen gondolkodunk, de az érzelmeknek is nagyon sok fajtája van, az egyik az élvezet. Nyilván Te valamilyen más érzelem oldaláról közelíted meg a dolgot, bár nem árultad el konkrétan milyen érzelemre gondolsz. Én a magam részéről az általad említett élvezet mellett a racionalitást említeném. Azonban ha racionálisan végiggondolom, nem mindig tudom magam meggyőzni, hogy a kizárólagos monogám kapcsolat az, ami tökéletes és feltétlenül követendő minden áron.
102. orsolya33 (válaszként erre: 101. - 635da491de)
2011. febr. 9. 15:02
Le szeretném szögezni, hogy nem vetem meg azt,aki máshogy gondolkodik és rá tartozik, hogy hány emberrel csinálja, nem érdekel. Az én testem azon részét,ahol az életet képes vagyok létre hozni ne fertőzze felelőtlenül SENKI,SE MOST, SE SOHA,mert a két gyerekemet fel kell nevelni.Ez a fizikai része. a lelki része, hogy a férfi,akinek megszültem a két gyereket tiszteljen meg azzal, hogy hű marad és hogy vigyáz a gyerekei anyjára,mert ez esetben ez élvezése okozhat bajt. Tudom, hogy bármiben meg lehet halni egyik napról a másikra, de ez nálam érzelmi síkon működik. De ahogy látom, te az élvezeti síkon működsz.Ha a feleségedről kiderülne, hogy össze vissza félre megy évek óta, és te nem is sejtetted róla, mit éreznél, mert szerintem össze törnél lelkileg és önérzetileg. Na ilyen egy nőnek is és ami a legfontosabb: SOHA NEM TESZEK OLYAT MÁSSAL,AMI NEKEM FÁJNA!!!
101. 635da491de (válaszként erre: 99. - Orsolya33)
2011. febr. 9. 11:10

Én nem raknék semmilyen jelzőt, akárhogy élnél.


"Nem tűröm ha megcsalnak, és szerintem Te se, egy férfi se, ugyan úgy ,mint egy nő. "


Azon lehet vitázni hogy mi a megcsalás, sokan sokféleképpen gondolják ezt. Azonban azt is tudnod kell, akadnak párok akik többesben szexelnek, swingerbe járnak, stb. Az ők felfogásuk szerint még ez sem megcsalás, ezt is "eltűrik".


A fertőzésekre általában azt szoktam mondani, hogy a párjától is kapha valaki mondjuk H1N1-et és akár abban is meghalhat.

100. orsolya33 (válaszként erre: 98. - 635da491de)
2011. febr. 9. 10:38
Hát, a mai "asszonyok" mások,mint a Te korodbéliek, más generáció. Hidd el,a mai feleségek,anyák, nem csak a misszionárius pózt részesítik előnybe és szerintem nyíltabbak szexuálisan.Mégis sokan válnak megcsalás miatt,mert hamarabb unnak rá az asszonyra.
99. orsolya33 (válaszként erre: 96. - 635da491de)
2011. febr. 9. 10:30

"Egyik hogy még ha nem jó a szex senkivel akkor se legyen több pasim mint 3-4"


Ha ennél több lett volna, akiket azért cserélgetek,mert "csupán" szexuálisan nehezen csiszolódunk,akkor a prostituált jelzőt rakták volna rám lazán,pont a pasik.


"ha valakivel jó, az csak nekem okozzon örömet és senki másnak."


Nem tűröm ha megcsalnak, és szerintem Te se, egy férfi se, ugyan úgy ,mint egy nő. Ráadásul miért az én fejemnek kell égnie a nőgyógyászaton egy olyan fertőzéstől,amiről én nem tehetek ,mert nem én hűtlenkedek???? Egy nő beteg lesz , a férfi sok esetben csak hordoz és átad olyan fertőzéseket (HPV= méhnyakrák)amiben a gyerekei anyja, a hűséges monogám barátnője meghalhat.De még ha vigyáz is óvszerrel,akkor is, ha össze-vissza akar kefélni és még élni akkor ne áltasson mást és használja ki az érzelmeit. Lehet, hogy 19 év házasság alatt beesik itt is ott is egy baki,de az merőben más, mint az, hogy minden lehetőséget kihasznál és kefél erre arra,tök mindegy hogy milyen ember,hogy néz ki,csak izéljünk.

98. 635da491de (válaszként erre: 97. - 5ef12417a8)
2011. febr. 8. 17:43

És vajon miért fogják fel bűnként? Mert a társadalom azt mondja, hogy az az egészséges, normális, ha valaki kizárólag a feleségével/férjével szexel legalább heti 3 alkalommal misszionárius pózban. Nincs félrelépés, önkielégítés, chatszex vagy swingerklub, aki ilyeneket csinál az mind perverz, abnormális, stb. Ha pedig ráadásul nincs bűntudata, lelkiismeret-furdalása, akkor egyenesen pszichopata, szinte már egy kategóriába sorolják mondjuk egy sorozatgyilkossal. Ezek után nyilvánvaló a bűntudat. A klasszikus szex miatt miért nincs bűntudata az emberek többségének?

Egyébként lehet önkielégítést is együtt csinálni mással... :-)

Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
97. 5ef12417a8 (válaszként erre: 93. - 635da491de)
2011. febr. 8. 13:28
Kiemelném amit írtál: "Vannak nők akik maguk sem tudják, mi a jó nekik", egyetértek veled, először maguknak kell rájönni, hogy mi is a jó nekik valójában, és itt jön be egy másik téma: A pasik végeznek-e önkielégítést párkapcsolatban, ahol felvetődött a nők önkielégítése. Vannak, akik mereven elutasítják a témát - közülük persze sokan azért művelik - és vannak akik egyenesen bűnként fogják fel. Pedig ez az alapja mindennek. Személyes tapasztalatról írok, egy ismerősöm panaszkodott huszonéves korában, hogy volt már pár pasival, mégsem tudja mi az orgazmus. Feltettem a kérdést: csináltál valaha önkielégítést. Kiderült, hogy soha. Javasoltam, hogy szépen lassan fedezze fel a saját testét, és utána minden oké lesz. Így is történt, azóta már azt is tudja, hogy érheti el többször egymás után...
96. 635da491de (válaszként erre: 94. - Orsolya33)
2011. febr. 8. 13:18
Sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalataid vannak. Két, szerintem elég tipikus dolgot figyeltem meg abban amit írsz. Egyik hogy még ha nem jó a szex senkivel akkor se legyen több pasim mint 3-4, a másik hogy ha valakivel jó, az csak nekem okozzon örömet és senki másnak. Az jutott erről eszembe, lehet egy kicsit lazább személettel többre jutnának az emberek.
2011. febr. 8. 13:13
Nem gyenge, hogy három éve fut a témában a fórum. Úgy látom, sokakat foglalkoztató témát talált a felvetője. Úgy gondolom, a nők többsége ha ráhangolódik egy másik nőneműre, az többnyire kíváncsiságból adódik, és ezután többnyire nem ismétlődik meg a dolog. Nem vetem el, ellenkezőleg! Nekem is lejátszódott már pár történet a fejemben, de nem tudom, ha oda kerülnék, képes lennék-e rá avagy sem. Azonban azt gondolom olyanokkal hamarabb megtörténik, akik lelkileg közel állnak egymáshoz. Tapasztatlak! Vagy rosszul gondolom?
94. orsolya33 (válaszként erre: 93. - 635da491de)
2011. febr. 8. 12:48
Csak ahhoz olyan férfi is kell,aki meg is akarja adni a nőnek. Sajnos párkapcsolataim többségében, 99%-ban nem tudta, vagy akarta megadni, önzőségből,vagy bénaságból. Persze tisztelet a kivételnek. Nekem ez a tapasztalatom. Viszont, ha csak a szexualitás miatt cserélgettem volna le a barátaimat,akkor közel kb a harminckettedik férfinél járnák,így csak három komoly kapcsolatom volt,ez a negyedik.Aki tényleg odafigyelt rám,az sajnos másnak is örömet okozott. Ennyi. Ja,és volt,hogy mondtam, nekem mi a jó és hogy szeretem,kb. 1 percig úgy csinálta,majd folytatta úgy,ahogy neki volt jó.Tudom,embere válogatja,csak szar,hogy a negatív tapasztalat nálam több.
93. 635da491de (válaszként erre: 92. - Orsolya33)
2011. febr. 8. 12:08
Szerintem egy férfi is meg tudja tanulni, mi a jó egy nőnek. Ugyanakkor a nők sem egyformák, van aki ezt szereti, van aki azt, tehát egyértelműen nem lehet mondani, hogy egy nő mindenképpen jobban tudja, hogy egy másik nőnek mi a jó. Vannak nők akik szerintem maguk se tudják, hogy mi a jó nekik. Lehet hogy pont egy tapasztalt férfi tudja erre rávezetni őket. Aki meg tudja, de nem meri mondani hogy mit szeretne, az magára vessen.
2011. febr. 8. 10:45
Nincs semmi benne. Itt már valaki pont írta, hogy egy nő tudja, hogy mi jó a másiknak és sajna a férfiak néha tényleg nem olyan gyengédek,ahogyan az egy nőnek jól esne. Vannak lányok ,akik nem mernek ez ügyben irányítani és csak elviselik az aktust, vagy hiába mondja,hogy mi a jó,közel se arra jár a pasi egy idő után. Mellesleg szerintem sok nőt a leszbikus pornó jobban izgatja,éppen emiatt,mint egy hetero,pedig életben nem tenné meg nővel és nem leszbikus. A nő hajlamosabb a biszexualitásra, egy igazi leszbikus pedig totál fiús kinézetre is. Hajlamot én nem érzek rá, de nem vetem meg.
2011. febr. 8. 10:33
Nincs benne semmi szégyellenivaló szerintem.
2011. febr. 7. 14:04
Én nem szégyelném.... de ez nem egyenlő azzal, hogy mindenkinek elmondanám feltétlen. 2 emberre tartozik. Vagy ahányan ott vannak!...:)
89. Zildus
2010. márc. 28. 13:11
Én már voltam félig meddig lánnyal (csók, simogatás) és ha úgy hozná a sors, ismét megtenném! Nem szégyenérzetből, de soha nem kürtölném ezt világgá!
88. o.andi (válaszként erre: 87. - A14deb9047)
2010. márc. 27. 19:47
igazat szóltál...Zsóka!
Kvízjáték online és ingyenes
2010. márc. 13. 15:10
Azért nem kell nagydobra verni. Magánügy, nem tartozik senki másra.
86. o.andi (válaszként erre: 85. - 13fbe0436c)
2010. febr. 23. 05:06
igy van...hátha valaki Nöt akar...ám legyen..tegye azt!!
2010. febr. 16. 19:55
Nem kell szégyellni. Váljék egészségükre.
84. 6ec4d474aa (válaszként erre: 82. - Spinneli)
2010. febr. 11. 20:36
Nem volt olyan vicces, amikor rámizgultak, majd kitört a frász !
2010. febr. 11. 12:37
Szerintem ne hiszi azt minden heteroszexuális, csak ha sor kerülne rá, akkor szeretnének kimaradni ebből... ha egy mód van rá:)
2010. febr. 11. 12:26

nem kell szégyelni, egyébként vicces a heteroszexuálisok többségének az elképzelése, miszerint minden homo rájuk izgulna.

:)

2010. febr. 11. 12:22
Nem kell szégyelni! Én nem ítélem el azt az embert aki ilyenre vágyik, bár engem hagyjon ki belőle... de egyébként nincs vele gond!
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


ORGANIC SHOP BIO VANÍLIAHAB HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ 450 ML
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook