Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Ha az időpont amit kaptál a középidőre esik, akkor uh és ha minden rendben (nincs ciszta)a következő mensinél indul a szurizás!:)
A második konzultáció alatt a második megjelenést értem a Kaáliban. Mikor megjött a menzesz, akkor kellett telefonálnom időpontért. Közben volt Hiv meg egyébre vérvétel. Férjnek vizelet meg sperma vizsgálat, nekem ultrahang, kenet és még nem tudom mi lesz.Annyira sok információ hangzott el, hogy a többi nem maradt meg.
Engem 8-kor néz meg a doki kb. en akar a mosdóban is beadnám magamnak ha kellene. Honnan tudod, hogy azonnal kell a szuri? Ki is a dokid?
Heni,szuper! Még nem tudom hányra megyek,elvileg 11-et "harcoltam ki" ,mivel most nem kell vérvétel. De még vacillálok,mert hátha reggel 8körül még meg tudna nézni,hamarabb végeznék és talán hamarabb szúrhatnék. Na,azt nem tudom,hogy hol.A patikából nem megyek vissza,a vonaton meg mégsem kéne.. Marad a patika,majd bekönyörgöm magam valami kis helyre beadni.
En is hetfon megyek középidős uh-ra. Akkor "talalkozunk" :-)
Én hétfőn kezdek. Hát kíváncsi vagyok.Lesz ami lesz,a 3 hét táppénzt azért várom. :-)Mondjuk utána a fizetési cetlit kevésbé.
Szia! Sajnos semmi marad a "szokott" hely:-(
Sziasztok!
Kérdésem lenne a jártasabbakhoz, hogy a második konzultáció során mire lehet számítani? Úgy vizsgálatok, mint anyagiak tekintetében.
Szia Heni!Mi volt 3.-án, úgy emlékszem akkor mentél vhova máshová konzira?!
Atir! Hogy vagy? Tünetek? Mit szedsz most?
Sziasztok!
Akit érdekel a pszichológus téma...
Szegeden a Női Klinikán Dr. Töreki Annamária foglalkozik a "kismamasághoz" kapcsolódó témákkal. Szerintem, akit érint kérdezzen rá az orvosánál, mert lehet, hogy lombik kezelés alatt állóknak is jár TB-s ellátás keretében. Akiknek pedig már sikerült a kezelés, azoknak biztosan TB-s a terápia. Kedves, szimpatikus pszichológus. Neten megtalálható az elérhetősége.
en ott tartok, hogy újra hormonprofil és nagy labor. Ezek után újra nézetek amh-t stb. Nem csinàltatok minden vizsgálatot újra, de sokat igen. Direkt kérdeztem genetikára és nem javasolja a kaális dokim. Valahogy kezdem teljesen azt érezni magunknak kell a megfelelő kezelést megtalálni.....
elérhetőséget tudsz adni? szegedi?
ja, és miközben vártam a dokira, szemben az ajtón láttam egy olyat, hogy x.y. szakpszichológus, és mivel volt rá időm, felírtam az elérhetőségét. de nem tudom, ő jó-e nekünk.
Sikerült elintéznem ma pár dolgot. Voltam a sima nőgyógyászomnál, 2 és fél órát vártam rá... a lényeg: nem érzi szükségét egy újabb hiszterónak, mivel egyszer ott már mindent rendben talált, és bár nem ad igazat a lombikos dokinak, hogy azóta kifejlődhetett ott vmi, de azt mondta, ha a Kaálit ez megnyugtatja, ő szívesen megcsinálja megint. Úgyhogy március végén-április elején megejtjük. Ezenkívül kiírattam vele egy rahedli vérvételt (női hormonprofil, pajzsmirigy ától cettig, cukor-inzulin terhelés), majd pedig szintén tb-re kértem pm-ultrahangra időpontot, az meg január 13. Egyelőre ennyi.
Én úgy gondolom,hogy először a nőgyógyászomtól kérek beutalót immunológiára és genetikára,tehát csak a szokásos köröket futom meg,nem megyek Pestre,csak amit itt is megcsinálnak.
Ha jól tudom, pl. a genetikai tanácsadáson ilyeneket kérdeznek:
- Mióta próbálkozunk gyermekvállalással
-betegségek,gyógyszerek
-sikertelen IVF száma
-testsúly
-Családban örökletes rendellenesség.
-Családban népbetegség (pajzsmirigy,infarktus, cukorbetegség stb.)
-kávé, alkohol, dohányzás, kábítószer
-Első menses hány éves korban volt?
-Menstruációs ciklus
-Kismedencei UH
-Fogamzásgátló alkalmazása
-Hormonvizsgálat eredménye
-Laparoscopia
-Petevezető átjárhatósági vizsgálat eredménye
Ennek alapján javasolnak vizsgálatokat és nézik az eredményeket és akkor még ott van az immunológia. Szerintem azért már ezzel is el lehet indulni valamerre.
Ha kocsival mentek,az épület előtt nem tudtok megállni,de jobbra az első mellékutcából be tudtok kanyarodni az intézet parkolójába.
Sziasztok lányok!Bár néha még elkap egy-egy sírós perc,de azt hiszem,kezdek magamra találni.Olyan nincs,hogy nem sikerül. Az univerzum sem ismeri a nem szót.Igenis,mindenkinek sikerül.Nekem is.Menni kell tovább és csinálni. Nincs más opció.
Most én is ezt tettem, mégis elment. Sajnos én nem ezt látom. Tegnap mondta a férjem akkor örüljünk, ha valóban baba lesz nemcsak pár hét öröm.... Bocsánat, nem lehúzni akarok bárkit lelkileg!
Atir majd írj, hogy mi van veletek?
Én is gondolkozom pszichológuson,meg mindenféle lelki segítségnyújtón,mert egyedül nem megy.Most már érzem,hogy szakemberi segítségre van szükségem,hogy újra bízni tudjak.Mindenfelé tájékozódok,de még nem döntöttem el semmit.Kihez,vagy hová megyek,még nyitott kérdés Ez a Te pszichológusod,akit itt említettél,hol rendel? Priviben leírnád nekem a címét és az elérhetőségét? Azt nagyon megköszönném.
Boldog babavárást és sok sikert kívánok.És-sok kakis pelenkát:-)))
Én elmenetem az első sikertelen kezelés után egy pszichilogushoz,aki egy hölgy és a munkámbólkifoyólag ismertem meg és lett nekem szimpatikus. Ez márcisusban volt. Már az első kzelés alatt egy tökéletes jellemrajzot állított fel rólam a hibáimmal együtt. Felttártuk az esetleges leki okokat és ahogy haladtunk előre én is magbiztosabb lettem. Segített,pl. hogy tudok relaxálni, éa most az utolsó alatt sokat meditáltam. Vannak kimondott babaevonzó meditációk. Amikor egy kicsit hullámzott a lekiállapotom vagy egy kicsit meginogtam az ő tanácsait követem és már az elején úgy álltam hozzá, hogy igen nekem ez most sikerül.Szóval én március óta járok hozzá, és egész terhességem alatt is ezt tervezem. Én úgy hiszem a sikerben ez is hozzá segített. Sokkal nyugodtam vagyok és ez a mai streszelős világban szerintem nem rossz eredmény. Szerintem néz körül a környzetetben és kerss egy jó pszichológust, ártani szerintem nem árt.
6723 Szeged, Csongrádi sugárút 21. :)
Sziasztok!
remélem nem haragszotok, amiért ide írok...
3 évvel ezelőtt a Szegedi Kaáliban ajándékoztak meg minket a kislányainkkal :)
Jövőhéten megyünk Szegedre és szeretnénk beugrani hozzájuk egy fényképpel és egy kis ajándékkal.
Azt hallottam, hogy elköltözött az Intézet. Tudnátok segíteni, hogy hova?
Nagyon köszönöm és sok sikert kívánok mindenkinek <3
és arra van tipped, hogyan kell rendbe tenni lélekben és fejben a dolgokat? :-)
Köszönöm csajok a sok támogatást a biztató szavaitokat! Jó, hogy itt az ember a csalodásait és az örömeit is megtudja osztani.Meg a sok pozítívum ami nekem sokat segített, hogy igen is nekem is sikerülhet! Tiszta szívemből kívánom,hogy mindenkinek sikerüljön. Sokat gondolgooztam ebben a pár napba, hogy mi volt másképpen az első két kezelésem alatt és arra jutottam,hogy lelkileg és fejben kell rendben lenni az embernek. Valóban sokminden fejben dől el. Hiszen az orvosaink éppen a betegségeinkhez mérten alakítják a kezeléseket, vagyis én ebben soha nem kételkedtem, hogy ez így van. Legyen szép napja mindenkinek.
Atir! Ez csodálatos! Minden rendben lesz. Gondolok rátok.
jaj de jó hír ez, Atir!! :-)
Szia Ildia! Ne hagyd magad!!!! Mire indulsz,addigra meglesz újra az a lelkesedés. Pont Neked ne lenne? Mindig nagy erőt adtál nekem a pozitív hozzászólásaiddal.Fel a fejjel!
Bianconera! Köszi igen jól vagyunk! M3g 3n is szoptatok hála!
Atir szép a hcg szinted!!!!!! Nekem pozitív teszt (et+10nap)után 3.nap n3ztünk hcgt (et+13)659hcg szint és most itt áll melletem az egykém. Imádom. Vigyázz magatokra!
Mindenkinek szoritok!!!!
További ajánlott fórumok: