Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nekem Dr. Altorjay Ábel az orvosom. Azt mondta, hogy elég sok oka lehet annak, hogy megáll az embrió fejlődése. Legtöbbször valamilyen genetikai probléma okozhatja a baj, de ebben a téli időszakban vannak olyan vírusok, amik nem okoznak nálunk tünetet, de a vérbe kerülve károsítják az embriót...
Szóval a pontos ok ismeretlen, csak találgatni lehet! Vígasz viszont az, hogy nagyon ritka, hogy a következő terhességnél is így járjak!
Szerintetek az hogy lehet, hogy még a teszt előtt megjön? Elvileg azért kapunk annyi progeszteront, hogy ne legyen, nem?
Én is elkezdtem barnázni a ET+9. napon. Akkor írtam Dalmának, hogy mi a helyzet, de nyilván nem tudott azonnal válaszolni, így mivel hétvége jött magamtól megemeltem a Duphaston adagomat a duplájára. Így csökkent a barna, de nem szűnt meg teljesen. A legutóbb, amikor beszéltem vele, mondtam neki, hogy lehetne-e nagyobb dózist adni legközelebb, mert lehet, hogy emiatt sem sikerült. Mondta, hogy éppen lehet, majd kapok egy lórugást.
Dóra ,nagyon sajnálom :( kitartás nektek nem tudom mi van a levegőben de ez igazságtalan
Én jelenleg Norculotot szedek holnap fogy el ,mivel nem rendszeres a ciklusom (30-35-40napokra jön meg)így Dalma azt javasolta hogy szedjem és ehhez igazította a lombikot .. szóval a jövőhéten megjön ... aztán a ciklus 21.napjátol megint szedem és így jön ki január elejére a ciklusom . A YouTube-on néztem videót az egész lombikrol de maga a leszivás érdekelt (mert ugye az miatt vagyok be kaksizva) . 13.-án megyek a saját dokimhoz (dr.S.T)hoz mert a tenyésztèsem lejárt .. így Dalma kért frisset. Lányok mindenkinek kitartás és gyors felépülést ebből a helyzetből ❤️ Ölelés mindenkinek
Én egyik beültetés után sem dolgoztam :/ És a saját orvosomhoz heti 2-szer jártam uh-ra és heti egyszer nézettem hcg-t az elsőnél a Kaáliba se mentem vissza csak felhívtam őket hogy ..... lett a hcg eredménye. A másodiknál a pozitív tesztig sem jutottam pedig 5 naposak voltak.
Én örülök hogy csak májusra kaptam időpontot jó egy kicsit nem ezzel foglalkozni nem kell egyik orvostól a másikig rohangálni a vizsgálatok miatt. Páromnak is mondtam hogy márciusig ne is beszéljünk erről. Akkor majd újult erővel neki vágunk ismét a vizsgálatoknak és a májusi beültetés remélhetőleg sikerülni is fog :)
Dóra, nagyon sajnálom a történteket. :(
Én nem dolgoztam a beültetés után, mégsem sikerült, nem tudom, hogy mi a jobb. Otthon voltam nyugalomban, nem erőltettem meg magam.
Mire gondoltok, amikor azt írjátok, hogy a beültetés után majd a saját orvosotokkal figyeltetitek magatokat? Mit tud nézni ilyenkor?
Nekem sem, de nem volt pénzem Győrbe vagy Pestre utazni. Amúgy nálam még a donort is összekeverték! Szóval feleslegesen utaztam fel Pestre választani... de beletörődtem, mert nem akartam cirkuszolni. Hisz ki tudja, hogy mikor lesz szükségem ismét rá, hogy menjek... nem akarom, hogy emiatt bunkók legyenek velem!
Összességében az a lényeg, hogy sikerrel jártam! :-)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018