Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

15775. emilyrose
2015. nov. 4. 14:35
Atir, nagyon örülök, hogy minden rendben! :)
15774. Atir80
2015. nov. 4. 11:53
Sziasztok. Minden rendben van velem, voltam vizsgálaton a Hcg szintem 7000 feleti és már van egy gyönyörű petezsákom is! Bizom benne, hogy a továbbiakban is minden renben lesz!! Ildia, Mandella, Henike, ne adjátok fel soha, mindenkinek sikerülni fog!!
15773. Ildia
2015. nov. 4. 08:06
A következő mensi után kell mennem kontrollra,akkor kapok időpontot a következő kezelésre. Csak az a hit, a lelkesedés veszett el valahol út közben....
15772. mandella (válaszként erre: 15771. - Heni-8)
2015. nov. 3. 08:43

szia Heni

nekem elég lenne februári időpont, az az igazság, és addig minden eredményem meglenne. úgyhogy lehet, megvárom, te mikorra kapsz. :)

15771. Heni-8
2015. nov. 2. 19:40

Hamarosan én is hívom időpontért.

Atir, hogy vagy?

15770. mandella (válaszként erre: 15769. - Fagyi23)
2015. nov. 2. 15:42
akkor hamarosan én is kérek időpontot... :) köszi
15769. Fagyi23 (válaszként erre: 15768. - Mandella)
2015. nov. 2. 14:01
Igen, hozzá. 14. 17:30-ra :)
15768. mandella (válaszként erre: 15762. - Fagyi23)
2015. nov. 2. 12:29
bocs, de lemaradtam róla: jól olvasom, hogy januárra kaptál időpontot??? hányra? és Fülöphöz, ugye? ügyes vagy!
15767. mandella
2015. nov. 2. 12:27
Atir, mizu?
15766. reményke15 (válaszként erre: 15754. - Ildia)
2015. nov. 2. 07:48
Ne aggódj, nyugodtan írd ki magadból az érzéseidet! Itt mindenki megért.
15765. reményke15 (válaszként erre: 15762. - Fagyi23)
2015. nov. 2. 07:34
Van olyan, amikor reggel! 3-4-kor még ott van. Közben bármikor gondol egy, majd egy időre eltűnik kávézni, pihenni egy "kicsit" (mondjuk nem is egyszerű több órán át koncentrálni, ő is emberből van). Ez benne van a pakliban, de amikor ott vagy, akkor már úgyis annak örülsz, hogy legalább megvan az időpontod és haladsz előre.:)
15764. emilyrose (válaszként erre: 15760. - Bianconera)
2015. okt. 30. 19:22
Szoptatás alatt nem lehet,az igaz. Ügyes vagy,hogy szoptatsz!Én sem kalkuláltam bele,igazából el sem tudtam képzelni,hogy ne sikerülne másodjára is rögtön. :-) Most bezzeg örülnék,ha ikrek lettek volna.
15763. Heni-8
2015. okt. 30. 18:59

Akkora lendület van most a fórumon.... Szinte hihetetlen. :-)

Ildia biztos, hogy s Segítőd nagyon hasznos lesz! Légy rá nyitott.

Kiváncsi vagyok most már erre a Fülöp dokira. Közvetlen ismerőseinknek 2 családnak is ő segített.

15762. Fagyi23 (válaszként erre: 15758. - Anvik)
2015. okt. 30. 18:26

Nem elkeserítesz, felkészítesz és köszönöm :). Már most el kezdek rá gyűjtögetni. Erre a nagyon figyeljünk dologra...hát azt majdnem elkerültem.

Nem valószínű, hogy a párommal fogok tudni menni, ő ezért nem fog szabit kivenni.

Anyukámmal terveztem, de ő alapból nagyot hall egy picit, sajnos erre már én is hallok...

Akkor még erre is ki kell találnom valamit :)

Meg még egy nagyon jó infót elrejtettél:

Úgy számoltam, hogy busszal jövünk és vissza is, esetleg vonattal. Nekem 1 órával van korábbra időpontom, szóval akkor simán végezhetek 10 órakor is akár, így még szállást is intéznem kellene... Mondjuk hallottam, hogy eléggé éjszakába nyúlóan rendel, tehát nem mentem volna úgy oda.

Viszont épp néztem az időpontomat, meg a közlekedést, és úgy számoltam, hogy visszaérhetünk az utolsó buszra vagy vonatra.

Így nyilván nagyobb eséllyel nem fogunk, még jó hogy januárig van időm kiagyalni!

15761. mandella (válaszként erre: 15753. - Ildia)
2015. okt. 30. 17:49
egyelőre én is így vagyok, és jövő hétre halasztottam a dokit... semmihez sincs kedvem :(
15760. Bianconera (válaszként erre: 15759. - Emilyrose)
2015. okt. 30. 17:24
Nekem azt mondták, hogy amíg szoptatok, addig ne is menjünk - persze logikus. Csak ott a hosszú várakozási idő, ki tudja, megint szerencsénk lesz-e az első beültetéssel, én Zádorihoz szeretnék menni újra. De egy kicsit anyagilag is össze kell szedni magunkat, mert közben építkeztünk is. Jövőre (2. félév) azért jó lenne legalább időpontot kérni.
15759. emilyrose (válaszként erre: 15756. - Bianconera)
2015. okt. 30. 17:16
De jó,hogy jelentkeztél! Közhely,de tényleg gyorsan telik az idő! Remélem végül sikersztori lesz a kistesó téma mindkettőnknek! Ha minden jól megy egy hét múlva jelenésem van a kaáliban! Én sajnálom,hogy vártunk több mint két évet a szülés után a köv. beültetéssel. Nem akartam ekkora korkülönbséget. Ha most sikerül is,6 év lesz a gyerekek között. Így is boldogok vagyunk és nagyon szerencsések.
15758. Anvik (válaszként erre: 15752. - Fagyi23)
2015. okt. 30. 17:14
Nem akarlak elkeseríteni, de simán lesz az első is 70 perc! Mi 2012-ben voltunk nála. Fél 7-re kaptam időpontot és fél 10-kor mentünk be, 11 előtt valamivel jöttünk ki. És borzalmasan figyeljetek mind a ketten arra, hogy mit mond, mert nem lehet érteni. Mondjuk úgy könnyebb, ha látod a száját :)
15757. Atir80 (válaszként erre: 15756. - Bianconera)
2015. okt. 30. 16:34
Köszönöm! Igen pihenek sokat és próbálom elhinni ezt a csodát! Szedem a progit bár csak 3x1 gyogyszert szedek, ami az előzőekhez képest sokkal kevesebb! A kistesóhoz sok sikert kívánok!
15756. Bianconera
2015. okt. 30. 15:42

Sziasztok lányok! Rég nem jártam erre, és bőven írogattatok újabban. Atirnak gratulálok, vigyázz magadra, pihenj sokat és tömd a progeszteront :).

A toxoplasma vizsgálat a kismamáknak is fizetős, azt nem lehet megúszni. A pco/ir kapcsán, én a Kaáliban hallottam róla először. Előtte évekig jártam a nőgyógyászomhoz peteérést uh-zni (átla 55 nspos ciklusaim voltak!). Ott meg az első orvosi konzultáció, illetve uh után azt mondta dr. Zádori, hogy csináltassak egy cukorterheléses vérvételt ir-re is. Volt eltérés, de a prolaktinom is magas volt picit, így ezt kezeltük (Meforal, Bromocriptin). Nálunk a sperma számmal és minőséggel is gond volt, így csak lombik jöhetett szóba. Öt tüszőből egy sejt, icsi, asszisztált hatching, 6-10-ig hétig barnázás egy hematóma miatt, 24. héttől nyíló méhszáj, de rendben, 38 hétre megszületett a sejtecskénk, már 9 hónapos múlt, és majd szeretnénk kistesót is. És nagyon remélem, hogy ugyan ilyen szerencsénk lesz. Az anyagiak nálunk tb-re 180ezer körül voltak, csak a Kaáliban (vitaminokkal együtt).

Fagyi, endokrinológushoz én dr. Kovács Kornéliához jártam, a Fontanában rendel, és meg voltam elégedve vele, bár nálunk nem voltak ismeretlen okok, miután kivizsgáltak minket.

Emilyrose, nagyon szorítok neked, a többieknek is persze, de a te történeted azóta követem, hogy mi is belevágtunk a lombikba, és ide találtam hozzátok.

Remélem, a már babázók is jól vannak (ireni, Remény, Timi).

Sok sikert és kitartást kívánok lányok, és sose adjátok fel!

15755. Fagyi23 (válaszként erre: 15753. - Ildia)
2015. okt. 30. 14:28

Nemcsak azért vagyunk, hogy drukkoljunk, de meghallgassuk, és segítsünk a másikon, ha tudunk!

Remélem sokat fog tudni segíteni Neked is. Nekem nagyon sokat segített. Annyira mélyen voltam már a depiben, hogy 1 órát bőgtem a munkahelyemen a WC-ben, szinte mindig sírva mente haza bárhonnan is indultam. Aztán a végzetes már az volt, amikor itthon is ordítva, hisztizve bőgtem a párom előtt, olyasmiért amiről tudtam jól, hogy nem az én hibám, és az aki megbántott, belém gyalogolt az se úgy gondolta, de én teljesen szét hullottam.

Az eredményt meg már írtam, ahogy eljöttem tőle az tudtam mondani, hogy köszönöm nagyon jól vagyok!

Bár tudom, hogy a nagybajom hátterében akkor már az is meghúzódott, hogy lelkileg nagyon kimerültem, semmi energia tartalékom nem volt.

Ő meg szó szerint feltöltött! :)

15754. Ildia
2015. okt. 30. 13:58
Ezer bocs,hogy a nyomorommal szórakoztatlak benneteket.Nem akarok lehúzni senkit.
15753. Ildia (válaszként erre: 15752. - Fagyi23)
2015. okt. 30. 13:57

Hűha,nagyon ügyesen intézed!!!

Szépen utánajársz,pörögsz ezerrel,la a kalappal előtted.

Én továbbra is olyan ernyedt vagyok,mint egy palacsinta,konkréten semmihez sincs kedvem.Még a kötelező vizsgálatokhoz sem,nem hogy máshoz.Nem is csinálok semmit és már magamnak is elegem van magamból.

Jövő hétre egyeztettem időpontot a már korábban említett Segítőhöz,talán az majd segít talpra állnom egy kicsit.

15752. Fagyi23
2015. okt. 30. 12:32

Sikeresen bejelentkeztem hozzá!

Lányok, készüljetek fel, pontosabban a telefon számlátokkal, én az asszisztenssel 25 perces beszélgetést nyomtam le, pontosabban hallgatást, ő mondta-mondta, én meg hallgattam, próbáltam leállítani, de lehetetlen volt. Mindegy, a lényeg, hogy meg van.

A Doktor úrral is beszéltem rákérdeztem a trombophilia panelra, hogy az tavaly ilyenkori, és azt mondta, hogy friss kell. Na akkor rá is vágtam, hogy akkor azt gyorsba intézem, de leintett róla. Azt mondta, hogy majd ő kiírja, mert most megcsináltatom, és hiányzik valami, mehetek kétszer...

Szóval bukott az az elméletem, hogy felkészülten megyek hozzá. Az immun és trombophilia részt biztosan hagyni fogom addig. A ciklus követés se lesz meg addig, mert most nekem minimum a következőt meg kellene várni, és a 2 ciklus nem lesz meg az időpontomig, hormonok dettó. Endokrinológust is szerintem hagyom, mert most még azt se tudom hogy kihez mennék. A belgyógyászati az úgy se nagy kunszt, gyorsan meg van, az egyébként is utolsó a listámon.

Jaaa... megkérdeztem a vizit díjat, ami idő felosztású, 20 perc... max. 70 percig, az a leghosszabb, amiért fizetni kell, és ha addig húzom, akkor ott hagyhatok 18 000 Ft-ot. Egy kisebb fajta szélütés ért...

A többit már meg se kérdeztem, mondjuk most gyorsan le is raktak... Nem mondom, hogy az első alkalom, amíg összeírjuk mi kell, mi nem, eltart 70 percig majd, de tuti lesz egy konzultáció, amikor az ember az eredményeket beszéli át...

Szóval ennyi infóval tudok szolgálni

15751. Fagyi23 (válaszként erre: 15747. - Heni-8)
2015. okt. 30. 11:16

Elvileg igen, vele, de nem mutatkozott be.

Hogy érted, hogy fura a hormonkezelés, erre kíváncsi vagyok nagyon :)

Nekem egyelőre az volt a fura benne, hogy a punkció előtt nem is találkoztunk, kb. 5-6 nappal látott korábban a doktornő.

Úgy adtam be a tüszőérlelőt, hogy azt se tudtam mi van bent...

15750. Fagyi23 (válaszként erre: 15746. - Milla7501)
2015. okt. 30. 11:13
Küldtem privátban.
15749. reményke15 (válaszként erre: 15747. - Heni-8)
2015. okt. 30. 11:00
Eddig akkor is volt konz díj, ha átmentél másik Kaáliba. Sőt, a korábbi 1500 Ft-ról mintha már felemelték volna az első konzis díjra. De nem 100 %.
15748. Ildia (válaszként erre: 15746. - Milla7501)
2015. okt. 30. 10:57
Hívd fel a Kaáli recepciót a 423-623 telószámon és nagyon szívesen megmondják.
15747. Heni-8 (válaszként erre: 15745. - Fagyi23)
2015. okt. 30. 10:18
Fülöp dokival beszéltél? Nekem még nincs meg az elérhetősége. Egyelőre papír-eredmény rendezés van és addig amíg nincs meg minden nem is kérek időpontot, mert kedden Pécsi kaáliba készülök. A magán nőgyógyászom nagyon össze dolgozik egy ottani orvossal és kíváncsi vagyok ő mit mond. Konzultációs díj nem lesz, hiszen azt már egyszer kifizettem.... Amúgy érdekes nekem ez az egész hormonkezelési procedúra, amit kapunk egy-egy beültetés előtt-után....
15746. Milla7501
2015. okt. 30. 10:17

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Meg tudná nekem írni valaki Szöllősi Dalma e-mail címét?

Előre is nagyon köszönöm!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook