Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nyugalom! Tuti minden oké lesz!!És köszi szorítást!!
Emilyrose! Veled mizu? Biztosan minden rendben ment.Pihenj sokat és figyelj befelé!Drukkolok..:-)
Most épp van egy egy petesejtes sikertörténetünk Keditkével. Remélem Te leszel a következő. Szorítok Neked továbbra is !
Keditke, pont te jutottál eszembe!
Remélem megtermékenyül a drágám, és minden ok lesz. :)
Atir! Remélem neked holnap jobban sikerül, mint nekem! Gondolok Rád!
Gondoltam ma rátok csajok!!!
Ne aggódj Bibinka ,nekem is egy petesejt lett,és most 7hetes kismama vagyok!!!
Holnap megy a drukk Ildia és Artir!!!
Lányok! Sajnos csak 1 petesejtem lett... És ebben a mai szériában még jónak számítottam. Ma volt akinek elmaradt a punkció, mert idő előtti tűszőrepedése volt, olyan is volt akinek megvolt, de nem lett sejtje.... Nagyon rossz volt ezt látni.
Tudom, hogy 1 is elég, de azért..... Egy picit csalódott vagyok.
Emilyrose, remélem minden ok! Ildia, drukkolok!!!
Bibinka, Emilirose gondolok rátok ma.
Ildia, holnapig kitartást! :)
Igen,holnap vérvétel,már nagyon várom,de azért félek is tőle...Holnap akkor szorítunk érted is,megy a drukk!
Bibinka, Emilyrose! Gondolok rátok!! Én holnap reggel megyek punkcióra, remélem minden rendben lesz!! Ildia, te is holnap mész vérvételre?
Bibinka,Emilyrose! Mindkettőtökért szorítok holnap.Kemény csajok vagytok,én tudom,hogy minden rendben lesz!
Pusz.
Váltjuk egymást,én fél egyre megyek. Ja,holnap nem lesz víz nálunk! OMG :-) Kedves sors,ez már nem vicces.Van zuhanyzó egyébként az öltözőben. Elképzelem,ahogy a drnő vár rám,miközben suvickolom hab testemet.:-)Azt hiszem ez a reggel 6os cinone meg az éjszakai wcre rohangászás pihentté tesz.
Akkor hétfőn megyünk mindketten! Te beültetésre, én punkcióra! Remélem mindkettőnknek sikerül!
Tegnap este fél10-kor beadtam a tüszőrepesztőt, most nem szurkál, csak picit görcsöl a hasam, viszont a melleim nagyon fájnak.
A többieknek is megy a drukk persze.
Editke, örülök nektek, vigyázz magatokra! A hányás meg nem törvényszerű, csak a filmekben van szerintem, hogy még meg se kellene jönnie a nőnek és már rosszul van mindentől. Ami vicces, nekem a 16. hét körül kezdődött reggelente, amikor elvileg már vége kellene lennie, aztán rájöttem, hogy az éhség miatt van, így már hajnalban is ettem :D.
:) szorítok nagyon. Nekem 17. nap volt tavaly, ha barnázást is hozzászámolom, ha nem, akkor 14. Én dr. Zádorihoz jártam, és soha nem beszéltem biológussal. Megértem a dilemmádat, az ikrekre szerintem csak addig vágyunk, amíg nem hordunk ki és nem szülünk meg egy gyereket, utána jön a felismerés, hogy egy egyszerre bőven elég. Remélem, minden oké lesz most már.
Gratula,halad a dolog .....Megy a drukk hétfőn,gondolni fogok Rád.Várjuk a híreket!
Az az igazság,hogy nekem a ciklusom pár nappal mindig hosszabb,mint 28 nap,ezért is nem tudtam még teljesen megnyugodni.De persze én is reménykedem a doki hcg-s mondata miatt....Próbálok pozitív maradni, a környezetem teljesen mellettem áll és támogat és Ti is sok erőt adtok nekem.Szerintem szuper kis csapat vagyunk itt a fórumon:-)))
Ildia, nekem már megjött, amikor mennem kellett vérvételre, hcg szint meg tényleg nincs magától. Minden rendben lesz 4 nap múlva meg már igazán lehet örülni.
Mázlista! Nekem a 16. napon volt, már kéééész voltam.
Bogyókat megnézték tegnap, drnő szerint szépek, hétfőn beültetés. Kicsit leizzadtam amikor a drnőhöz kapcsoltak. Ilyenkor eddig csak akkor kapcsoltak hozzá, ha rossz hírt kellett mondania.
A próféta szóljon belőled,úgy legyen:-)
A tüszőrepesztő előtt nekem is szúrtak a petefészkeim.Csak nyugi,a dokik tudják,hogy mit csinálnak,nem lesz idő előtt tüszőrepedés.Megy a drukk!!!
Lányok! Hétfőn punkció! Picit váratlanul ért, Még csak 1 hete adom a szurikat. Holnap este kell a tüszőrepesztőt beadnom. Most eléggé görcsöl a hasam. Ez normális? Remélem nem lesz idő előtt tüszőrepedésem.
Keditke, gratulálok!!! Nagyon nagy boldogság! Vigyázz magatokra!
Ildia, én valamiért úgy érzem, hogy nektek sikerülni fog! 4 nap múlva boldogság! :)
Emilyrose! Minden ok lesz!!!
Nem tudom,minden lehetséges.Első körben úgy tudtam,hogy a megtapadás 72 órán belül megtörténik,de most egy kis kutakodás után olvastam 5 napot is. Mindenesetre nagyon reménykedem :-)))
Van ott valaki a pocakban,csak nyugi!!!!
Sétálgassál,olvassál,próbáld elterelni a figyelmedet!Minden rendben lessz!!!
Nekem 2 napos embrióval a 13.napon volt pozitív a teszt!
Azzal egészíteném csak ki,hogy a párodnak a spermiogram mellett,kell egy bakteriális vizsgálat is,ugyancsak spermából. A Kaáliban a recepciós lányok nagyon szívesen adnak egy listát,ahol a kötelező összes vizsgálat fel van tüntetve.
Valami van,csak úgy a semmiből nem lesz hcg-d. Korán van még,az nem lehet,hogy később ágyazódott be? Fúú,hosszú lesz ez a pár nap.Ezermillió drukk!
Nagyon okos,cserfes kisfiad van, ez nagyon aranyos.Csatlakozom az előttem szólóhoz.Én is többet kérnék vissza,nagyobb az esélye a megtapadásnak ,hármas ikerterhesség pedig nem volt a Kaáliban 4 éve. Ezt konkrétan tudom,mert mi is vacilláltunk,hogy mennyit kérjünk vissza. Viszont nekünk nincs még egy ilyen kis cserfesünk itthon Sok sikert,várjuk a fejleményeket.
Sziasztok lányok!Annyira örülök,hogy annyian itt vagytok,biztattok és várjátok a híreket.Ez nagyon sokat jelent nekem.Hát parancsoljatok,nem titokzatoskodom: ET+10. nap,vérvétel.A HCG hormonszintem egy kicsit emelkedett,de csak egy kicsit,nem tudtak semmi biztosat mondani,csak azt,hogy végül is ez még csak a 10.nap,kicsit korán van. Menjek vissza 4 nap múlva újabb vérvételre.Ez most akkor jó hír?Az alhasam viszont egész nap fájt,le is feküdtem, most délután. Hát.. szóval most itt tartok,újabb 4 nap izgulás.Szerintetek 10-es terhes tesztet,mikor csinálhatok először?
Nyugi, eddig minden jól alakult, ezután is így lesz! Hétfőtől babás leszel! :)
Shaunie nagyon sajnálom! Lehet,hogy már írtad,de miért szeretnétek külföldről?
További ajánlott fórumok: