Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
nekem egyáltalán nem fájt, még annyira sem, mint egy rákszűrs, viszont vannak, akiknek meg fájt. mindenesetre ne félj tőle, próbálj közben lazítani, és jó lesz az.
Sziasztok! Tudom,hogy már volt itt a fórumon téma,de most nem találom. Az endo aspiráció műtét meddig tart? És nektek fájt? Mert nekem pl. a punkció után nagyon fájtak a petefészkeim és igazából a méh nyálkahártya lazítás bemetszésekkel jár. Nem érdekes,mert a babákért mindent,csak tudjam,hogy mire készüljek. Nagyon várom már a kezdést....Szép napot mindenkinek.
Shaunie mizu?Régen írtál a blogodba.Mindennap nézem. Remélem jól vagy a körülményekhez képest.
Nem kell mindent újra csináltatni,csak a nőgyógyászati bakteriális vizsgálatokat.Nekem a recepción szólt az egyik nővérke. A többi vizsgálati eredmény egy évig érvényes.
Ildia! Ez komoly? Nem gondolták, hogy mindent újra csináltatunk..... Nekem senki sem mondta, hogy lejárna vagy nem lenne jó. Annyira izgulok már alig várom, hogy megjöjjön és kezdjük újra.
Trinity1020! Dalma doktornőhöz járok én is. Most fagyi babáim lesznek remél sikeresek:-)
Mindenkinek szorítok! Hajrá!
Üdv a csapatban.Sok sikert kívánok!!!Mindenképpen írj,mi újság Veled és hogyan haladsz!
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, eddig csak olvasója voltam a fóumnak...
Már van egy 5 éves kisfiunk, Zádori dr. úr és csapat jóvoltából, most a kistesó projekt újratöltve, mert tavaly februárban volt egy sikertelen lombik, majd júniusban egy, ami már a leszívásnál befejeződött.
Most átkerültem Szöllősi dr. nőhöz.
Szerdán indultak nálam az injekciók, hétfőn vv és uh.
Sok sikert kívánok mindenkinek! Próbálok sűrűbben jönni, olvasni, írni.
Kedves szeptemberi és októberi indulók! Talán tudtok,talán nem tudtok róla,de a nőgyógyászati bakteriális eredmények csak fél évig érvényesek. Azokat fél évente újra kell csináltatni. Nehogy emiatt késsetek le az időpontjaitokról!!!
Ildia! Ez annyira tetszett.... :-) nagyon kedves tőled, így lesz:-) majd írj, hogy mivel lettél okosabb.
Nem küldtek,én jutottam el idáig.Keresem a válaszokat,ahogy szerintem mindannyian.
Henikém,szerintem Te most előnyben vagy,hogy nem kell újra átesned egy hormonkúrám,mert vannak fagyibabáid. Kívánom,hogy felébredjenek és kibéreljék 9 hónapra a pocakodat.
Ildia! Köszönöm :) Te miért mennél a vizsgálatokra? Kaáliból küldtek, vagy csak magad találtad ki? Bocs, csak engem is érdekel.
Biztosan tud segíteni.A harmóniában lévő lélekhez és testhez szívesebben érkezik egy új élet.Én bízom a kineziológiában és Benned is. Hajráááá!!!
Ezek a vizsgálatok mennyibe kerülnek?És persze mennyi idő alatt vannak meg az eredmények? Csak Te voltál,vagy a párod is? És kellett beutaló,vagy nem,időpontot kellett e kérni,milyen vizsgálatokat kértél,egyáltalán mit mondtál ott?Bocs a rengeteg kérdésért,de lehet,hogy én is elmennék.
Szia! Én most voltam mindkettőn! Immunológia: Uj klinika Haematológia (az új épületben)! Genetika:A volt véradó melletti épületben!
Sziasztok!!Nem tudjátok hogy szegeden hol csinálnak genetikai vizsgálatot és immunológiát???Köszi előre is
Ildia, Szilvácska köszönöm, aranyosak vagytok.
A kineziológussal tegnap nagyon jó volt. Bízom benne, hogy tud segíteni. :-)
Igazad van Szilvácska!Sajnos lehet,hogy kénytelenek lesztek tejes áron megvenni a szurit.Azért tb támogatottan sem fizetünk egyszerű összegeket.
Mert ott csak mi nők vagyunk az intézet betegei,így nekünk írhatnak csak fel:(És nagyon figyelik is,h nehogy visszaélés legyen belőle, ezért számolták ki olyan pontosan, h mennyi kell.6héttel a punkció előtt elkellene kezdeni szúrni őt,így nekem sem írhatnak ki kétszer 6 héten belül :(
Megy a drukk Henikém!Ezerrel.
A kineziológiának sok ága van,de alapjában véve a tudatos és tudat alatti izomtónus válaszokból fedi fel a lelki gátakat és különböző módszerekkel oldja azokat. Szerintem a létező terápiák egyik legjobbja. Én is járok kineziológushoz és mindenkinek ajánlom.
De ha kell a párodnak,akkor miért nem írják fel a Kaáliban? Sajnos a Gonal-f még támogatottan is drága.Egyszer nekem is elfogyott,teljesen váratlanul és rohantunk az ügyeletre,ahol felírták,de azután
nagyra nyitottam a szemem a gyógyszertárban..
Szia! Mit csinál a kineziológus?
Bármi sajnos nem mehetünk még egy darabig,de itt vagyok veletek mindig olvasok,és nagyon nagyon szurkolok mindeninek!!!!
Sziasztok! En is minden nap olvaslak benneteket. Már azt hittem csak én járok ide. Nekem kb 2 hét és jönnek a fagyi babák ha minden jól megy. Most még járok edzeni és kineziológushoz. Mindent bele, ennek most sikerülnie kell😄
Sziasztok! Van valakinek esetleg megmaradt Gonal - f injekciòja, tudom, h nagyon kiszámolták kinek mennyi kell, de hátha!??
Fontos lenne, férjemet is ezzel kell lombik előtt szuriznunk, h jobb minőségű katonák legyenek.Sajnos,ha nem a intézet írja ki, akkor teljes áron kell megvennünk:(
Szia Ilda! Én is itt vagyok, mindennap olvasgatom a fórumot. Én majd októberben megyek középidős uh-ra. Szeptemberben kellett volna, de kértem a dokitól 1 hónap plusz pihenőt :-)
Én is szeptember elején,mint Te,de nem azon a héten,hanem a rá következőn.Nincs is már olyan messze.
én itt vagyok, olvasgatlak csendben titeket, közben lélekben (és testileg) készülök az újabb kísérletre... még nem tudom, mikor lesz. kb. október.
További ajánlott fórumok: