Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Mikor lesz börze Guccsy???
Mi oda mindig megyünk, általában ruhákat veszek neki!
Egyetértek Majával.Mi kb.3-4 hónapig használtuk a pelenkázót.Stellánál már egyáltalán nem.Annyira forognak,hogy nem tudtam ott pelenkázni.Inkább az ágyon harcoltam/harcolok velük.
az ágyat a teszen vettük,a babakocsit meg a faktumba,kenguru kids-be.3 kocsink volt,így elég tapasztalt vagyok benne.Most lesz bőrze,oda is érdemes kinézni.
Szia!
A Faktumban vettük a bútorokat, a babkocsit a babino.hu- n rendeltük. Mindkét helyen jó dolgokat lehet venni.
Mondjuk amikor mi vettük a bútort, akkor akciós volt.
Mi is kombi kiságyat vettünk teszveszen 30ért.
Nagyon jó állapotút, újonnan ez az ágy 65-be kerül.
Én nem bántam meg. Keresgélni kell és nem az elsőt megvenni!!!
Köszi a választ :)
Babakocsit én is neten néztem eddig, csak az a baj, hogy azt jó lenne élőben is látni és kipróbálni.
Nagyon tetszenek pl a baby merc kocsik, és az áruk és elég jó.
Szia!
Én majdnem mindent a teszveszen! Ott a legolcsóbb véleményem szerint!
Sziasztok
Tapasztalatokat várok.
Ki hol vásárolta meg a babának szükséges holmikat, kiságy, matrac, babakocsi stb.
Néhol horribilis árakkal találkozom :S
Te jól vagy? Minden rendben? Hogy érzed magad?
Azért én reménykedem hogy a héten még legalább ilyen idő marad :) Már a napsütéssel is megelégszem ha nincs hozzá nagy fagy.
Sziasztok!
Látom mindenki el van veszve ebben a várva várt jó időben:)
Mi is jó sokat kinn vagyunk, élvezzük a napocskát, állítólag nem sokáig tart.
Este voltunk farsangi buliba.
Andris arab terroristának öltözött, én Barbienak szerettem volna, csak fehér parókát találtam, de ettől függetlenül páran kérdezték, hogy annak öltöztem e. Amikor oda álltam egy ismerősöm elé a hosszú fehér hajjal nem ismert meg.
dehogynem,de mondtam,hogy majd késöbb.De sokszor kellett szopi közbe mást csinálni.Ezt úgy értem,hogy mikor elengedte Stella és kicsit pihizett elfutottam vhova.Én fekve szoptattam és az oldalamra feküdt Ákos és nézte mit csinálunk.Ákos is néha elővett egy babát és ő is szoptatta.:DD
Amire nagyon figyelni kellett,hogy Ákos állandóan etetni akarta az ő kajájából.
hát már én is nagyon várom a tavaszt. Ebben a hidegben mi sem nagyon megyünk ki, csak ha muszáj. Ricsi szeret mindent megfogni, ilyenkor meg fázik a keze, nyűgös.
Talán holnapra már kicsit melegebb lesz, én már egy napsütéses 5 fokkal is kiegyeznék egyenlőre:)
Az öltözködésről ne is beszéljünk, mire ráadom a harisnyát, overált, cipőt, leizzadok. Kötzbe 100-szor elszalad, visszahozom, kész őrület.
2 naponta megszellőztetjük de ahol tömeg van oda nem viszem!
Amikor jó idő van 1,5-2 órákat is sétálunk. Igen alig várom már én is a tavaszt, meg szerintem a gyerek is, már nagyon utálja az öltözködést!
Igen, ez nálunk is így van, meg a hideg miatt is. Ő is meg én is megfagynánk. Néha boltba lemegyünk, de órákat nem tudunk kint sétálni.
Na meg a napsütés is hiányzik, nem tudom ti hogy vagytok vele, de úgy sokkal másabb az ember kedve is.