Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Gratulálok :),életed "egyik" legszebb napja!!Vigyázz magatokra
Heni nagyon örülök, ezek után már minden rendben lesz. :)
Atir kitartás!
Bibianka nagyon sajnálom, de nem szabad feladni a reményt, hogy egyszer babásak leszünk.
Én holnap megyek punkcióra és nekem is kezdődhet a reménykedés, hogy talán most sikerülni fog.
Szuper!!! Gratulálok!!!
Vigyázz magatokra!!!
Artir,most te jössz!!!
bibi,nagyon tudom mit érezhetsz! Megyünk ősszel együtt!
Heni,váááóóó ez igen! Nagyon örülök!! De miért csak 11 év után kerültetek a kaáliba?
Atir,igazi hős vagy!
De jó! Nagyon örülök, azért engem ezek a sikertörténetek segítenek hinni abba, hogy igen nekem is sikrerülni fog!
Bibi! Sajnálom! En ma voltam minden rendben lehet, hogy ketten vannak. 11 éve után amikor ezt meghallottam ugy sirtam..... Lányok! Mindenkinek sikerülni fog tudom!
Nagyon sajnálom Bibinka,kitartást!!!
Sajnálom Bibinka!!!! :-(
Pedig annyira drukkoltam.
Bibi fel a fejjel! Nekem csináltak uh-t a sikertelen után!De ha beszélsz a dokiddal úgyis mondani fogja! Én még tartom magam, ma vagyok a ET+12 napon, pénteken majd tesztelek és minden kiderült.
Hát Lányok, nem kimutatható a HCG (0,6 alatti), úgyhogy szerintem ez ennyi volt. Majd felhívom ma a Kaálit, mit mondanak. Nem tudom, hogy azért csinálnak-e ultrahangot (nehogy ciszta legyen, vagy valami), vagy csak telefonon ellátnak tanácsokkal.
bibi,veled vagyok!! Heni! Jó mozizást mára! Örülök neked! Atir,mizu?
Sziasztok.Szeretném kérdezni van-e valakinek tapasztalata Gonapeptyl-Merional szurikkal. Tavalyi Gonal-f teljes kudarc után most ezzel probálkozunk.
Igen, a női ivarszervek pontokat szúrta és egy feszültségoldót is. :) Állítólag jó eredménnyel használják lombik előtt, de van olyan ismerősöm, akinek már megvolt az időpontja a lombikra, előtte kétszer elment fülakupunktúrára és spontán sikerült a baba.
Köszi, hogy biztattok! Elmentem vérvételre, de csak holnap lesz eredmény. Még abban reménykedek. Mondjuk a tesztben nem nagyon bízok.
Tényleg meg kellett volna várnom a 14. napot.
Még lehet, hogy korán volt a teszt! Nem szabad feladni!!
Bibi, sajnálom! Telefonáltam a kaáliba,hát a drnő nem adja fel könnyen. Holnap teszteljek megint. A negatív teszt és a vérzés ellenére. Pff. Be akartam ma fejezni. Nem örülök.
Jaj Bibi! Ne légy szomorú még hátha! Tudod írtam, hogy az én barátnőmnek végig negatív volt és még gyönyörű kislánya van, és pont ő járt úgy, hogy előtte 3 lombik pozitív és mégsem sikerült. Az én dokim azt mondta nem a teszt a lényeg.
ET+12, teszteltem, de negatív. :( Nem tudom mit gondoljak. Gábriel 25-ös teszttel.
Kicsit elkenődtem.
Bibi! Köszönöm! írj majd, hogy mi van.
Heni! Minden rendben lesz! Egy pozitív tesztnél egyenlőre nem kell több. Lehet, hogy holnap én is csinálok egy tesztet..... Nekem sincs semmi különös tünetem, néha fájdogál a hasam.
mármint olyan pontot szúrt, ami ezt netán befolyásolhatja?
wow! mármint a fülakupunktúrára. direkt mondtad neki, hogy erre az időszakra adja?
En ma is teszteltem. Pozitív. Egyéb tünet semmi. Sűrűn megyek wc-re, picit fáj a hasam néha. Szerdán megyek vissza hcg-re nagyon kiváncsi vagyok. Alig várom, hogy tudjam. Imátkozom minden nap! Sikerülnie kell. 11 éve várunk a mi kis csodánkra!
Emilyrose sajnálom,de legalább van gyermeketek.
Ma vagyok ET+12 nap.
Szia! Én eddig ugy gondolotam, de ahogy olvastam emilyrose írását abban is lehet igazság! Akkor én ha azt számolom ma vagyok a nem várt napon! most vagyok ET után a 10 napon úgyhogy ha,arosan kiderül sikerült -e vagy sem! Te hogy vagy? Bibi, Heni veletek mi újság?
Sziasztok lányok! Lassan becsatlakozom újra én is, mert indul a 2. lombikunk. Tegnap kezdtem a Suprefactot szúrni, aztán szombattól indul a Gonal! Ráadásul tegnap voltam csontkovácsnál, aki fülakupunktúrát is csinált, úgyhogy most két hétig négy tű van a fülemben. :) Hátha ez segít..
Szerintem a sok hormon bekavar. Egy egészséges ciklusban az ovuláció napjától 14 nap múlva kellene megjönnie. Nekem ha van peteérésem,aza 20-25. Napon van.Másnak met máskor. Lombiknál az ovuláció az fix. Tehát a leszívástól a 14. Nap a nem várt vérzés napja. Ez most nálam stimmelt is a múltkor majdnem a leszívástól egy hónapra jött meg. A progeszteron be tud zavarni.
ilyenkor is az van, mint egyéb, általános esetben, szóval hogy ugyanúgy számoljuk a nem megjövetel napját? tehát az előző mensi első napjától számoljuk a ciklust, stimu ide vagy oda, ugye?
Ez most egy teljesen új hír. Eddig arról volt szó, hogy jogszabály tiltja, hogy külföldről szerezzenek be spermát...Annyira jó, hogy nem elég, hogy ebbe a helyzetbe került sok olyan pár, mint mi, de beszélnek is még össze-vissza. Köszönöm a cikket egyébként és, ha találtok valamit lányok, osszátok, kérlek!
Ma talán megjött, de nem görcsölök. Nagyon el kell engedni a tünetek elemezgetését. Szerintem nincs az a nő, aki ne pozitív jeleket tulajdonítana a tüneteknek. Ez így természetes és így van jól. Bizakodunk, máshogy egyszerűen nem is lehet. Az mindenképpen jó, ha ennyi idővel is fennállnak a tünetek, mint nálatok. Nálam gyönyörűen elmúlt minden. Ma már nem is nyomtam a crinonet, annyira szar, hogy iszonyat. Inkább ettem egy duphastont helyette. Mivel már pecsételek, nem tesztelek többet. Azért minden csodavárásnak van határa. :)
Bibi, persze menj vérvételre!!!
Atir! A görcsölés egyáltalán nem biztos, hogy rossz jel. Én ahogy kérdezgettem, olvasgattam, nincs 2 nő, akinek egyforma tünetei lettek volna. Van akinél a görcs jót jelentett, van akinél rosszat. Most már rájöttem, hogy kár ezen agyalni. Próbálok pozitív lenni. Nekem is néha görcsöl,máskor meg semmit sem érzek.
Emilyrose! Szerintem se add fel, míg meg nem jön, addig nem biztos!
További ajánlott fórumok: