Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Atir, bibinka sajnálom, fel a fejjel!!!
Én kedden voltam doki bácsinál, megcsinálta a nyálkahártya megsértést. Nagyon féltem, de nem kellett volna, egyáltalán nem is éreztem semmit.
Így jövő héten kezdem a hormon koktélomat :-) Remélem minden rendebn lesz és mostmár sikerülni fog.
Sok sikert kívánok Mindenkinek aki most van benne a koktélozásba :-)
A kismamák pedig vigyázzanak Magukra és a picire/picikre is :-)
Igen,mi is 3 kezelést csináltunk végig sikertelenül 1 éven belül, tavaly júniusban volt az utolsó.
Szűk egy évet hagytunk ki,és most sikerült!!
Sajnálom Artir!
Sajnálom Atir!
mi is azon az állásponton voltunk férjemmel, hogy kell egy kis szünet. a lombik előtti másfél év másról sem szólt, mint folyamatos orvos látogatás. egymást alig láttuk már a munkánk miatt. egyenlőre még függőben, hogy mennyi időre, de most élvezem, hogy számolgatás nélkül, gyógyszerek nélkül élek. most csak mi vagyunk ketten. doktornővel megbeszéltük, hogy ha készen állunk jelentkezünk nála.
Tőlünk nem kérdezték meg hány manót kérünk. Tényként közölték, hogy kettőt kapunk. Fagyasztásról ott a műtőasztalon mondtak 2 mondatot és ennyi már bent is voltak a kicsik:-)
Azt tudom, hogy mielőtt letelik az egy év nekem kell szólni, hogy szeretném-e tovább a fagyasztást?
Emilyrose! Nekem is IR volt pco-val, endometriozissal erre műtöttek többször. Idén áprilisban is, viszont a paleonak köszönhetően ELMÚLT minden. Egyáltalán nem eszem sem fehérlisztet, sem cukrot stb.
Lányok! Ti meddig feküdtetek? Érdekes, ha felkelek néha fáj a hasam. Elvileg 3 hetet terveztem transzfer után. Szerintetek?
Tőlünk megkérdezték,és transzfer másnapján kellett telózni,hogy végül is mennyit tudtak fagyasztani.
Bibi, én elkezdtem tegnap a merckformin nevű gyógyszert az inzulinrezisztenciámra. Januárban írták fel,de különböző okok miatt nem iezdtem el. Inofolicot ittam már a lombik előtt is,az is jó az ir-re.(már akinek).Szóval most csak a gyógyszert szedem. Férjnek meg vettem E vitamin,szelén,cinket. Ja a szelént én is eszem a pajzsmirigyemre.
Köszi Atir,próbálok pozitív lenni,ez most sok erőt adott hozzá.
Lányok meg olyan kérdésem lenne,hogy ők ajánlják fel a fogyasztást,vagy azt nekünk kell kérni.
Bibinka,úgy tűnik,h szerencsés a hetes szám, mert ma felhivtam a dokit és azt mondta,h 4 tökéletes embrionk van,hétfőre tervezi a transzfert.
Most csak gonalt kaptam,az utolsó 4 napban meg cetrotide injekciót.
Köszi a tanácsod az öblítéshez.
Emily010! Én 2-3 naponta kiöblítettem este, nagyon pici jött ki. De most egy pár napja nem öblítettem, és most magától is elkezedett kijönni.
Én picit féltem tőle, mert mindenhol azt írták, hogy terhesség alatt ellenjavallott. Nagyon óvatosan csináltam. Doktornő azt mondta, forraljak fel 1 liter vizet és tegyek bele 1 csepp ecetet, azzal öblögessek.
Atir! Feltétlenül menj vérvételre, az azért biztosabb.
Én most voltam 8-kor levették, fél10-re megvolt az eredmény. 0.29 a HCG. Na mindegy. Azért titkon reménykedtem, de most legalább abbahagyhatom a hormonokat, és remélem mielőbb megjön, mert elég gatyán vagyok, minden bajom van.
Heni, te végigfeküdted a 2 hetet? Mondd el a titkos receptet! :) :)
Nem csináltak ultrahangot, pedig azt hallottam ilyenkor meg tudják mondani, hogy meg sem tapadt, vagy megtapadt, és később lett valami gond.
Emilyrose, te a vitaminokat szeded tovább? Inofolicot iszol?
Atir! Még ne add fel!
Emily10! Nekem más a dokim, lehet ahány annyi féle. :-)
Sajnálom Atir!
Emily,szerintem öblítsd ki,picsogtam itt eleget a crinone miatt alább.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018