Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Madella! Nagyon szorítok és nyugi minden rendben lesz! Őszintén nem is tudtam figyelni mit mondott Dalma doktörnő, a HCG értékere csak ott akkor azt éreztem, hogy ez egy minimális siker és van értelme ennek az egésznek! Én igen képes vagyok arra, hogyanya legyek!! Mert iszonyat ürességet éreztem magamba, hogy ami másnak természets,hogy teherbeessen az nekem miért nem sikerül, hiszen a meddőségem ismeretlen eredetű.
Ildia, Heni köszönöm szépen,lassan,de telnek a napok.én nem fekszem,az elsőnél az nem jött be,de úgy érzem, hogy nekem jobb is.el kell terelnem a gondolataimat,hogy ne idegeskedjek.
Heni nagyon szorítok,nagyon jó lenne ,ha ketten lennének!
Jaj,ez olyan izgalmas!!!
De ilyenkor már nem lessz semmi baj!!!
Gondolok rád!!!!
Emily10! Gondolok rád!
Mandella hogy vagy? Pihenj sokat!
Én ET urán majdnem 3 hétig csak feküdtem. Tegnap telt le a három hét, ma megyek vissza uh-ra. Ma derül ki, hogy ketten vannak-e a kicsik.:-)
Sok sikert Emily, Mandella és Ábriné! Szorítunk Nektek és gondolunk Rátok! Ezerrel megy a drukk!!!
Ábriné,Mandella hajrá!
Én most vagyok ET+2 napon.két bébi a pocakban,két bébi a fagyóban! :)
holnap indulunk! :-)
majd jövök, és beszámolok, lányok
Kedves Anvik! A belgyógyászati vizsgálat Nálam ennyi volt:
- ekg
- vérnyomás mérés
- a doki "megtapogatott" (gerinc, máj, has, ...stb.)
Semmi extra. Amúgy Én annyit mondtam, hogy baba projekthez kell.
Szia Bibi! Én Zádorihoz járok. Nagyon meg vagyok Vele elégedve. Az tény, hogy nagyon lassan nyílik meg. Én most kezdem a 4. "túrámat" és igazából most nyílt meg. Nem kertel, megmondja, ha valami nem jó, rossz. Én nem tudok Róla rosszat mondani. Azt hallottam Róla, hogy Ő a legjobb és Neki van a legjobb biológusa is. Az viszont igaz, hogy Ő kapja a külföldieket és nagyon nehéz hozzá bejutni.
Én ma voltam vérvételen és ultrahangon. Továbbra is szúrom a Suprefactot és a Gonalt, pénteken újabb kontroll. Jövőhéten valamikor punkció. Szurkoljatok! Teli vagyok pozitív energiával, küldök belőle mindenkinek! :)
Biztos tudni fogják. A belgyógyászati vizsgálat ahhoz kell, amikor majd a petesejtleszívást csinálják altatásban. Tehát egy kisműtét előtti általános vizsgálat: vérnyomás, ekg, stb.
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a belgyógyászati vizsgálat mit takar? Kérek beutalót a belgyógyászatra, de nem tudom fogják-e tudni, hogy mit nézzenek egy lombikhoz. köszi
Szerintem mindegyik orvosról mindenkinek van pozitív és negatív véleménye. Úgyis akkor lesz az egekbe magasztalva ha sikeres a dolog. En bármelyiket merném ajánlani. Barátnőm Zádorinál két babám van túl, Krizsán doktornőnél is sikerült szegedi ismerősöknek és most Szöllősy doktornő barátnőmnek is és nekem is sikeres:-)
Én Zádori doktorhoz járok. Vannak vele kapcsolatban pozitív és negatív élményeim is, de úgyis a tudása az elsődleges. Szerintem nagyon sok páciense van, főleg külföldiek, szóval nem tudom mennyire könnyű bejutni hozzá. . Néha vicces és aranyos, de volt már kicsit bunkó is.
Lányok, légyszíves adjatok tanácsot. Zádori doktor úrhoz jár valamelyikőtök? Tudnátok róla írni? Egy barátnőm szeretne hozzá menni. Én Krizsán drnőhöz járok, úgyhogy csak róla tudok neki beszélni. Kérlek segítsetek!
Niki,Atir! Köszi szépen! Atir, mi az a pár hónap és a baba ott fog csücsülni a hasunkban! :-) Napok óta olyan álmos vagyok napközben,hogy ülve el tudnék aludni.Két kávén vagyok túl.Amióta nem kell éjjel pisilnom,meg 6kor kelnem, úgy alszom mint akit fejbevertek.
Sziasztok! Ma voltam vérvételen, sajnos nem sikerült, de lagálább elkezdődött valami az elsőhöz képest amikor is 0.0 vol a HCG. Kicsit megnyugodtam és kezdem pozítvan látni a dolgokat! Úgyhogy Bibi, Emily, Ildia csatlakozom az ősszel indulok táborához!!Mandella nagyon szorítok és kitartás!! A többieknek is sok sikert és a kismamáink pedig vigyázzanak magukra és a pocakban lakókra!!
Sziasztok! Lányok, én kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön és álma váljon valóra. Az ősszel kezdőknek jó pihenést és feltöltődést a nyárra. Aki most van benne, annak pedig kitartást.
Atir, annyira átérzem, amit most te érzel.. sajnálom nagyon, fel a fejjel, és köszi, ha szorítasz, szükségem is lesz rá...
Amikor kiderült, hogy természetes úton nem lehet gyerekünk, másnap a kolléganőm közölte, hogy gyereket vár. Most kiderült, hogy nem sikerült az első lombik, tegnap egy barátnőm bejelentette, hogy 9 hetes terhes! :)
Ildia! Ámen! :) Így lesz!
Amúgy tegnap egy ballagási buliban voltunk. A barátnőm férjét pont nem érdekelte, hogy a felesége rosszul van, és hány, nem akart hazamenni.(elég sokat is ivott) Akkor rájöttem, hogy nekünk mennyivel jobb lesz, mert a mi párjaink sokkal jobban értékelik majd azt a kincset a hasunkban. :)
Sziasztok!Könnyű azt mondani,hogy ne stresszelj és ne akard annyira....főleg annak akinek már van,vagy pikk-pakk összejött a gyerek.Csak aki küzd és évek óta próbálkozik,csak az tudja,hogy milyen ez az egész és milyen nehéz nem rágörcsölni.Ezért nem is szabad az ilyen beszólásokkal foglalkozni és a sikertelenség ellenére is pozitívnak kell maradni.
Atír,Bibinka,Emilyrose,fel a fejjel!Az idei év ősze lesz a nyerő és együtt fogunk szülni jövő nyáron. Na,ezt vizualizáljátok!!! :-))
Atir! Ezt ép ésszel nem is lehet. Talán a saját tapasztalatom, amit le tudok neked és a többieknek írni. Én 11 éve várok. 3 éve vagyunk örökbefogadási listán. Az idén majdnem kaptunk egy újszülött kislányt, dr sajnos nem abban a megyében lakunk, ahol a kislányról lemondtak így hiába voltunk mi elsők, akik jelentkeztek mégsem. Akkor ismét egy világ omlott össze bennem. Az előző időszakunk, mint mindenkinek a küzdelem-sikertelenségről szólt. Váltottam többször életmódot, hol lefogytam, hol híztam pco és társai endo stb. Áprilisban műtöttek nagyobb baj volt, mint gondoltuk, de az orvosom azt mondta, hogy most vagy soha azonnal lombik. es mint látjátok bár meg mindig nem hiszen el es kb 3 naponta ujra tesztet csinalok. Minden nap imátkozunk a férjemmel, hogy a mi kis csodáink jöjjenek hozzánk:-)
Sziasztok! Köszönöm a kedves szavakat! Igen a tavalyi év mérlege 6 sikertelen inszem zi idei fél év mérlege pedig 2 sikertelen lombik belefáradtam a sok kudarcba. Meg ez az állandó ne akarad annyira , ne stresszelj jó tanácsokba. Valaki tudja, hogyan kell nem akarni valamit amire már évek óta vágyom, vagy hogyan kell nem stresszelni? Úgyhogy lehet a várás a jó megoldás a számomra. Bár párom szerint ez az egész procedúra amiben mindannyian benne vagyunk ez mindenképpen idegörlő akát 3 akűár 6 hónap múlva akarom is újra elkezdeni. Na ennyit a siralmakról.
Mandela nagyon szoritok minden rendben lesz!!Niki jó koktélozást és szuper végeredményt!Mindenkinek kitartást és szép nyarat kívánok!!
De jó Niki, hogy ezt írtad! Nekem augusztusban lesz méhnyálkahártya lazítás, így mostmár nem félek tőle. :)
Sok sikert Neked!
Emilyrose, igazad van, erősek vagyunk( bár tegnap óta sokszor rámjön a sírás) és mindig felállunk.
Előre kell nézni. Mandella, természetes, hogy van benned félelem, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad! Hajrá!
mandella, ne félj,próbálj arra gondolni,hogy lehetőséget kapsz, hogy beköltözhet a pocakodba egy kis élet. Mindannyian Anyák vagyunk,csak van akinek még egy kicsit várni kell a babájára.Lehet,hogy neked már nem sokat.Egy Anya erős!!
További ajánlott fórumok: