Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Bocsi, de már többször írtam róla, nem akarom megint elregélni az egészet. :)
Az adatlapomon rá tudsz keresni a fórumtevékenységre, és ott ki tudod listázni az összes fórumhozzászólásomat.
Nem bonyolult, próbáld meg. :)
Teljes alloimmun panel:
Kevert Limfocita kultúra (MLC) és blokkoló (MLCBI) vizsgálat
Th1-Th2 citokinek arányának mérése
Természetes ölősejt (NK-sejt) arány, és abszolút mennyisége
NK-sejt szubpopuláció meghatározás
NK-sejt funkcionális vizsgálat
Természetes ölősejt (NK-sejt) vizsgálatok:
Citokin dominancia vizsgálatok:
Ezeket nézik :)
Nézrttél mást is?
Nk-t már lehet Szegeden is a Synlabban.
Sziasztok!
Volt már valaki közülünk NK és citokin vizsgálaton?
😱
Nem semmi! Eredmény mikor várható?
Ugye ezt csak Bp-en lehet megcsináltatni?
Teljes alloimmun panel:
Kevert Limfocita kultúra (MLC) és blokkoló (MLCBI) vizsgálat
Természetes ölősejt (NK-sejt) vizsgálatok:
Citokin dominancia vizsgálatok:
Te jó Isten, szegény! Ezt átélni borzasztó lehet 😭😭😭 Sok erőt neki 😩
Ennek a vérvizsgálatnak mi a pontos neve?
Nem olyan régen kértem időpontot a G1 intézetbe meddőségi immunológiai vérvételre amin Gérvágó volt.
Jan. 17-re kaptunk időpontot,de mivel egy héttel korábban megjött így tegnap kérnem kellett új időpontot és ja.3-ára kaptam mert utána csak várólista van. Teljesen ledöbbentem hogy egy magán intézmènyben vérvételre várólista van :O
135 ezer ft lesz,kicsit húzós de nagyon bízom benne hogy kicsit előrébb leszünk vele és nem kell még egy vetélést átélnem.
Kedd óta amúgy is kicsit megviselt vagyok barátnőm 27-ére volt kiírva de kedden meghalt a baba a hasában :(
Hétfőn volt fájás mérésen semmi baj nem volt mondták,hogy még pár napig biztos nem fog szülni. Kedden elfolyt a magzatvíz nagy boldogan hívott,hogy beindult a szülést ezután jött a fekete leves nem találtak szívhangot,szegény olyan sokkat kapott hogy őrjöngött elaltatták és megcsászározták.
Egyszerűen nem tudom elképzelni sem hogy mi történhetett :(
Szia! Nálunk volt egy hasonló szitu, a férjemnek kiújult a bélgyulladásos betegsége, és szintén hetekig szedte a szteroidot, szintén a Medrolt. Felhívtam a kaálit, de az orvosomig sem jutottam, mert az asszisztens lepattintott, hogy akkor talán meg kéne várni amíg a férjem rendbejön. Valahol egyébként én is így gondoltam, nem is erőltettem.
Egyébként a gasztroenterológus azt mondta, a szteroidtól a kiskatonáknak semmi baja nem lesz.
Az az igaszság, h így pontos értéket nem tudok, mert mindig csak annyit mond, h alacsony. De ha legközelebb megyek biztos megkérdezem.
Akkor Te most kezdted a 3.-at?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018