Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Csajok! Már nem nagyon bírom. Szombaton kellet volna megjöjjön, akkor nagyon görcsöltem este.Valahol olvastam, hogy a szervezet emlékszik rá, ezért vannak a görcsök. Én most ebben hiszek. :) Azóta semmi, fájdogál egy picit, viszont tegnap este és ma reggel is hányingerem volt. Nem kívánok semmi kaját.
Heni! Nekem első lombikom, de van már 3 szinte felnőtt fiam. A középső épp ma érettségizik.
Szerintetek ha nem csinálok tesztet, hanem felhívom a Kaálit, akkor elmehetek vérvételre? Annyira nem bízok a tesztekben. Láttam a Kaális árlistán, hogy 1800Ft a HCG vérévtel. Bár a párom ma mondta, hogy holnap csináljak, de olvastam, hogy valaki 10 tesztet csinált, mind negatív lett, a vérvételen a HCG értéke pedig jó magas lett.
Sziasztok! En holnap telefonálok, elvileg szerdán kell vissza mennem, akkor jár le a két hét. Többet vagyok fent, mint eddig, de fekszem. Nem tesztelek többet. A hasam fájdogál ahogy eddig. Sűrűn megyek mosdóba és akkora a hasam, mint egy lufi, a melleim érzékeny dinnyék..... Gőzöm sincs, hogy ezek jó jelek-e, majdcsak okosabb leszek....
Bibi! Csúcs, ahogy birod. Első baba?
Emilyrose nem biztos, hogy vége!!!!!
Kitartás mindenkinek!
Mondtam én, nekem már a beülti előtt barna darabokban jött ki.
Egyébként hogy vagy?
Heni mizu? Atir?
Én senyvedek.....
ET+10
Tegnap este görcsölt a hasam, megijedtem, de nem történt semmi. Ma csak az érzem, hogy feszül a hasam, úgy kb. a méhem környékén, nem görcsöl, csak elég kellemetlen.
Eladnám megmaradt fehérjepor készletemet.
Fit+Vital magas fehérje és rostanyag tartalmú turmixpor extra vitaminokkal és ásványi anyagokkal, eredetileg diétázóknak, Müllerből.
Nekem sokkal jobban ízlett, kevésbé édes, könnyebben oldódik és a rosttartalom se hátrány székrekedésnél (akinek van/volt az érti. :-)))
Egy bontatlan doboz Fit+Vital málna-vanília (420g=14 adag)
Egy bontatlan kis tasak Scitec Nutrition 30g csoki-mogyoró (nem kóstoltam)
Egy bontatlan kis tasak Bio Tech USA 20g meggy (Decathlonból, ezt sem kóstoltam)
Ára az egész csomagnak 2000 Ft.
Ajándékba adok hozzá:
Egy bontott doboz Fit+Vital málna-vanília, kb. 200g, 5-6 adag.
Egy bontott doboz Fit+Vital Cookies@Cream (keksz-tejszín) maradéka, kb 2 adagnyi, kóstolónak jó. :-)
A Mülleres Fit+Vitalok járnak le hamarabb, 2015 novemberben. Szegedi személyes átvétellel, csak egyben.
Bibi még nem bízom el magam. Egyébként gabrielt használtam. Persze bennem van, hogy miért halvány..... Nekem is csak néha fáj inkább szurkál. Többnyire akkor ha utro-t vagy crinone-t közvetlen használtam. Annyira várom a szerdát, hogy végre tudjam! Emilyrose veled mi van? Nem is mész vissza?
Kinek mikor kell vissza mennie?
Szép volt Heni!!! :) Köszi Emilyrose, iparkodunk!
Olyan érdekes érzésem van, nem görcsöl a hasam, csak olyan, mintha feszülne, és picit szurkál, és nem egész lent, hanem feljebb. Mindenesetre fura érzés. Remélem jót jelent.:)
Ti milyen teszttel teszteltetek?
Biztos jót nevetünk majd :-) en ma annyit alszom, mint egy kis mormota.....
Emilyrose, hogy vagy? Teszteltél?
Majd egyszer jót nevetünk ezen, hogy hülyére aggódtuk magunkat!:)
Emilyrose, mi újság? Jól vagy?
Nekem is alig fáj, de valamiért azt gondolom, hogy ez sem jó. Szinte semmit nem érzek. Ez nem baj?
Keditke! Nagyon ügyesek vagytok!!!! Puszi!
A mi kis egyetLenkénk már több mint 2cm!!!!
9hetes kismama vagyok!!!!
Siessetek utánam csajok!!!!
Juj,de jó Heni!!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018