Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
17935. emilyrose (válaszként erre: 17934. - Katapanna)
2017. febr. 7. 21:59
Én is IR-es vagyok, nincs másfajta? Érdemes betartani a diétát.A lombik miatt kezdtem el több, mint egy éve a szigorú ir étrendet követni,már nem lombikozunk,de a diéta maradt, 26 kilót fogytam mellékhatásként. ☺
17934. katapanna
2017. febr. 7. 21:48

Köszi a drukkot, szerencsére nem túl bonyolult az adagolás. Hétfőre, amikor mennünk kell újra, kb. elfogy az egész, szerintem akkor írja majd fel következő dózist attól függően, hogy mit lát az ultrahangon.

Vettem fehérjeport, már el is kezdtem inni, csak kicsit aggaszt, hogy van benne cukor, én meg IR diétán vagyok.

17933. emilyrose
2017. febr. 7. 21:14
Katapanna,titti, sok sikert,hajrá,hajrá. Folyadékot,fehérjét tessék nagyon komolyan venni!!! A gonapeptyl picit csíp,de sebaj. Délelőtt kell beadni,és mindig vigyétek magatokkal a szurikat. Kenni vágni kell,hogy mennyi van még pl a gonalban,vagy mennyi gonapeptyl van még.
17932. katapanna
2017. febr. 7. 16:52

Sziasztok! Megjártuk ma mi is a Kaáli-t, holnap kezdem szúrni a Gonapeptylt, holnaputántól a Gonal F-et. Szerencsére mégsem kétnaponta lesz vérvétel, jövő hétfőn kell csak visszamennem.

Hajrá tüszők!:)

17931. titti74 (válaszként erre: 17930. - Katapanna)
2017. febr. 6. 19:55

Igen,minden rendben ment:vérvétel,uh,kb 3 órát töltöttem a Kaáliban! Most egy kicsit változott a protokoll,azaz csak gonált kell szúrnom,ill.egy tablettát szednem: Clostilbegyt ...egy pár vitamint,fehérjeport és min.3 l folyadékot!!

Nektek is egy kalappal!!

17930. katapanna (válaszként erre: 17926. - Titti74)
2017. febr. 6. 14:58

Remélem jól mentek a dolgok!

Sokat kellett várni?

Nekünk holnap kezdődik a tánc.:)

17929. Manciska
2017. febr. 6. 12:59
Sziasztok! Azt meg tudná valaki mondani nekem, hogy az ÁNTSZ-es vérvételnek kb. mennyi idő alatt van meg az eredménye?
17928. Nor(k)a
2017. febr. 6. 10:33
Drukkolok mindenkinek, hogy jó eredményeket kapjatok és minden rendben legyen. No meg persze, hogy november végére december elejére jó sok baba legyen! :)
17927. Plötyi (válaszként erre: 17926. - Titti74)
2017. febr. 6. 10:02
Drukkolok, hogy sikerüljön! :)
17926. titti74
2017. febr. 5. 21:28
Holnap ciklusindítás!! Végre eljött ez a nap is!! Reméljük,a tavalyi sikertelen stimu után a mi álmunk is teljesül,hogy végre szülők lehessünk!!
17925. katapanna (válaszként erre: 17924. - Emilyrose)
2017. febr. 5. 15:20

Köszönöm a gyors választ.

Irtóra izgulok, mert az AMH-t is akkor veszik le. Még soha nem mertem megnézetni...

17924. emilyrose (válaszként erre: 17923. - Katapanna)
2017. febr. 5. 14:12
Igen,azt fogják mondani,hogy másnap fél nyolcra menjél. Pultnál lejelentkezel,aztán beállsz a sorba,leveszik a vért. Jó sok várakozás után,mikor megvan az eredmény,behívnak ultrahangra. Ne félj,a vérzés alatti uh itt megszokott dolog. Gyakori betétcsere,jó sok nedves törlő. Tampon TILOS!!! Uh után az orvossal megbeszéled a továbbiakat.Sok sikert.
17923. katapanna
2017. febr. 5. 11:16

Sziasztok!

Csatlakoznék a csapathoz, most februárban lesz az első lombikunk a szegedi Kaáliban, ha minden jól alakul.

Kicsit bizonytalan vagyok, mert fogalmam sincs, hogy fog alakulni az elején. A doktornő azt mondta, hogy a menstruáció első napján telefonáljak az intézetbe, aztán a második nap vérvétel.

Ezek szerint már másnapra kapni fogok időpontot ha telefonálok? Kb. mikorra kell odaérni reggel? És ultrahanag is szokott lenni az első alkalommal? Merthogy én a második napon még durván vérzek és még soha nem vizsgáltak így menstruáció alatt... szóval akinek van tapasztalata, kérem segítsen. Erre fel kell készülnöm lelkileg.

17922. titti74 (válaszként erre: 17921. - Emilyrose)
2017. febr. 4. 19:46
Köszi szépen a választ!
17921. emilyrose
2017. febr. 4. 19:09
Titti, jól olvastad,a pecsételgetés nem számít. Ha pecsételést első napnak veszik,és elkezdenek "ráoltani" a 2. vagy 3.nap,akkor az nagyon nem jó.
17920. titti74
2017. febr. 4. 18:41
Üdv Mindenkinek! Lenne egy kérdésem! Ciklusindítás előtt vagyok ,mostanára várható a vérzésem,viszont tegnap óta foltok vannak,hol van ,hol nincs! A neten utánanéztem,hogy az 1.nap a rendes bő vérzés,de most mégis tanácstalan vagyok! Most akkor számoljam tegnaptól,vagy várjam meg a pirosas,bő vérzést,és utána hívjam a Kaálit?
2017. febr. 4. 12:15
köszönöm
17918. Mandula2015 (válaszként erre: 17917. - Cirmoscicajaj)
2017. febr. 4. 08:14
A Mars térig utazol, a buszpályaudvarig. Onnan pedig vissza kell gyalogolni, kb. 10-15 perc, jezőlámpa függő. Békéscsabáról a hajnali 5 óra 20 perces busz fél nyolcra van Szegeden. Kocsiállásra már nem emlékszem, de figyelni kell, mert abban az időpontban két busz megy Szegedre, de az egyik Makó felé, hosszabb útvonalon.
2017. febr. 4. 06:32

Busszal,Békéscsaba felől hogyan tudok eljutni az intézetbe?

Eddig 1x voltam Szegeden,amikor a konzultáció volt.Most viszont majd nagyon úgy néz ki,h egyedül kell megtaláljam.

17916. emilyrose
2017. jan. 30. 21:46
Fúú Norka,ez nagyon gáz. És annyira tipiku s sajnos. Itt már nagyon sokunknál csúszott stimu valami szarság miatt.. Kitartást,egy hónap hamar eltelik.
17915. Nor(k)a
2017. jan. 30. 09:52

Sziasztok!

Ismét szeretnék veletek megosztani egy picike szösszenetet. Most történt velünk, hogy csütörtökön reggel 7:30-ra megjelentünk az intézetben stimu indítása miatt. (Nem is kell mondanom, hogy 2016 júliusa óta ezt az időpontot vártuk és még nem is tudom, hogy mióta, mert sajnos rossz felé indultunk el az elején... 2014-ben) De sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan mi terveztük. :(

November végén voltunk utoljára vizsgálaton és konzultáción mert tudtuk, hogy van pár lejárt, vagy a január végéig lejáró vizsgálati eredményem, ezeket meg is beszéltük, hogy következő "vizsgálatig" megcsináltatom máshol, csak a párom chlamydia tesztjét csináltatjuk meg az intézetben, akkor azt mondták, hogy elég aznap behozni a mintát mikor indítani fogják a "babaprojektet". Addig is érdeklődjek, majd az aznapi eredmények után 3 hét múlva.

Oké gondoltuk, hogy de jó már csak 2 hónap! Decemberben érdeklődtem, hogy mik az eredmények, azt a választ kaptam, hogy ami visszajött eredmény az jó. De mind kérdeztem vissza- gondolva, hogy látják az összeset- Igen jók az eredmények nincs semmi gond. Oké ez is megvan, pipa... Közben nagyon gyorsan el is telt a maradék kis idő és már január vége lett, az a bizonyos csütörtöki nap mikor 7:30-ra ott voltunk, amikor bejelentkeztünk, felkísértek minket a biológushoz, leadtuk a mintát, visszamentünk leültünk és vártunk (az utasításokat betartva!)... láttuk, hogy lehozzák a mappánkat, láttuk, hogy félretették... türelmesen ültünk ott, mert mi türelmesek vagyunk, nem tudjuk, hogy hogyan is működnek a dolgok, most csináljuk először. Fél egykor elfogyott a türelem és szóltunk, hogy most mi van, valami baj van, hogy nem szólítottak minket... sűrű bocsánatkéréssel keresték a mappánkat, meglett... rossz helyre tették, de már kerestek minket... Tényleg????? Pedig itt voltunk, nem mentünk sehova. További bocsánatkérések hangzottak el, majd mi következtünk. Ez volt fél kettőkor. Ott közölte velünk a Doktornő, hogy a férjem vizsgálata miatt nem tudja ma elindítani a stimut. Szabály az szabály, oké jövünk holnap ez volt a fejembe... majd közölte, hogy a férjem régi eredményei lejárak (már novemberben konzultációkor is le voltak járva ezért aznap meg is csináltattuk), a férjemnek több se kellett, ezeknek az eredményeknek itt kell lenniük! Hangzott el... nálam se kép se hang... nem emlékszem mit mondott... Még szerencse, hogy az összes számlát vittem magammal így a számlával reklamáltunk. Majd közölték velünk a recepción, hogy az összes mintát amit novemberben begyűjtöttek és elküldtek egy másik laborba onnan nem érkeztek meg az eredmények! Telefonáltak, majd kiderült, hogy "van baj" és ezt egy antibiotikummal kezelni kell/ kellett volna. KÖSZI PEDIG TELEFONÁLTAM, ÉRDEKLŐDTEM!!!! Ennyit tudtam mondani... Ezután megbeszéltük, hogy következő mensikor újra találkozunk. Újabb egy hónap várakozás... Nem is kell mondanom, hogy ezek után milyen hétvégénk volt...

Összegezve a mi tanulságunk.

- nem biztos, hogy jó infót kapok, vissza kell kérdezni

- minden vizsgálati eredménnyel együtt szabad csak megjelenni

- érdeklődéskor mindent vizsgálati eredményre egyesével rákérdezni...

- erőszakosabbnak kell lennünk egy idő után (de mennyi is az az egy idő után???)

- további türelem...

Próbálunk pozitívan hozzá állni a dolgokhoz, de mikor már rákészültünk, hogy indul a mandula és egy év múlva már nem édes kettesben jelenünk meg a családi eseményeken... Ez volt a mi kis jövőképünk és most egy kicsikét piszkos lett, most takarítani kell és februárra újra a régi jövőt kell látnunk!

Remélem, hogy a következő hosszabb hozzászólásom nem a kudarcról fog szólni! :)

Sok sikert Lányok! Mindenkinek szurkolok, hogy minél hamarabb teljesüljön az álma! :)

17914. TinusK
2017. jan. 21. 21:43

Nem feltétlen a menő és legjobb hírű dokik a legjobbak is. Sőt...én ott kezdtem,3 orvost váltottam mire megtaláltam szàmonra a megfelelőt. A többi túl elfoglalt volt,vagy nem akart foglalkozni velem.

Egy fiatal,lelkes,lendületes dokim van....nagyon bírom😀

17913. emilyrose (válaszként erre: 17911. - 000frézia)
2017. jan. 21. 17:50
Mi voltunk nála 8 éve. Sok páron segített állítólag. Nekünk nem volt szerencsénk. Futószalag ultrahang,hamarabb megrepedt tüsző.. A végén már azért is kaptam,hogy nem nő a tüszőm rendesen,nézzem meg a a másik csajt a folyosón,neki ennyitől három hatalmas van..Ha újra ott tartanánk,összekaparnánk a pénzt a kaális inszemre.
17912. TinusK (válaszként erre: 17909. - Cirmoscicajaj)
2017. jan. 21. 10:34

Nem hinném hogy bevan gyulladva. Nekem akkor fájt és szurkált a petefészkem mikor peteérésem volt. Sajnos tüszőrepedésem nem volt,így ott maradt időközönkènt egy kis ciszta....az fájt. Már mindig tudtam mentem UH-ra látta is a doki.

Ha ez a problémád akkor a dokidnak szólj. Sok minden miatt érezhetsz ott fájdalmat.

17911. 000frézia
2017. jan. 21. 09:34
A Szöllõsi profról hallott màr valaki esetleg? Elvileg a klinikàn csinàl tbs inszemeket.
17910. 000frézia (válaszként erre: 17908. - Cirmoscicajaj)
2017. jan. 21. 09:31
Pfff....és akkor még semmit nem is csinàltak. Szuper! Köszönöm a segìtséget.
17909. cirmoscicajaj (válaszként erre: 17907. - TinusK)
2017. jan. 21. 06:31
Azért szeretném megcsináltatni,mert hónapok óta fáj a bal petefészkem.Akkor lehet,h esetleg be van gyulladva?
17908. cirmoscicajaj (válaszként erre: 17906. - 000frézia)
2017. jan. 21. 06:28
Hívogatod őket,és reméled,h fel is veszik :)Na jó!Szóval nekünk nem volt semmi féle beutalónk.Menstruációs naptár kell(elvileg kell,de tőlünk el se kérték,de jó ha ott van)Átjárhatósági vizsgálat eredménye,sperma vizsgálati eredmény,hormonsor.Nekünk ezeket mondták,h első konzira kell.Ebből csak a sperma vizsgálat volt meg,el is vették.Nekünk már az első konzin vettek vért Hepa/Hiv teszt miatt.De azt a háziorvos,ingyen,vagy olcsóbban is megcsinálja.A piszkos anyagiak:konzi: 15.000.- ,vérvétel (2x 16.000.-)32.000.- + a vérvétel díja 2000.- Tehát első konzi mindennel: 49.000.-
17907. TinusK (válaszként erre: 17905. - Cirmoscicajaj)
2017. jan. 20. 23:32

Nőgyógyász csinálja,ő írja ki vagyis,ha próbálkoztok egy ideje és nem jön össze akkor ez a protokoll egyik lépése.

Nekem fájdalmas volt az egyik petevezetőm el is volt záródva.

17906. 000frézia
2017. jan. 20. 19:15

Sziasztok!

Le tudnàtok ìrni, hogy hogyan lehet bejutni az 1. konzultàcióra? Pl:kinek a beutalója kell ? (hàzi orvos, nõgyógyász)

Milyen vizsgàlatokkal érdemes készülni?

Végül mennyibe kerülhet az 1. beszélgetés?

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook