Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Heni én is így volta transzfer után, hogy lelassult az anyagcserém. Én is vártam, de utána meg nagyon kellett erőlködnöm annak ellenére, hogy nem akartam. Ezután nekem az egyik ismerősöm a laevolac szirupot ajánlotta, ő ezt terhesség alatt használta. Nekem bevált, én tuti használni fogom a következő transzfernél, mert az nagyban segített.
Minden jót trenszferesek, kitartást, eltelnek azok a napok!
Bibinka!
Köszi! Én nem iszom a fehérjét. Nekem mindegyik édes. Paleozok és abban teljesen elszoktam az édestől. Szerencsére beviszem a fehérjét hal formájában:-) meg folsavat iszok, amit nem írt elő a dokim, de azt mondta nyugodtan. Örülök, hogy itt vagyunk egymásnak így könnyebb:-)
Csak arra gondolok (de biztos hülyeség), hogy nehogy kimossa a babát, vagy bejusson valami baci.
6 nap az nagyon sok! Nekem a fehérjétől minden nap van, hál'istennek. Próbálj sárgabarackot tejjel, vagy Danone Activia joghurtot magvakkal.
Bibinka!
Nekem is darabos, de nem foglalkozok vele. Nekem nem mondta, hogy öblögessek..... Én is sokat fekszem, mert fáj a hasam, ha nem fekszem. Nincs ezzel baj, csak tudjam, hogy sikerül:-) szerintem se öblögess. Mondjuk a fene tudja, ma telefonáltam az intézetbe, hogy 6 napja megállt az anyagcserém. A dokinőm nem vette fel, igy a pultnál a lányok annyit mondtak, hogy csak természetes módon várjak. Jó, csak fáj a hasam. De megoldom:-)
Sziasztok! ET+4. napon vagyok. Emilyrose, Heni! Borzasztóan lassan telik az idő! Első két nap meglehetősen görcsölt a hasam, tegnap már jobb volt. Sokat pihenek, de azért nem fekszek egész nap. H picit többet állok, akkor görcsölni kezd, ha pihenek elmúlik.
Lányok! Nektek van-volt olyan, hogy a Crione gél darabosan távozott? Nekem doktornő azt mondta, hogy2-3 naponta forraljak vizet és öblögessek intimzuhannyal. De azt olvastam, hogy terhesség alatt tilos használni. Mit csináljak?
Leonie! Gratulálok!
Lányok! Nektek nem volt székrekedésetek? Én ET+5 napon vagyok és azóta semmi. Már mindent próbáltam.....
Emilyrose! Ezen ne múljon! Küldök szájmaszkot:-)
Sziasztok lányok!
Sikeres lombik miatt :-) (20.hetes vagyok) eladnám megmaradt fehérjepor készletemet.
Fit+Vital magas fehérje és rostanyag (!) tartalmú turmixpor diétázóknak, Müllerből.
Nekem sokkal jobban ízlett, kevésbé édes, könnyebben oldódik és a rosttartalom se hátrány. :-)
Egy bontatlan doboz Fit+Vital málna-vanília (420g=14 adag)
Egy bontatlan kis tasak Scitec Nutrition 30g csoki-mogyoró (nem kóstoltam)
Egy bontatlan kis tasak Bio Tech USA 20g meggy (Decathlonból, ezt sem kóstoltam)
Ára az egész csomagnak 2500 Ft.
Ajándékba adok hozzá:
Egy bontott doboz Fit+Vital málna-vanília, kb. 200g, 5-6 adag.
Egy bontott doboz Fit+Vital Cookies@Cream (keksz-tejszín) maradéka, kb 2 adagnyi, kóstolónak jó. :-)
A Mülleres Fit+Vitalok járnak le hamarabb, 2015 novemberben.
Szegedi személyes átvétellel, csak egyben. (Uram intézi, ha érdekel, írj privit.)
Abigél! Jó volt olvasni a pozitív hozzászólásod! Gratulálok nektek!
Emilyrose, hogy vagy?
Sziasztok. Szeretnék mindenkit bátorítani az én tapasztalatommal, főleg azért, mert én is sokszor merítettem erőt az itt olvasott hozzászólásokból.
Már 3 lombikunk volt (az ok: a gyenge spermiumszám), a 3-ik sikeres, jelenleg 13 hetes kismama vagyok. Tudom nem olyan egyszerű, mint sokan gondolnák, főleg a lelki oldala. Kb. 500 km-ről utaztunk Szegedre a célunkért és közben minden eljárást fizettünk (kb. 600000Ft az utazáson, szálláson kívül).
Az első lombikunk ideálisan haladt, 5 petesejt lett, majd 3 szép embrió, 5 naposan kettőt kaptam vissza, de sikertelenül. A második lombik rázósabb volt, bár 4 petesejt lett, de szinte nem volt mivel megtermékenyíteni, ezért amikor ébredeztem a pihenőben az aszisztens állt mellettem és a donort ajánlotta, amit közös megegyezésből elutasítottam. Egy embriónk lett, de szintén sikertelen. És ekkor jött a lelki összeomlás. Úgy éreztem nekünk egész biztos nem jön össze a saját gyerek...
Férjem biztatására 3-szor is elindultunk, ezt a stimulációt 4.nap leállították, mert nem nőttek a tüszők, valami gyulladás indult helyette.
Ezután került sor a 4. stimulációra és a 3.lombikra.Előtte rengeteget imádkoztam, azt kérve, hogy történjen úgy ahogy Isten szemében a legjobb. Közben rengeteg méhpempőt és virágport fogyasztottam. 7 petesejt lett, 5 embrió, majd negyedik nap 3-at kértünk vissza. A transzfer után azonnal hazautaztunk, ami 500 km. jelent, mert másnap munkába kellett mennem. Bár vigyáztam magamra, de végig dolgoztam (munkahehyemre napi 10 km. vezetek gödrös, kavicsos úton) és elvégeztem a házimunkát is (nagytakarításon kívül). Et+11 nap pozitívat teszteltem, előtte pár nappal már enyhén émelyegtem. Et+13 nap 611-es hcg-vel nagyon boldogok voltunk. Aztán jöttek az izgalmas hetek, rosszullét, hányás, stb és a 12.hetes uh. amikor láttuk picikénket forogni, bukfencezni odabennt. Igazán hálás vagyok, mert úgy érzem drága Teremtőnk letekintett ránk.
Saját tapasztalatból mondhatom, hogy nem a fekvés vagy a túlzott pihenés segít a sikerhez. Egyszerűen kell a legmegfelelőbb pillanat és akkor ott lesz a siker is. Mindenkinek kívánok mielőbbi sikert és főleg lelki erőt a kitartáshoz.
mandella,tudom,én könnyen mondom,de próbáld kicsit lazábban venni. Van még egy csomó lehetőségetek.
Heni,az 5 évesem mellett igyekszem sokat feküdni,itt vagyok a szüleimnél,de mivel mindenki dolgozik, a 80 éves nagymamám vigyáz ránk. Főz, szaladgál a gyerek után stb. Imádom,irtó jó fej. Ha babával nem is,5 kilóval tuti gazdagodom.Úri dolgom van,vasárnapg tart. Ma egyébként elég szarul vagyok, felment a véryomásom,100 a pulzusom. Az előbb séta közben belenyilalt egy pillanatra a méhembe.
hát lányok, én be vagyok szarva. elkezdtem attól parázni, hogy mi van, ha ez sem sikerül?! :(
jövő hét szerdán megyek középidősre, utána ha megjön, kezdünk. rettentően félek. ez lesz a 2. próbálkozásunk amúgy. az elsőben 4 naposan kaptam vissza kettő tökéletes embriót, de sajnos egyikük sem tapadt meg. :(
A kisfiamat a 4.nap kaptam vissza, kompakt morula állapotban. 6 éve. Másfél éve egy sejtem lett, az 5. Napon volt a transzfer,nem volt olyan szép mint az első, vagy a mostani.6 éve abszolút úgy volt,hogy akinek 1 -3 volt,azt visszatették 3. nap.
Na mindegy,csak megtapadjanak.
Bibinka szorítok hogy sikeres legyen! Az általad írt dolgok miatt sem facebookozom, meg tele van minden szörnyűséggel és teljesen le tud hangolni...
Tegnap voltam uh-n, 3 db domináns tüszőm fejlődik.
Amire nagyon büszke vagyok, hogy legyőztem a tű félelmemet és másodjára már magamat szuriztam be.
A szédülés erőteljes nálam, reggeltől estig tart, de nem baj, a babáért mindent!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018