Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok? (beszélgetés)
igen van
Boldogasszony sgt. 30. Hétfő,szerda 16-tól rendel.
Tel:30/955-4625
DR. Sári Tamás hol rendel, tud valaki telefonszámot ?
Köszönöm.
Sziasztok!
Én is segítséget kérnék. Nőgyógyászati műtétért magán orvos kb. mennyit kér / mennyit illik adni?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Szegeden tud-e valaki információt adni nekem Dr. Sári Tamás és Dr. Németh Gábor nőgyászászokról?? Esetleg tarifát is ha tudtok.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Petefészek cisztám miatt várhatóan laparoszkópiás műtétem lesz, de még nincs meg, hogy ki csinálja.
Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Kinél volt, milyen volt - minden válasz segítene!
Sziasztok!
Volt valakinek Szegeden egészségügyi kaparása?
Csak hozza ne menj!!!
En voltam nala, fajdalmakkal, megnezett ultrahanggal, azt mondta van egy kis miomam, igyak KAMILLA TEAT.
5 percig voltam bent, 10 ezer ft!
Na utana elmentem masik dokihoz, ahol kiderult, hogy a szerinte kis mioma 6 cm, emellett nem vette eszre , hogy mind a ket petefeszkemen 5 cmes ciszta van. Es az egesz hasuregem tele van endometriozissal!
Azota 3 oras muteten vagyok tul ezek miatt.
O meg kamilla teat javasolt!!!
Sziasztok!
Olyan nogyogyaszt keresek Szegeden aki elkotettest vallal maganba!
Ez is egy vélemény róla...
Pontosítok: az lehet, hogy nem a receptírás miatt fizettem felárat, hanem mert kifutottam a rám szánt 10 percből, mert volt pár kérdésem, mindenesetre ennyit kért.
A 12000 FT is túlzó volt ár-érték arányban!
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?
- Dr. Pál Zoltán - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?