Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
ildia,élvezd a nyarat,töltődj fel,élvezzétek a kettesben töltött időt!
Bibinka,ne aggódj, nem lesz gond. Én is tudnék mesélni,mik történtek velem a héten. :-) Egy hét ,múlva már tudni fogom mi a helyzet.
Ildia! Előre kell nézni! Sok kikapcsolódás, pihenés. Mikor mentek újra? Szeptemberben?
Én rendszeresen járok kineziológushoz, most is megyek, hogy megkösse a babát.Remélem beválik! :)
Sziasztok lányok és mindenki!A legrosszabbon azt hiszem ,már én is túl vagyok.Már nem sírom el magam váratlanul,bármelyik pillanatban,bár mióta ma beléptem de ma,azóta megint sírdogálok. Ezért is döntöttem úgy,hogy bár érdekel a további sorsotok és valószínűleg követlek is benneteket itt a fórumon,egyelőre tartózkodom a hozzászólások írásától.
Még ugyan nem tudom mikor kezdhetünk újra,de egy csomó dolgon változtatni akarok addig. Itt a nyár. Eljárok strandolni,tornázni,jógára és felkeresek egy kineziológust is.Testileg és lelkileg is maximálisan fel akarok töltődni,hogy a következő-természetesen sikeres- babásodásnak már így kezdhessek neki.Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok tiszta szívből.Majd még később jelentkezem.
Szia bibinka73!
Én is 3 naposan kaptam vissza. Azt mondta a doki, hogy ez a legideálisabb idő. Meg azt is, hogy azért kaptam most vissza mert nem akarja, hogy blokkoljon, inkább legyen az anyaméhben. Sajnos, Nekünk nem sikerült.
Kedves Ildia!
Fel a fejjel, nem szabad elcsűggedni. Bár mikor nekem is kiderült a vérvételből a sikertelenség, úgy bőgtem, mint egy kissgyerek. De könnyebb lett. Két nap múlva megráztam magam, mint a "kutya fürdés után" (bocsi a hasonlatért)és újra erőre kaptam. Sajnos Én már ekkor túl voltam 2 inszemen, meg 1 lombikon. Most hónap végén mennem kell méhnyálka megsértésre és remélem utánna kezdünk.
Sok sikert kívánok!
jaj de jó bibinka,nagyon örülök! Miért kaptad vissza ilyen hamar?
Heni,nekem puffad, feszül, fáj egy kicsit,olyan sehogy sem jó érzés. A mellem is fáj. Na,de a sikertelen lombikomnál is így volt, a sikeresnél talán nem ennyire. Szóval ezen kár filózgatni. Nekem ma ET+3, próbálok nem is gondolni rá. Wc-re járkálo sűrűn, na de iszok is rendesen. Amúgy meg elkaptam valami torokizét,köhögök eléggé. Jókor,nem?
jól vagyok, köszi, majd a köv. vérzéssel tán indulhatunk... remélem...
drukkolok neked!
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek! Gyünyörű 4 pontos embrióm lett! Azt mondta doktornő, hogy csillagos 5-ös!! Minden rendben ment! Most pihengetek.Mostmár "csak" rajtam múlik a dolog. Nem akarom túlpihenni, de megerőltetni sem magam.
Atir! Hajrá!Megy a drukk!!!
Annamari, én is szédültem, émelyegtem, görcsöltem..., van akinek egyáltalán nincs semmi tünete a stimuláció alatt.Nem tudom mitől függ.
1x2 volt írva a papíromra. Lehet rosszul írta a doki? Mert én egyszerre vettem be a két szemet...
Két napja kaptam az első merional szurit, ez is peteérést serkentő szer úgy olvastam.
Azért félek kicsit, mert nekem enélkül is van ovulációm, csak ugye a napja változó. Volt már hogy a ciklus 5.-i napján volt, meg volt a 22.-en is. A nagy átlag a 15.-ik nap.
Igazából nem az ikerterhességtől félek, hanem attól hogy túlstimulál vagy cisztám lesz...
Az az érdekes, hogy van már egy kisfiam, spontán sikerült és azonnal. 2012-ben viszont volt egy méhenkívüli terhességem, a petevezetőmet el sem távolították.
Köszönöm, hogy írtál! Azt valahol már olvastam sokat kell inni, ezt be is tartom.
Munka után akkor bemegyek a klinikára, megkérek megint valakit hogy szúrja be. Remélem minden rendben lesz...
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018