Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Emilyrose! Figyelni foglak hátha valami alapján felismerlek. :-)
Engem ki szokott írni simán a házi orvosom viszek neki egy igazolást, amit kapok a kaáliban és kész.
Sziasztok !
Még új vagyok itt a fórumban. Valószínleg jövő februárban lesz a második lombikom, az első nem sikrkült. ma voltam az első megbeszélésen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti hogy tudjátok magatokat kiíratni táppénzre a beültetés után? Ki írhat ki, a nőgyógyász, vagy a háziorvos?
mert anno nekem a háziorvos azt mondta, ő nem tud kiírni, mert még nem vagyok terhes, és így ne tud mit írni a papírra. Év elején nem szeretnék rögtön 2-3 hét szabadságot erre kivenni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Megértelek. Bízzunk benne, hogy ő segíteni fog. Egy ismerősöm 3 éve jár hozzá és idáig még csak nem is javasolta nekik a babásodást. Most jutottak el oda hogy próbálkozhatnak szerinte meg fog maradni. Lehet, hogy hosszú idő volt, de a fő, hogy sikerüljön.
Majd írd meg, hogy te mit tapasztalsz.
talán most az egy fokkal jobb lenne, ha találna valamit, és azt rendbe lehetne tenni.
mert ha ő sem talál semmit, és minden rendben van, akkor nem tudom, mi a baj :/
na csajok: van időpontom Föülöphöz most már nekem is! február 4., 21.15 :(
DE! majd még fel kell hívnom decemberben, hogy adhasson február 11-ére, mert aznap akár első is lehetnék. most még nem nyitotta meg a febr. 11-ét...
fura egy nő ez az asszisztens, aki állítólag a doki édesanyja.
na most addig vizsgálatokra fel!
Ámen.
Egyenlőre még azt sem tudom,hogy mikor tudunk majd kezdeni.
Ez valóban egy csoda, de miért is ne? Jaj egyre jobb hírek vannak itt. Hamarosan mindenki anyai örömök elé fog nézni érzem.
Ildia! Te is és mindenki más :)
Nekem nagyon halvány csík azért lett, de az is igaz, hogy ovulált tüszőm is volt az "üres"ellett.
Van még esély! Drukk :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018