Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"? (beszélgetés)
mármint azt hittem a férfinak....
na szóval,nekem soha nem kellene nő,de ha valakinek ilyen jellegű érzései vannak,ám legyen,de engem hagyjanak ki :-)
Nem bizonyította még senki az ellenkezőjét.
Arra azért mégsem lehet hivatkoznia egy kéjgyilkosnak, hogy csak igy tud kielégülni.
Tudom szivi.:9Mert mit mond a szomszéd néni ha kiderül,hogy leszboszi vagyok?:))))
Szegény anyám...stb stb.:)
Tudod szabad akarattal teremtetett az ember.
Gyilkolhat is, fölrughatja a botjára görnyedő öregasszonyt is mint a döggombát, ésatöbbi, ésatöbbi.
A nevelés drága, a nevelés, mert a végén majd számot kell adni és lészen nagy sírás rívás, fogaknak csikorgatása.
Ez olyan elavult gondolkozás...Ha isten valóban beleszólt volna ebbe mint ahogy te mondod,miböl jött volna rá pl egy nő, hogy jól esik neki ha pl egy másik nő kényezteti,illetve, egy pasinak miért esik jól ha egy másik(na hogy írjam le, hogy ne legyen csúnya)pasi farba rakja?
Ha állattal csinálja vki,az már gáz.de az azonos neműek kapcsolata totál nem.Nekik ez a jó,csinálják.genetikailag így vannak kódolva.Tehetsz te a mellé a szegény nő mellé egy akár 25 cm-es szerszámmal rendelkező Brad Pittet,akkor sem fogja lázba hozni..Ez ilyen egyszerű.
undorító
,nővel soha
Miért?
Soha ne mond,hogy soha!
Talán egyszer Te is vonzódni fogsz a saját nemedhez!
Soha sem tudhatod,hogy mit hoz az élet!
Minket nem fog elkapni a hányinger,ha ez veled történik meg!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Van itt jogász? Örökléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?
- Vásároltam egy netbookot, ki tudna segíteni abban, hogy internet kapcsolatot hogyan kell rajta létesíteni?