Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Katával nekem magas volt. Már mint ahhoz képest, amilyen egyébként szokott. Ebből a szempontból tényleg szerencse az alacsony vérnyomás. A legnagyobb ha jól emléxem a végén az utsó ctg-n már 139 volt. De a dokik nem lettek tőle idegesek. Én meg már frászt kaptam, hogy biztos szívrohamot fogok kapni. Az jutott rögtön eszembe, hogy egyik ismerősnek azért volt császár, mert nem bírták lejjebb vinni a vérnyomását, de arra már nem emlékszem, hogy mennyiről. Valószínűleg nem 140-ről.:D
Óh annyira nem vészes, mint amilyennek hangzik. Nekem mindig is alacsony volt a vérnyomásom. Ha már 130 akkor már ideges vagyok. Délutánra már fel is ment a 104-re.
Igen, Ferkó is leteszi a fejét, de csak egy-két másodpercre :D
Reggel még elvan hason egy 5 percig, de később már teljesen kész van, és nyávog egész nap. Ha hason van, ha visszafordítom, a végén már mindenért.
Baker.Ez nem hangzik túl jó.Nekem amikor kimerültem akkor volt ilyen.A doki tele tömött vitaminnal.Sok vasat kell szedni.Jobbuláűst.Próbálj amennyit tudsz pihizni.Az iwiwes képek nagyon szupik.Tiszta apa ez a lányka.
De érdekes.Nálunk meg pont fordítva volt.Hasról-hátra bármikor megfordult,de az ellenkezőjét nagyon nem akarta.
A fiam tegnap menés közbe megkérdezte,hogy anya,hogy-hogy megy a hold.Mire megállítottam és mutattam neki,hogy nem a hold megy,hanem ő.Látszott rajta,hogy nagy agyalásba kezdett.Elmagyaráztam neki,hogy a hold vigyázza az álmunkat és olyankor a nap velünk alszik.Amikor meg a nap van fent,akkor a hold alszik.Hazaértünk és alig várta,hogy aludhasson,hogy a hold vigyázzon rá.Tök jó,hogy kezd kibújni az értelem
Elhiszem.Én is mindkettőnél a 4d-n nyugodtam meg.Kormányos nézett meg?Most is hozzá jársz,úgye?
Akkor félretegyem neked a testvérkocsit.:))))
De jó, örülök, hogy minden rendben.
Nem, visszafelé nem megy. De szerintem nem is akar nagyon. Az elején nálunk is az volt, hogy kiabált, hogy mentsem meg. De szerintem már erősödött sokat és szinte egész nap hason van. Ja, és rájött, hogy ha elfárad, le lehet ám tenni a fejét. :-)
hát lehet a lombik miatt vagyok ilyen aggódós, de Ricsivel is eleinte úgy féltem, kb a 20. hét körül, amikor elmentünk 4dre, akkor nyugodtam meg és hittem el igazán, hogy lesz baba
Gratulálok! Jaj de jó hogy azt mondták minden rendben. Mostmár nem kell aggódnod.
képzeljétek voltam ma ultrahangon, minden rendben van szerencsére, megkönnyebbültem egy kicsit. Egy baba van és jó helyre ágyazódott be. Még csak alig, de már látni a kis szivecske pulzálását:)
A dokinő szerint egyenlőre kicsit kisebb a petezsák, mint ilyenkor lennie kellene,azt mondja valószínűleg nem azonnal ágyazódott be és majd utoléri magát a napokban. Így jövő héten is mennem kell, hogy megnézzen tutira rendben van e minden, de azt mondta ne aggódjak. Nagyon boldog vagyok.
nekem is szokott nagyon alacsony lenni, főleg akkor volt nagyon, amikor Ricsivel voltam terhes, nem kellemes, bár azt mondják kevésbé veszélyes mint a magas vérnyomás
na majd a jövő hónapban:) várlak nagyon:)
Jobbulást! Csak nem lesz komoly baj, bár azért elég ijesztőnek hangzik egy ilyen alacsony vérnyomás...
Hasról hátra nem tud? Ezek szerint nálatok is az van hogy hasra fordul, aztán üvölt ha elfárad? :D
Nálunk egész nap ez megy, nem telik mással a nap mint hogy hengergetem :)
Azt hiszem kezd leálni a keringésem :D Egész nap szédelgek, hát megnéztem a vérnyomásom. Alig hittem a szememnek 89/60 a pulzusom meg hetven valamennyi. Gyorsan megittam egy tejeskávét, nehogy összerogyjak, mert szegény lányt megijeszteném. Attól meg felfordult a gyomrom. És ma még meg is jött. :S :(
Biztos megérezte,hogy elfogjátok adni.:))Ákos mai napig néha bekéreckedik.Tegnap is még jó,hogy a testvérkocsival indultam el,mert befeküdt aludni.
Ügyi nagyon.Stella sokáig nem fordult hátról hasra.
Mi lenne ha egy ideig csak tusolna?Ákosnak volt egy korszaka amikor nem akart fürödni,csak tusolni.Szegény biztos megijedhetett.
Kata jól megvan a babakocsiban. Időnként elmegyünk gyalog sétálni, de mostanság felveteti magát állandóan. Annak meg nincs sok értelme, hogy kézbe vigyem a boltig meg vissza. Így mi mostanság úgy megyünk, hogy kocsival indulunk, s utána mikor olyan helyre érünk, ahol nem út mellett megyünk, akkor ki a kocsiból, s lehet tolni, vagy mostanság már a füvön is szeret járkálni. Én inkább azzal küzdök, hogy tanuljon meg lépcsőn közlekedni, de ott sem nagyon akar. Pedig tudja hogy kell, mert időnként ügyesen csinálja. Talán lusta lett a lányom?
érdekes, Ricsi sem használja a babakocsit kb fél éve, lehet változni fog?
Kisfiú elég sokat szokott lent lenni az udvaron, mostanában mindig azt csinálja, hogy amikor már fárad, akkor megy a babkocsihoz, hogy tologassuk és pár perc után már alszik is. Ezzel semmi gond nem lenne, csak amióta jár azóta nem volt hajlandó megmaradni a kocsijába és elakartuk adni.
Átfordul hátról hasra, az nagyon megy. Ha kitámasztom, szépen ül. Nagyokat sikongat.
Eszünk már pépeket, szereti...
Szegény! Nagyon megijedhetett.
képzeljétemk mi történt valamelyik nap...Ricsi fürdött(állva szokott mostanában és közben pakolja a polcon a samponokat) Egyszer csak mindenféle előjel nélkül kakált egyet, szinte kicsúszott neki. Elkezdett ordítani, azonnal ki is vettük a kádból, nem is szidtuk le, mondzuk nincs semmi baj...na de azóta ordít fürdéskor, alig lehet beletenni, látszik, hogy iszonyatosan fél...már próbáltam több féle képpen, de ő sír. úgy sajnálom szegényt.
nálunk is elő szokott fordulni, hogy időnként kevesebbet alszik és utána megint visszaáll a hosszabbra. Én a fogára szoktam olyankor gyanakodni, de ki tudja. Mondjuk 3 órára lehet már nincs szüksége és valamennyire lecsökken, de 1,5-2 óra alvás szerintem kell még.
hogy telik az idő.Nemrég gratuláltunk.anna miket tud már?
Na ezzel kevertem,ide jön vki?Elméletileg ingyé van.::::
JÖN az ALMA Szegedre!!!!!
Helyszín: IH Rendezvényközpont
Dátum: 2011. március 11. (10 óra)
Jegyár:
elővételben: 990,- Ft, a koncert napján: 1.290,- Ft
3 éves kor alatt szülői felügyelet mellett a koncertre a belépés ingyenes.
Baba-Expo Szegeden: május 15. (április 15-től foglalható majd asztal)
vki nem akar kimenni árulni?Nekem még van pár fölös cuccom.
Bocsika,kicsit még odébb van.Vmiért márciusra emlékeztem.
Sziasztok!
Anna 5 hónapos lesz mindjárt, én a pelenkázón teszem tisztába, eszembe sem jut másutt.
Nekünk kombi kiságyunk van, teszvesz-ről 45-ért, de kaptuk hozzá a matracot, ágyneműt, rácsvédőt, baldachint meg a pelenkázóra a feltétet.
Babakocsit ismerőstől vettük, alkalmi vétel volt. Hordozót a börzén. Ruhákat a legtöbbet ismerősöktől kaptuk kölcsön.
1 hónapig használtam pelenkázó lapot, azóta ahol van ott teszem tisztába. Mostanában a földön játszik, akkor ott. Gyorsabb és egyszerűbb így, nehezebb lenne felemelni a pelenkázóra. Egyéb esetekben én is az ágyon szoktam.
További ajánlott fórumok: