Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Emily10! Köszi ma beszerzem, milyen gélt kaptál?
Sziasztok Csajok! Tegnap volt a punkciom és lett 7 petécském.most nem utrogestant kaptam,hanem gélt,amit este ki kell mosni.kerhetek tapasztalatokat,hogy ti ezt hogyan csináltatok?
Heni, nekem a leavolac szirup segített,azt terhesen is lehet használni.
Atir teszteltél?
Őszi csapat jó lelki és testi feltőltődést a nyárra.
Azt nem tudni mikor jön meg. Nekem volt a gyógyszer után egy héttel,most meg még abba sem hagytam már jelentkezett. Szerintem ha már nem szedsz semmit,jobban leszel.
Sziasztok! Hű, de felpezsdült a fórum! :)
Atir hajrá! Ami igaz, az igaz, jó sokan lettünk így őszre! Én bízom abban, hogy a nyári feltöltődés meghozza az eredményt.
Légyszi segítsetek, ez az első lombikom. Nektek mikor jött meg? Nekem ha a holnapi vérvétel is negatív akkor kell abbahagynom a gyógyszereket. Kb mire lehet számítani? Most esténként olyan rosszul vagyok, émelygek, feszül a hasam, fáj a hátam, a derekam, melleim. Ha abbahagyom a hormonokat ez elmúlik ahogy megjön?
gyűlik az őszi csapat! Nyáron szülünk!!
Heni! Emilyrose-nek igaza van.A kicsi embriók most a legsérülékenyebbek,erőlködni semmiképp nem szabad.Az útifűmaghéj nekem sem segített,de a glicerinkúp egykettőre megoldotta a gondjaimat.Kicsit sem kellett erőlködni.Vigyázz nagyon magatokra!!!
Sziasztok!!!Ha minden rendben lesz szeptemberben kezdünk 😊,augusztusban megyek a középidőben egy uh-ra,és ha minden oké,akkor a következő menzesszel kezdünk.Nagyon remélem,h minden rendben lesz,most már csak erre kell koncentrálnom😊!!A doktornő nagyon kedves volt,mondta,h mindenképp menjünk nyaralni előtte😊.Olyan izgatott vagyok😊
Köszi lányok! Mivel paleozok az étrenden nem tudok változtatni. Rostanyag, zöldség, gyümölcs bevitel van. Utifűmaghéj eddig segített most nem. A szilvalekvár meg soha nem segített :-( szóval marad ami eddig.
Biztos az edzés hiányzik és az is nehezíti, hogy fekszem, de nem baj megéri:-)
Atir! En tegnap uh-n remegtem is :-) ma is alig hiszem el. :-)
Atir, én mindig nagyon izgulok. Nem félek, mert mindig van tovább.
Székrekedésnél első az étrend rosttartalmának növelése.zöldség,gyümi,korpa stb. De ha már több napja nincs,akkor a kúp azért is volt jó,mert csúszóssá tette az utat,nem kellett nagyon erőlködni stb.
Sziasztok lányok! ET+13 nap. Holnap reggel teszt! Hülyén hangzik, de félek, ti szoktátok ezt érezni? Heni, nem kioktatás de én évekig küzdöttem székrekedéssel és az étkezésem teljes megváltoztatása volt a megoldás. Első lombik alatt a sok gyógyszertől nekem is volt pár napig, de sok gyümölcs, és zöldség segített. De szilva lekvár után egy pohár langyos tej is csodákra képe:-))
Glicerin kúp. Nekem kizárólag csak ez vált be.
Jut eszembe lányok! Székrekedésre nincs valami bevált dolog? Dulcolaxot eszek, de nem szeretném végig..... Ha 5 tablettát beveszek talán lesz vmi. Előtte is így volt, de most fokozódott:-(
Ildia! Ezek nagyon szép gondolatok! Köszönjük :-)
A vágyainkat mindig jelen időben kell megfogalmaznunk,mintha már a miénk lenne.A kimondott és leírt szavaknak és a gondolatoknak is teremtő erejük van és bevonzzák az az életünkbe. Például:Azt választom,hogy a párommal szerelemben és harmóniában élünk. Azt választom,hogy közös,egészséges gyermekeink vannak. Azt választom,hogy gyermekeinket szeretettel és gondoskodással vesszük körül és pozitív gondolatokkal és megerősítésekkel teljes egyetértésben együtt neveljük.
Azt választom, hogy én is megérdemlem, hogy anya lehessek...
Hát ez nagyon szép.És a legnehezebb megbocsátani saját magunknak.
Én új fórumozó vagyok,de régóta olvaslak Benneteket. Mi is a második lombiknak nézünk elé és ugyan úgy októberben kezdünk,mint Ildia.
Két hétig kell benne lenni a fülben a tűknek, szóval az a minimum előtte. Nekem most hétvégén lesz egy hetes a fülakupunktúra, úgyhogy majd csak jövőhéten szedem ki a tűket. Most Suprefact megy, szombaton kezdem a Gonalt szúrni. Nekem múltkor a petesejtjeim minősége nem volt jó, hátha a hosszú protokoll, meg az akupunktúra segít. Ja meg egy kis méhpempő. :)
Sziasztok lányok! Úgy néz ki,hogy mi októberben tudunk újra kezdeni, a következő ciklus első napjaiban kell mennem kontrollra.
Hiszem,hogy mindannyiunknak sikerülni fog,addig is engedjetek meg pár gondolatot,amit azt hiszem mindannyiunknak érdemes végig gondolni:
Az választom,hogy döntéseimért és tetteimért megbocsátok magamnak.Azt választom,hogy megkapom a szükséges elismerést magamon belül és magam által. Azt választom,hogy én magam vagyok a magam igazsága. Azt választom,hogy én vagyok a saját elégedettségem hangja. Azt választom,hogy én magam vagyok a válasz a kérdéseimre.
És ehhez még hozzátehetitek a saját választós mondataitokat.Én a sajátomnál hozzátettem egy két dolgot a jelen és a nőiség teljes teljességéről és a vágyaimról.Persze mindent jelen időben.
Én ezzel erősítem magam.
Szép napokat mindenkinek:-)
és kb. mennyivel kell a beülti előtt?
Heni, te meg vigyázz magatokra! Mire nagy lesz a pocakod, már nem lesz olyan meleg!
Bejelentkeztem én is szeptemberre, augusztusban középidős. Szerintem még lesz foggátló is. Rengetegen lesznek szeptemberben azt mondta a drnő.
Bibi,jó a cikk. Én is így gondolom. :)
Bibi, Emilyrose! Jó nyarat nektek! Utána írjatok ám!
Szorítok majd! Ez az émelygés.... :-)
Épp a napokban olvastam egy cikket, olvasd el!
[link]
Na,hát nekünk azt hiszem kettő után kiállította a nemtudom hányról. Szívás volt az inszem nekünk,akkor örültem. Most egy kicsit máshogy gondolom.főleg a stimu nélküli inszemet pártolnám,ha egyébként van peteérés.
hűha,bibi,nem is tudtam,hogy már aigusztusban lehet menni középidősre. Nekem az ősz a szerencseévszakom. :-) Nyugodtan élvezhetem a napozást a strandot. Nem hányom szanaszét a családi nyaralást.:-) Hamar el fog telni! Jó lesz! Hajrá ősz! (csak még üres a kaális borítékunk :-)
Szia. Nekem Kecskeméten Dr Bakó Ferenc az orvosom, ő mondta hogy elvileg 6 inszemináció kellene (törvényileg) lombik előtt ha nincs szervi probléma (nálunk szerencsére nincs), de 5 után kiadja az igazolást róluk. Sok sikert holnapra, majd leírnád mi volt? Minden kis információmorzsáért hálás lennék :). Kihez mégy konzultációra?
Heni! Nagy-nagy gratula!!! Csak így tovább!
Ma voltam bent, nagy sokára sikerült a doktornővel beszélnem, ő azt mondta, még pénteken menjek vérvételre, ha az is nulla, akkor hagyjam abba a gyógyszereket. Beírt szeptemberre. Úgyhogy Emilyrose, szeptember!!! Előtte augusztusban a középidős ultrahangon csinálnak méhnyálkahártya lazítást. Hátha.... A nyár olyan gyorsan eltelik, nyaralunk egyet, aztán mindent bele! :)
Emilyrose ha nem haragszol nem írom itt le, hogy mi tartott ennyi évig, de már voltunk Kaáliban csak nem Szegeden stb.....
Köszönöm a jó kívánságokat!
Mindenkinek sok sikert :-)
Szia.Én három hétre kaptam időpontot konzultációra,holnap megyünk.Nekem hármat mondott a dokim,már inszemet,de Sajnos Kiderült elvannak záródva a petevezetők így nem is kell már inszem,volt kettő idén.Már van egy Kisfiam ő a második inszemmel sikerült.Neked ki az orvosod??
Sziasztok Lányok! A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos úgy néz ki hogy mi is rá fogunk szorulni a Kaáli intézetre. Jelenleg 3 (sikertelen) inszemináción vagyok túl, az orvosom szerint 5-öt mindenképpen meg kell csinálni, utána kiadja az igazolást, de őszintén szólva nem bízok a dologban, ezért elkezdtem gyűjteni az információkat. Van-e valakinek viszonylag friss információja arról, hogy a szegedi Kaáliban mennyi a várakozási idő (hány hónapra tudnak időpontot adni első konzultációra)? Mi nem vagyunk a párommal összeházasodva de hallottam olyan „rémhíreket”, hogy csak házaspárok vehetik igénybe a szolgáltatásukat, erről mit tudtok? Előre is köszönöm a segítséget, és mindenkinek sok sikert kívánok!
További ajánlott fórumok: