Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Heni,én még csak a 8.napon vagyok. Eddig 15-17 napokon volt a punkcióm,szóval egy hét múlva kb. Nem tudom szombaton szokott e lenni punkció.
Annyira utálom,amikor valaki megjegyzéseket tesz a másik súlyára. A bunkóság netovábbja. Voltam már mindenféle testalkatú,és á...hagyjuk is.
Sajnos tényleg ilyen nehéz a tbsre bejutni. Mondjuk szerintem direkt, hogy fizessünk.... Na mindegy.
Emilyrose hogy állsz? Mikor lesz punkciód?
Atir! Hogy vagytok?
Ildia! Megértelek, először én is akartam váltani. Voltunk is Pécsen, de ott sincs előbb államira időpont. Nekem ez azért fáj. Ennyire sokan vagyunk ilyen helyzetben???
Mi jutott eszembe most??? Csajok, én karácsonyra kismama leszek, mivel be vagyok írva tbsre is áprilisba át tudom majd adni a helyem!!!!! :-) látjátok én ilyen vagyok, pozitívan mindig különben nem lehet kibírni.
Ma megjegyezték, hogy mennyit híztam mi a baj? Csak annyit mondtam készülök az anyaságra. Mit mondtam volna? Hogy megőrülök attól, hogy kövér vagyok, tinédzser kinézetű az arcom stb. De ez van :-(
Reményke15, Atir! Köszi, bízom a doktornőben, különben nem lennék ott. Tudom, hogy fejben dőlnek el a dolgok. Most minden másképp van, mint eddig. A mostani felkészülési idő alatt csak addig gondolok az egészre amíg beveszem a bogyókat, egyébként a szokásos mókuskerékben pörgök.
Kedden újra uh, vérvétel. :-)
Remélem, az új fajta injekció hatásos lesz :).
Ez a jövő december nagyon durván hangzik. És ez már a ciklus indítás ideje vagy a konzultációé?
Tényleg, kistesó projektnél is ugyanúgy van egy elbeszélgetés és hónapokra rá a valódi kezelés?
Megkérdeztem, lehet a két menopurt egy oldószerben. A dr úr enged hármat is.
Ha valakit esetleg érintpont hallottam,hogy a dr.úr már ritkán fogad magyar pácienst,aki mégis ragaszkodna hozzá,JÖVŐ decemberben van időpont.
Ildia,köszi!
Heni,milyen szurit kapsz,nem fagyasztott beülti lesz? A tsh 1 körül a legideálisabb,ha valaki babát akar (állítólag).
Holnap kaáli,ébresztő 4.30.
Ne is foglalkozz vele. Mától nekem is szuri van. Reméljük minden rendben lesz. Megy a drukk mindenkinek.
Lányok valaki nem tudja véletlen, hogy tsh hormonnal mi a jó érték?
Niki,köszi! Tök jó kis csapat vagyunk! :-)
Heni,pont azon agyalok,hogy a múltkor a biológus lecseszett,mert sokallta a két hét önmegtartóztatást. 5 napnál "régebbi"cuccot nem szeretik. Úgyhogy csak kapja magát össze apjuk,mert muszáj romantikázni a jövő héten valamikor. Vagy... úgyis ráér...:-)
Szia emilyrose!
Réggen szóltám már hozzá a dolgokhoz, de mindennap olvaslak Benneteket!
Nekem is volt, h 2 vagy 3 menopur kellett. Én is külön külön csináltam. Megkérdeztem a dokim, h jó-e így, Ő azt mondta h nem gond, de csak Magmam "kínzom" a plussz szurkálással. A három por adagot nyugodtan lehet egy ampullával oldani.
Lányok, Én itt a háttérben nagyo-nagyon szorítok Mindenkinek!!!
Nekem van még időm, így pihengetek :-)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018