Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Heni tőletek a fagyasztás díját nem kérték. 60000ft a fagyasztott babák beültetése volt :)
Ez többnyire fizetős.
Endo aspiráció nálam sem került még szóba, de rá fogok majd kérdezni. És a fagyi baba díjra is, mert nem tudok róla, h két év lenne hiszen csak kettő van és most gondolom majd mindkettőt vissza kapom ha minden jól megy.
6 lett??? Az nagyon jó! Szorítok!!!!
Sziasztok
6 petesejt lett! :D
Holnap 10 körül telefonálhatok, nagyon bízom benne, hogy jó híreket kapok!
Heni! Nem lehet, hogy ti 2 évre fizettetek? Utána néztem az árlistát és abban úgy írják, hogy az első év 35000,- minden további év 25000,-
Mikor ki jöttem a megfigyelőből, váltottam pár szót 2 csajszval, akik endometrium aspirációra vártak, és azt mondták hogy ez már állítólag protokoll és el kell mindig végezni. Mondtam, ez furi, mert nálam ilyen szóba sem került.
de jó hírek! ügyesek vagytok!
a fagyasztás (és tárolás) ára 35 ezer/év
Sziasztok!
Olyan jól esik, hogy érdeklődtök felőlem! <3
Nőttek szépen a tüszők, van már 13-15 mm-es is!tegnap este megvolt az Ovitrelle és holnap punkcióóó!!!
Csak azt nem értem, hogy tegnap este kellett együtt lennünk a párommal, pedig neki oligozoospermiája van...
No de a dr. nő tudja, azért van a neve előtt az a két betű.
Érdeklőnék, hogy a fagyibaba fagyasztásért és tárolásért kell e fizetni és ha igen, milyen összeget? Még sosem volt erre lehetőségünk, tegnap pedig el is felejtettem megkérdeni...
Lányok! Lenne 1 kérdésem. Nekem 2 oldali elzáródást diagnosztizáltak, ezért kellett a káliba mennem. Most, hogy spontán összejött a baba( de tudjátok elvetéltem a 7- héten) ti visszamennétek a káliba? Én nagyon hajlok affelé, hogy innentől csak spontán próbálkozunk, esetleg csináltatok még egy átjárhatóságit. Szerintetek?
Drukk mindenkinek aki szeptemberben kezd!!!
Sziasztok!
Ma voltam vv-en és uh-on! 4-4 tüszőm van 10-12 mm-ek! De holnap is mennem kell, nehogy "elszálljak, mint a győzelmi zászló" adr. nő szavaival élve...
Eddig mindig csak 1-2 tüszőm volt, dr. nő sem érti, mi lett velem! No de legyen rendben minden!
Sajnos az endo aspiráció műtéthez nem tudok hozzászólni, tőletek hallok róla először.
Szép napot mindenkinek! Élvezzük a meleget, amíg lehet! :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018