Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nagyon örülök Heni! Ez hanyadik napod?
Mindenki másnak kitartást! Ne keseredjetek a teszt nem jelent még semmit!
Ugye, ugye, ugye!!!
Gratulálok!
Sziasztok!Keditkének igaza van lányok! Az a legrosszabb, hogy nem tudjuk befolyásolni a dolgokat, várunk és megteszünk minden tőlünk telhetőt. Emilyrose, ha az piros volt, ami kijött, akkor ma úgyis pontot tehetsz a végére, ami nem jó, de legalább már nem lesz bizonytalanság.
Ma vagyok ET+7.napon, tehát félidőben. Tegnap reggel nekem is volt egy icipici barna a kijött crinonnal, de szerintem ez nem vészes. Viszont irrigáláskor nem nagyon jött ki semmi.
Atir! Jó relaxálást! Jól csinálod, élvezd ki, hogy pihenhetsz, míg megteheteted! :) A babával már nem lesz ilyen nyugis...
Szia,
Én minden 3. napon irrigáltam amikor Crinone-t kellett használnom. Nem mertem minden nap én sem, nehogy ártson, pedig a dokim is mondta, hogy kell. Szóval óvatosan addig öblögettem, amíg ki nem jött belőlem a cucc. Tényleg horror! beragad az egész és undorító "csomókban" jön ki hosszas öblögetéssel.
Emilyrose! Nem akarom elhinni!!! Én ma az ágyban elkezdtem dolgozni, hogy lekössem magam. Csak azon jár az agyam, amikor a doktornő azt mondta minden rendben sok tüsző van. Punkció jól sijerült lett 5, ebből 4 megindult szépen, kettő 5. napon visszakerült akkor ugyan miért ne maradna meg???? Nem érdekel a hülye teszt!!!! Téged se érdekeljen! Biztos, hogy kismamák vagyunk mindannyian! Muszáj! :-)
Én csak azt szedem amit az orvosom előírt mást nem, hiszek az orvosomban. Tedd ezt te is! Minden rendben lesz! A crinone ma engem is kikészített, de nagy örömömre van utrogestanom délben és este:-)
Heni,Emilyrose!!!
Szerintem korai a teszt,csak idegesek lesztek!!!
Próbáljátok elterelni a gondolatokat!!!!!
Én 13.nap teszteltem, 2 napossal,pozitívat!
Artir????
Mi újság???
Volt transzfer???
Köszi lányok a biztatást! Persze próbálok türelmes lenni.
Igen 10-es volt, eddig nem is volt itthon ma hozattam kettőt.
Ti vissza vagytok rendelve? Vagy csak akkor ha pozitív a teszt? En elvileg egy het mulva kell, hogy vissza menjek.
Heni, Emilyrose! Szerintem még túl korai mindkettőtöknek. Nekem tesztem sincs itthon, ha nem jön meg addig, akkor a 14-ik nap előtt nem tesztelek. (most ezt mondom) :)
Emilyrose, a barnázás elmúlt? Mit mondtak a Kaáliban?
Atir, mi van veled?
Szia! Én méhpempőt eszem, c és d és e vitamint, halolaj kapszulát, magne B6-ot. Beültetés előtt barátcserjét ettem, most palástfű teát iszom. Kb ennyi, remélem nem hagytam ki semmit.:)
Heni! Örülök, hogy jól vagy, én is jól érzem magam. Néha egy icipicit görcsölök, feszül a mellem.
Emilyrose, mi újság?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018