Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Gondolok rád holnap, minden rendben lesz!
Teljesen normális, ha stimuláció alatt fájdogál a hasad, pláne ha először stimulálnak. Lehet, hogy te jobban reagálsz a hormonokra és az ultrahangon meg tudják mondani, kell-e folytatni tovább az injekciót. Igyál sok folyadékot. Az ultrahang után meg kiderül, mikorra várható az inszeminálás.
Sziasztok!
Ne haragudjatok amiért betolakodom, de szeretnék néhány dologról érdeklődni. Ti gondolom jártasabbak vagytok mint én.
2 éve nem sikerül teherbe esnem. A hormon eredményeim jók, a párom eredménye rendben, és most volt átjárhatósági vizsgálatom is, mind a két oldalon átjárható lett a petevezetőm.
Ebben a ciklusomban lesz az első inszeminációnk. (szegedi klinika)
Az aggodalmam az, hogy nem lesz ez az adag elsőre sok? Nagyon szédülök napok óta... Fáj lenn a hasam és görcsölget a derekam. Ezek teljesen normális dolgok stimuláció alatt?
Mire figyeljek oda?
Holnap lesz az első ultrahang, ma kellene beadni a második szurit, de nagyon félek nehogy túl sok legyen.
Nektek mi a véleményetek?
Ciklus 3.-ik napjától napi 1x2 clostibegyt 5 napig.
Merional 1 ampulla bőr alá 6, 8, 10, 12.-ik nap.
Ez a 8.-ik napom.
Nagyon megköszönöm ha írtok!
Sziasztok lányok! Most beszéltem a Kalival és pénteken lesz az ET! Igen Bibinka egy petesetjből babásodok leszünk mind Keditke:-))Köszön a sok biztatását! Én is szoritok neketek!!
Atir! Ez egy ilyen széria! Az egy petesejtből babásodók szériája! :)
Artir!!!
Tényleg,üdv az egykék táborában!!!!
Tuti a ti egyetLenkétek is erős,mint a miénk!!!
Ajsa,köszi,hogy megosztottad a történetedet! Majd szóljál mi lett. Én is tudok agyon kicsi hcgből babát.
Ildia,annyira reménykedtem én is! Valamiért most így kellett történnie. Most nagyon rossz,de aki nem adja fel,annak lesz babája úgyis!!
Bibinka,örülök a jó hírnek. Atir, egyszerre egy baba bőven elég. :-)
Ildia! nem szabad feladni sohasem! Csak előre szabad nézni! Bibinka, de jó szoritok, hogy minden rendben legyen! Realitás! Én is beléptem az egykék táborába, sajnos a másik oldalamon ahol több nagy is volt az mind ciszta volt:-( Holnap majd okosabb leszek, hogy megtermékenyült-e?
Köszi lányok!Nagyon izgulok!
Megy a drukk ezerrel!!!!Szorítok Neked.
Hát, ez valóban más helyzet, nagyon sajnálom. :( Azt hittem, a vizelet teszted pozitív... Kitarást a továbbiakhoz!
Kedves Ajsa! Pozitív vizelet teszt esetén én is reménykednék úgy,mint ahogyan Te és jól is teszed.De nekem sajnos a vizelet tesztem is masszívan negatív.Sajnos így jártam...Őszintén remélem,hogy Neked nagyobb szerencséd lesz.
Jaj de örülök! Gondolok rád is! Reméljük folytatódik a sikersztori mint Keditkénél! :)
Igen telefonáltam! Megtermékenyült! Csütörtökön kapom vissza (remélem). :) Egy lépéssel előrébb vagyunk....
Sajnálom Ildia! Sajnos az első próbálkozás tényleg csak keveseknek sikerül. :(
Mi is most megyünk másodjára, de újult erővel!!!
Kedves Ildia! Nagyon hasonló cipőben járunk, ezért gondoltam, hogy leírom, velem mi történt. ET+11 napon pozitív lett a vizelet tesztem, ET+13 napon szintén. Aznap vérvétel, ami "kevés" hcg-t mutatott ki (67). ET+18 nap ismét vérvétel, hcg csökkenés, vizeet teszt pozitív. Nekem viszont nem kellett abbahagynom a gyógyszereket (bár vollt vacillálás), és nem is fogom, amíg nem lesz vérzésem. Van olyan nőgyógyász, aki szerint ilyenkor a hcg annyira bizonytalan, és a labor eredmények annyira szórnak, hogy semmi biztosat nem lehet ez alapján mondani, az esés pedig arra is utalhat -bár nem jó jel- hogy a többől elhalt egy-két embrió. Nekem hármat ültettek vissza. ET+21 napon kell majd mennem UH-ra, illetve aznap reggel kell csinlnom egy vizelet tesztet. Egyébként kb. egy éve volt egy spontán vetélésem inszem. után, akkor minden hormonpótlás ellenére kezdtem vérezni és görcsölni, úgyhogy szerintem, amíg nincs vérzés (és utána kontroll UH), addig ilyen kezdeti terhességben én semmit nem veszek biztosra. A hcg eredmény állítólag tud furcsaságokat produkálni a terhesség elején.
Sziasztok lányok!
Ildia! Nem igazán tudom, hogy mit lehet ilyenkor mondani, csak azt hogy átérzem a fájdalmadat,hiszen nekem is 3 sikertelen próbám volt eddig.De idővel jobb lesz és csak a következőre kell koncentrálni teljes erővel, legalábbis egy páran így vagyunk vele és Neked is ezt ajánlom. Én is mindig jól kibőgtem magam amikor senki sem látta és megkönnyebbültem.Jön a nyár , feltöltődsz és összel újra elindulsz!
Emilyrose! Örülök hogy már "babás" vagy , sok pihenés, fehérje dopping és vizuálás ezerrel!
Bibinka telefonáltál? Egyébként februárban nekem a 3 tüszőböl egy sem lett, Te legalább még reménykedhetsz hogy sikerülni fog. Nekem a punkció napján fel kellett adnom!
Atir ,mi újság?
Ildia! Nagyon sajnálom! Őszintén bíztam! Hát tényleg senkinek nem sikerül elsőre??????
A sírás jót tesz, nekem is sokat segített. Ki kell jönnie, mert különben nem tudod elengedni. Annyira jó, hogy tudsz ilyen pozitív lenni, hidd el meg lesz az eredménye. :)
Hát igen! De az élet ugye nem áll meg és bár azóta egyfolytában sírok,de már a következő próbálkozást tervezgetjük.Muszáj pozitívnak maradni,mert másként nem megy tovább.
Nagyon sajnálom, annyira rossz ez! Mielőbbi túljutást ezen és sikeresebb újrakezdést kívánok!
Basszua Ildia!!!
Én annyira hittem,hogy neked sikerülni fog!!!
Sajnálom,nagyon. :-(
De majd telik az idő és újult erővel neki kezdtek a következőnek!
Sziasztok lányok!Rossz hírek:Sajnos ez most nekem nem sikerült.Visszaesett a hcg szintem,biztosan nem lettem terhes.Abba kell hagynom a gyógyszereket és a vérzésem 2 nap múlva meg fog jönni. Mi tagadás,jól kibőgtem magam....DE!!! Nem megyek a Tiszának, mert mi SOHA NEM ADJUK FEL!!!!Addig próbálkozunk,amíg baba nem lesz a dologból.Ha nem sikerült az első,majd sikerül a második. Megroggyant lelkesedéssel,de töretlen hittel kezdünk neki a következőnek. 1-2 nap múlva megkeresem a kezelőorvosomat,hogy mikor kezdhetünk. Nektek többieknek további sikereket és az enyémnél szerencsésebb kimenetelt kívánok.
Bibinka, nem az számít, hogy hány petesejted van, végül is a babához egy is elég. Remélem minden rendben lesz vele és pár nap múlva visszakapod őt!
Emilyrose vigyázz magatokra. :)
Ildia küldöm a pozitív energiákat!
Ügyesek vagyok! Szép volt! Biztosan meg sem kottyan nekik a rázós út. :)
Fura,de nem találkoztam a velem egy napon punkciósokkal. Volt egy pénteki és két csütörtöki punkciós. Remélem jól vannak.
Bibinka,a lényeg,hogy lett! Biztosan ügyesen megtermékenyül majd! Hallottam én is,hogy a mai nap nem volt szerencsés sokaknak.
2 blastocysta a fedélzeten! Hazafelé jól összeráztam őket, valami iszonyat szar úton jöttünk 2 órán keresztül,mert nem mertünk 60 nál többel jönni,mert akkor még jobban rázott.
Szia! nehogy elkeseredj! Látod keditkének is sikerült, nekem miért nem sikerülne!Egy babóhoz egy is tökéletesen elég!! Hát akkor a mia nap nem volt túl szerencsés, bízom benne azért nekem is lesz megfelelő. Tegnap este óta szúr a bal oldalam, hogy ez jó-e vagy sem azt nem tudom,majd holnap kiderül!! Köszi, hogy gondolatban velem leszel!
További ajánlott fórumok: