Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

14395. Emily010
2015. jún. 15. 17:03

Heni én is így volta transzfer után, hogy lelassult az anyagcserém. Én is vártam, de utána meg nagyon kellett erőlködnöm annak ellenére, hogy nem akartam. Ezután nekem az egyik ismerősöm a laevolac szirupot ajánlotta, ő ezt terhesség alatt használta. Nekem bevált, én tuti használni fogom a következő transzfernél, mert az nagyban segített.

Minden jót trenszferesek, kitartást, eltelnek azok a napok!

14394. Heni-8
2015. jún. 15. 16:16

Bibinka!

Köszi! Én nem iszom a fehérjét. Nekem mindegyik édes. Paleozok és abban teljesen elszoktam az édestől. Szerencsére beviszem a fehérjét hal formájában:-) meg folsavat iszok, amit nem írt elő a dokim, de azt mondta nyugodtan. Örülök, hogy itt vagyunk egymásnak így könnyebb:-)

14393. bibinka73 (válaszként erre: 14392. - Heni-8)
2015. jún. 15. 14:42

Csak arra gondolok (de biztos hülyeség), hogy nehogy kimossa a babát, vagy bejusson valami baci.

6 nap az nagyon sok! Nekem a fehérjétől minden nap van, hál'istennek. Próbálj sárgabarackot tejjel, vagy Danone Activia joghurtot magvakkal.

14392. Heni-8
2015. jún. 15. 14:21

Bibinka!

Nekem is darabos, de nem foglalkozok vele. Nekem nem mondta, hogy öblögessek..... Én is sokat fekszem, mert fáj a hasam, ha nem fekszem. Nincs ezzel baj, csak tudjam, hogy sikerül:-) szerintem se öblögess. Mondjuk a fene tudja, ma telefonáltam az intézetbe, hogy 6 napja megállt az anyagcserém. A dokinőm nem vette fel, igy a pultnál a lányok annyit mondtak, hogy csak természetes módon várjak. Jó, csak fáj a hasam. De megoldom:-)

14391. bibinka73
2015. jún. 15. 13:48

Sziasztok! ET+4. napon vagyok. Emilyrose, Heni! Borzasztóan lassan telik az idő! Első két nap meglehetősen görcsölt a hasam, tegnap már jobb volt. Sokat pihenek, de azért nem fekszek egész nap. H picit többet állok, akkor görcsölni kezd, ha pihenek elmúlik.

Lányok! Nektek van-volt olyan, hogy a Crione gél darabosan távozott? Nekem doktornő azt mondta, hogy2-3 naponta forraljak vizet és öblögessek intimzuhannyal. De azt olvastam, hogy terhesség alatt tilos használni. Mit csináljak?

14390. Heni-8
2015. jún. 15. 11:26
Emilyrose! Megértelek, én is küzdök azzal, hogy mennék haza anyukámtól..... Mondom is a férjemnek naponta, de még várunk. Tuti mosnék, vasalnék stb. Nem bírnám ki én sem. Az utazás miatt nem visz még haza. Nagyon szorítok! Biztos babázni fogunk! :-)
14389. leonie (válaszként erre: 14383. - Heni-8)
2015. jún. 15. 11:18
Köszi Heni, aranyos vagy :)
14388. emilyrose
2015. jún. 15. 11:13
Már itthon vagyunk,nem tudok úgy pihenni,hogy nincs rend és tisztaság. 22-es csapdája. :-) Most például icipicit olyan,mintha meg akarna jönni.
14387. Heni-8
2015. jún. 15. 10:49
Emilyrose! Én Aspirint már a stimuláció elejétől szedem. Remélem segít valami. Felporszívóztál???? Na ne!!!! Már nem fáj a hasad? Nekem akkora, mint egy lufi és fáj ha felkelek. (ET+5) Picit le vagyok tőled maradva, de már nagyon kiváncsi vagyok. Életemben most először azt érzem nem telik az idő:-)
14386. emilyrose
2015. jún. 15. 09:00
Az aspirint nektek is a transzfertől 12 napig kell szedni?
14385. emilyrose
2015. jún. 15. 09:00
Köhögök a beültetés óta,úgyhogy csoda lenne,ha sikerülne.Eszem ezt a marék vitamint,de nem nagyon javulok.
14384. emilyrose
2015. jún. 15. 08:56
Heni,köszi, van itthon,amikor a fiamat vártam,akkor volt H1N1 őrület,és amig nem kaptam oltást,maszkban járkáltam. Nekem nincs székrekedésem,de a glicerines kúp segít.Ma már porszívóztam,felmostam. Nagyon kíváncsi vagyok mi újság bent. ET+7.
14383. Heni-8
2015. jún. 15. 08:11

Leonie! Gratulálok!

Lányok! Nektek nem volt székrekedésetek? Én ET+5 napon vagyok és azóta semmi. Már mindent próbáltam.....

Emilyrose! Ezen ne múljon! Küldök szájmaszkot:-)

14382. leonie
2015. jún. 14. 21:32

Sziasztok lányok!

Sikeres lombik miatt :-) (20.hetes vagyok) eladnám megmaradt fehérjepor készletemet.

Fit+Vital magas fehérje és rostanyag (!) tartalmú turmixpor diétázóknak, Müllerből.

Nekem sokkal jobban ízlett, kevésbé édes, könnyebben oldódik és a rosttartalom se hátrány. :-)

Egy bontatlan doboz Fit+Vital málna-vanília (420g=14 adag)

Egy bontatlan kis tasak Scitec Nutrition 30g csoki-mogyoró (nem kóstoltam)

Egy bontatlan kis tasak Bio Tech USA 20g meggy (Decathlonból, ezt sem kóstoltam)

Ára az egész csomagnak 2500 Ft.

Ajándékba adok hozzá:

Egy bontott doboz Fit+Vital málna-vanília, kb. 200g, 5-6 adag.

Egy bontott doboz Fit+Vital Cookies@Cream (keksz-tejszín) maradéka, kb 2 adagnyi, kóstolónak jó. :-)

A Mülleres Fit+Vitalok járnak le hamarabb, 2015 novemberben.

Szegedi személyes átvétellel, csak egyben. (Uram intézi, ha érdekel, írj privit.)

14381. emilyrose
2015. jún. 13. 21:13
Tiszta ideg,mert a szomszéd elkezdett permetezni,amiről eszembe jutott,hogy nyáron eddig is nagyon haragudtam a permetező repülőkre,ha most esetleg sikerül,be kell szerezze egy oxigénpalackot.:-)
14380. Heni-8
2015. jún. 13. 18:07

Abigél! Jó volt olvasni a pozitív hozzászólásod! Gratulálok nektek!

Emilyrose, hogy vagy?

14379. emilyrose (válaszként erre: 14378. - Abigél00)
2015. jún. 13. 12:51
Abigél,nagyon megható volt olvasni a történetedet!Nem adtátok fel és sikerült! Gratulálok és boldog babavárást! Gyere majd beszámolni!
14378. Abigél00
2015. jún. 13. 11:53

Sziasztok. Szeretnék mindenkit bátorítani az én tapasztalatommal, főleg azért, mert én is sokszor merítettem erőt az itt olvasott hozzászólásokból.

Már 3 lombikunk volt (az ok: a gyenge spermiumszám), a 3-ik sikeres, jelenleg 13 hetes kismama vagyok. Tudom nem olyan egyszerű, mint sokan gondolnák, főleg a lelki oldala. Kb. 500 km-ről utaztunk Szegedre a célunkért és közben minden eljárást fizettünk (kb. 600000Ft az utazáson, szálláson kívül).

Az első lombikunk ideálisan haladt, 5 petesejt lett, majd 3 szép embrió, 5 naposan kettőt kaptam vissza, de sikertelenül. A második lombik rázósabb volt, bár 4 petesejt lett, de szinte nem volt mivel megtermékenyíteni, ezért amikor ébredeztem a pihenőben az aszisztens állt mellettem és a donort ajánlotta, amit közös megegyezésből elutasítottam. Egy embriónk lett, de szintén sikertelen. És ekkor jött a lelki összeomlás. Úgy éreztem nekünk egész biztos nem jön össze a saját gyerek...

Férjem biztatására 3-szor is elindultunk, ezt a stimulációt 4.nap leállították, mert nem nőttek a tüszők, valami gyulladás indult helyette.

Ezután került sor a 4. stimulációra és a 3.lombikra.Előtte rengeteget imádkoztam, azt kérve, hogy történjen úgy ahogy Isten szemében a legjobb. Közben rengeteg méhpempőt és virágport fogyasztottam. 7 petesejt lett, 5 embrió, majd negyedik nap 3-at kértünk vissza. A transzfer után azonnal hazautaztunk, ami 500 km. jelent, mert másnap munkába kellett mennem. Bár vigyáztam magamra, de végig dolgoztam (munkahehyemre napi 10 km. vezetek gödrös, kavicsos úton) és elvégeztem a házimunkát is (nagytakarításon kívül). Et+11 nap pozitívat teszteltem, előtte pár nappal már enyhén émelyegtem. Et+13 nap 611-es hcg-vel nagyon boldogok voltunk. Aztán jöttek az izgalmas hetek, rosszullét, hányás, stb és a 12.hetes uh. amikor láttuk picikénket forogni, bukfencezni odabennt. Igazán hálás vagyok, mert úgy érzem drága Teremtőnk letekintett ránk.

Saját tapasztalatból mondhatom, hogy nem a fekvés vagy a túlzott pihenés segít a sikerhez. Egyszerűen kell a legmegfelelőbb pillanat és akkor ott lesz a siker is. Mindenkinek kívánok mielőbbi sikert és főleg lelki erőt a kitartáshoz.

14377. Heni-8
2015. jún. 13. 10:58
Én sem akarok még tesztelni. Amúgy nem vagyok jól teljesen én sem. Ok akkor tovább pihenek :-)
14376. emilyrose
2015. jún. 13. 10:28
Anyukám tegnap hazaállított 2db tesztel. Hogy én pisiljek arra rá holnap. ET+6-on. Hát biztos nem. :-)
14375. emilyrose
2015. jún. 13. 10:23
Azért is fekszem,mert ülni hosszú ideig nem esik jól. Elkezd feszülni a hasam.
14374. emilyrose
2015. jún. 13. 10:20

mandella,tudom,én könnyen mondom,de próbáld kicsit lazábban venni. Van még egy csomó lehetőségetek.

Heni,az 5 évesem mellett igyekszem sokat feküdni,itt vagyok a szüleimnél,de mivel mindenki dolgozik, a 80 éves nagymamám vigyáz ránk. Főz, szaladgál a gyerek után stb. Imádom,irtó jó fej. Ha babával nem is,5 kilóval tuti gazdagodom.Úri dolgom van,vasárnapg tart. Ma egyébként elég szarul vagyok, felment a véryomásom,100 a pulzusom. Az előbb séta közben belenyilalt egy pillanatra a méhembe.

14373. Heni-8
2015. jún. 13. 07:35
Lányok! Ti szigorúan fekszetek? ET+3 napon vagyok. Tegnap mar ki fekudtem picit az udvarra es most is. Remelem ez nem baj. Eleg sokat járkálok a sűrű vizeleturites miatt. Egyébként semmit sem csinalok. Ti? Hogyan illetve mivel terelitek el, hogy ne erre gondoljatok minden pillanatban?
14372. Heni-8
2015. jún. 13. 07:14
Szerintem amit az orvosok felírnak és mondanak csak azt kell szedni végig. Barátnőmnek így sikerült elsőre. Persze olyan is van, akinek nem.
14371. mandella
2015. jún. 12. 18:14
és már abban is tök bizonytalan vagyok, hogy miket szedjek előtte, alatta, közben... nem akarok túl sokat, de túl keveset se.
14370. mandella
2015. jún. 12. 17:08

hát lányok, én be vagyok szarva. elkezdtem attól parázni, hogy mi van, ha ez sem sikerül?! :(

jövő hét szerdán megyek középidősre, utána ha megjön, kezdünk. rettentően félek. ez lesz a 2. próbálkozásunk amúgy. az elsőben 4 naposan kaptam vissza kettő tökéletes embriót, de sajnos egyikük sem tapadt meg. :(

14369. emilyrose
2015. jún. 12. 16:18

A kisfiamat a 4.nap kaptam vissza, kompakt morula állapotban. 6 éve. Másfél éve egy sejtem lett, az 5. Napon volt a transzfer,nem volt olyan szép mint az első, vagy a mostani.6 éve abszolút úgy volt,hogy akinek 1 -3 volt,azt visszatették 3. nap.

Na mindegy,csak megtapadjanak.

14368. REALITÁS (válaszként erre: 14356. - Bibinka73)
2015. jún. 12. 14:51
Nekem még nem volt 3 napos vissszaültetés. Azt 1. lombiknál nem mondták , hogy hány sejtesek csak hogy megtermékenyültek és jól osztódnak és 2. nap kaptam vissza. Kicsit korainak tartottam , mert mindenhol 3-5 napos transzfereket olvastam én is. A 2. lombiknál annyit közöltek, hogy el jutottak blastocita állapotba, az 5. nap kaptam őket vissza, csak nem tapadtak meg. Ha végre lesz legalább egy egykém remélem a 3. nap kapom vissza mert eddig a többi nem jött be! Ja és engem is avval vígasztalt mindig a dokinő hogy tökéletes 4 pontosak voltak.
14367. K.Lilla28 (válaszként erre: 14359. - Emilyrose)
2015. jún. 12. 13:55
Nekem régebben azt mondta a doktorúr, hogy attól függ, hogy hány embrió van, ha csak 1 vagy 2, akkor minél hamarabb visszarakják, ha több, akár 4-5 napot is várnak vele, hogy melyik fejlődik a legjobban és a legszebbeket ültetik vissza. Nekem már négy beültetésem volt, 3. és 4. nap kaptam vissza őket, de eddig sajnos sikertelenül...
14366. Annamari23
2015. jún. 12. 13:29

Bibinka szorítok hogy sikeres legyen! Az általad írt dolgok miatt sem facebookozom, meg tele van minden szörnyűséggel és teljesen le tud hangolni...

Tegnap voltam uh-n, 3 db domináns tüszőm fejlődik.

Amire nagyon büszke vagyok, hogy legyőztem a tű félelmemet és másodjára már magamat szuriztam be.

A szédülés erőteljes nálam, reggeltől estig tart, de nem baj, a babáért mindent!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook