Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Gyógyulást!!!
Hajrá tüszőcskék, szépen cseperedni! :)
Nagyon ügyes vagy! :)
Köszi a jókívánságot, Neked is ugyanezt! :)
Tudtam,hogy Rád mindig számíthatok Henikém.:-)))
Nagyon örülök annak amit írtál :-)
Holnap én is okosabb leszek :-)
M. doki volt a neve. Aztán meglett végül,de mintha basszus én tehettem volna róla.Se előtte,se azóta nem volt ezzel probléma.Na,csajok tegnap egész nap émelyegtem és ment a hasam. Ma reggel,ha a férjem nem visz be autóval,nem tudok elmenni a kaáliba.Aztán délelőtt már jól voltam,kopkop. Gondolhatjátok. Férj még mindig köhög,nem is jött be velem. Tüszők a 10. napon 10-11 milisek. 3 van. Hétfőn lesz leszívás.
Kedveskéim! Azt hiszem megtaláltam a tökéletes Segítőt,illetve rendeltem egy könyvet ami kiváló mankó lesz az előttem álló hosszú úton.Mint ismeretlen eredetű meddőséggel küzdő nő,tisztában vagyok azzal,hogy nálam lelki okok késleltetik a gyermekáldást.Azért,hogy boldog gyerekek lelkes édesanyja legyek,hosszú és sokszor rögös utat kell végig járnom.Szerencsére nem vagyok,vagyunk már magunkra hagyva.Hálás vagyok mindazért a segítségért,melyet már beépítettem,vagy be fogok építeni az életembe.De a legfontosabb,hogy az úton senki sem mehet végig helyettem,azt nekem kell megtennem. Azt hiszem a saját utamat már megleltem és meg is tettem rajta az első métereket. Kívánom nektek is,hogy megtaláljátok a saját utatokat.Bőséges gyermekáldást kívánok mindannyiunknak!!!
melyik volt az a doki, aki nem találta a méhszájadat?
Ha valami plusz szolgáltatást veszek igénybe,vagy valaki extrán rendes volt,nem sajnálom a pénzt. De egyébként nem hinném,hogy fizetnem kéne. Botrányos a fizrtésük ez tény,de az enyém is.
Kétszer két inszem volt. Megkönnyebbültem,mikor azt mondta,hogy probálkozzunk tovább a kaáliban. A prof egyébként végig rendes volt,és csak hálával tartozunk,és nagyon sok párnak segített már.
Ez nem hangzik túl jól. És hány inszemet csináltatok így végig a klinikán?
Szégyen gyalázat! Külföldön az orvos megsértődik,ha pénzt akarsz neki adni.A magánrendelésén kérje el a doki a pénzt,azért magánrendelés.De miért várja el a klinikán mindenki?
Igen,adott mintát,vettek vért hormonokra,megvizsgálta,és azt mondta,ezt javasolja. Úgy értem,hogy az ultrahangot(folliculometriát)nem ő nézte,hanem az állami rendelésen éppen aki ott volt. Olyan is volt,hogy inszem reggelén közölte egy vadidegen doki,hogy nics itt semmiféle tüsző,valszeg ovuláltam.Szombaton nem a prof csinálta,hanem átadott valakinek.Aki közölte,hogy nem találja a méhszájamat. Irtó durva volt.Aztán meg nem tudtam,hogy csak miattam jött be szombaton,vagy ügyeletes volt.Utólag,biztos adnom kellett volna pénzt,mert később már nem köszönt vissza.Szóval ilyenek.
Köszönöm, Emily!
A Kaáliban miben más az inszem, vagyis ott mitől profibb?
Rendel még a professzor az Andrológián, a párom vele találkozott ott.
Akkor nálatok a párodnak ott az Andrológián fel is ajánlotta az inszemet?
Most gondoltam végig, én csütörtökön fél 8-tól 12-ig voltam ott. Iszonyat amennyien vannak.
Nekem Szegeden a Klinikán a Szöllősi prof. Ő rendelt akkor az andrológián. Kaptam egy kis peteérést serkentő hormont,gonal-f injekciót,és járni kellett ultrahangra. Aztán mikor elég nagy volt a tüszők,akkor be kellett feküdni egy fél napra az inszemre,aztán másnap megint ha jól emlékszem. At hiszem kötelező is lombik előtt,ha nincs annyira komoly probléma,inszemekre menni.Érdemes is,mert jóval kevésbé terheli meg a szervezetet.Nekünk a klinikán ingyem volt.Magánvéleményem,,hogy a kaális inszemek profibbak,viszont drága.
Na én meg kedden :-) mindig sokan vannak mindegy mikor megyünk.
Köszönöm az információkat.
Igen, én is arra gondolok, hogy az idő telik. Hallottam már korábban, hogy hosszú a várólista, de ez a jövő decemberi időpont nagyon messzinek hangzik.
Emily, az inszeminációkat neked hol csinálták?
Hétfőn megyek. Megint nagy tömeg lesz. Pénteken 8-11.40ig üldögéltem egy széken. 10kor küldtek el pisilni. A végén már nem is ittam,mert nem akartam újból és újból pisilni járni. Ahogy haladtunk az időbn úgy lett a wc egyre "gusztább".
Igen nagyon jó lenne. :-) mikor kell menned uh-ra?
Nem árt,ha nőgyógyász ad beutalót,nekünk az andrológián adtak,az inszeminációk után,nálunk akkor még csak a férfi oldallal volt gond.
Nekem szeptemberre volt időpontom,mégis csak most tudtuk elkezdeni novemberben.
Mindenképpen érdemes,és aki még csak kíváncsiságból olvas minket,ne várjon sokáig,vizsgáltassa ki magát alaposan egy jó endokrinológussal,nőgyógyásszal,pasi is legyen megvizsgálva és ha nincs más lehetőség irány a kaáli. Nincs mire várni. Közhely,de az idő telik.
Sziasztok!
Olvasom, hogy nagyon sokára adnak időpontot az intézetben. Lehet, hogy érdemes lenne nekem is bejelentkezni, legfeljebb nem lesz rá szükség, és lemondom.
Kell nőgyógyásztól beutaló? Vagyis valamilyen igazolás arról, hogy nekem érdemes felvenni velük a kapcsolatot, vagy én is dönthetek úgy, hogy elindulok ezen az úton?
Nekem ez már 5.punkcióm, nagy csodát nem várok,hogy most a 14. napon lenne.Pedig eléggé szívás ez a hosszú stimu.
Heni,az nagyon jóó lenne! :-) Jó kis karácsonyi bejelentés lenne ha sikerülne, de persze az összes közelebbi rokonunk és a barátunk naprakész belőlünk. :-) Nekem segít,ha tudom,hogy ennyien drukkolnak.
:-) lehet, hogy egyszerre leszünk punkción? Bár még nem tudom mikor lesz csak következtetek az előzők alapján.
További ajánlott fórumok: