Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nem maradták ki, csak valamiért moderálta a rendszer, vagy nem tudom. Három üzit küldtem el, és Te is köztük volták, de most megnéztem a kimenőt, és ott már csak 1 szerepelt. Furi.
Így újra küldtem Neked is meg, TT84-nek is.
Remélem most már célba ér! :)
Akkor ez bukó a részemről. A háziorvosomtól kértem a beutalót, és úgy mentem tovább.
Ráadásul az ÁNTSZ-nél elmondtam, hogy meddőségi kivizsgálás miatt kellenek a vizsgálatok. Elkezdett telefonálni, és neki mindebből az jött le, hogy kismama vagyok :D:D És ezt hangsúlyozta mindenkinél, és még így is fizetős lett!
Mindegy, még azért nyomozgatok, hátha valahogy. A beutalók szavatossági ideje egy hónap!
A Toxót megcsináltatom, nem egy hatalmas összeg, 3500 Ft. A többi meg még vár egy kicsit.
Rendesek voltak a gyógyszertárban! Bár nálam is, csak ott ők nem vágták le egyből, hogy mi a helyzet a támogatással. Mondjuk én ezt itthon váltottam ki, nem a szegedi Kabayba, ahova küldtek. És úgy telefontáltam át délelőtt, hogy ezek lesznek, és megrendelték nekem.
Akkor majd neked is küldöm az elérhetőségét.
Ha már ennyi embernek kiadom remélem rendel még, mert mi már egy éve voltunk nála utoljára.
Sziasztok!!Írtam már rég nektek,gondolom nem sokan emlékeznek.Sajnos mi még el sem kezhettük a lombikot,mert beteg vagyok!!
De rosszul kitöltött receptem már nekem is volt a kaálitól,a 3800ft-os gyógyszert felírták támogatás nélkül,pedig papírom van a betegségemről,a gyógyszertárba a férjem majd nem agyvérzést kapott,de a patikában is rendesek voltak mert mondták,h ezt nem értik ezt fel lehet írni támogatással is!!A férjem akkor a dokimat hívta azonnal,aki mondta,h persze ő is felírhatja,és meg is teszi,ki ne váltsuk!!Ez milyen már amúgy,igazán oda figyelhetnének erre!!
Én hiszek a spirituális dolgokban,rengeteg mindent próbáltunk és próbálunk!!Engem érdekelnének ezek a segítők,hát ha mindennek esélyt kell adni.És hinni ,h nekünk is sikerülni fog bármilyen nagyon is nehéz!!
1. Nekem nem mondta a dokinő, hogy nekik megmutassam, így egyszer se mutattam meg nekik. Én itt hibázhattam.
2. Félre érthetően fogalmaztam, annyit kellett volna fizetnem, ha nem veszem észre időben! A szívroham kerülgetett a gyógyszertárban, és kérdezgettem, hogy azért amiért eddig 10e-t kellett fizetnem, most miért 40e-t? Ők mondták, hogy változott valszega a támogatásom. Így tovább kérdeztem, hogy egy hét alatt, hogy változhatott ennyit? Azt ők nem tudják, Kaáli majd megmondja. Persze este már szúrnom kellett magam. Így még helyben felhívtam őket, újra lefutottam a köröket, és miután elmagyaráztam az asszisztensnek, hogy 1 hét alatt nem változott a TB-m, akkor kibökte, hogy a doktornő X-elt rosszul.
Mondtam neki, hogy szép és jó, de nekem ma este szúrnom kell magam, és nem tudok visszautazgatni Szegedre! Aztán azt mondta, hogy hát elvileg, pontosabban fű alatt meg lehet oldani a gyógyszertárral, hogy kiadják arra a receptre, full támogatással. Átadtam a telefont, hogy ne én beszéljem már meg velük, ráadásul mindenki előtt.
Szerencsére a gyógyszertár aranyos volt. Kiadták a gyógyszert, másnap meg volt egy plusz utam Szegedre receptjavításért!
A Mi Segítőnk tényleg teljesen más volt! Meg a legjobbkor jött, ahogy írtam mély és durva depresszióban voltam. Épp már dokit kerestem, mikor az Öcsém felhívott, hogy voltak nála, és csupa pozitív véleménye van róla. Ráadásul ő annyira benne van az ezotéria ezen részében, hogy tényleg el tudja dönteni mi kamuzás mi nem, míg nekem csupa idegen szavak hangoztak el. Plusz hiszek Istbenben, és abban is, hogy olyanokkal súlyt, amivel meg tudsz bírkozni, és meg is adja a szükséges erőt, segítséget, csak észre kell venni! Épp ezért mikor az Öcsém felhívott, hogy lehet, hogy ő tudna segíteni nekünk, vagy megmondaná, hogy mi a baj... akkor nem is ez a része érdekelt, hanem, hogy hátha sikerül kihúznia a csávából, amiben voltam, és így lett!!!
Nekünk elég volt egyszer menni, mikor rákérdeztünk, akkor mondta, hogy ő nem szokott visszahívni senkit, egybe lerendez mindent, csak ha szükségét érezzük, akkor menjünk.
Mikor megkaptuk a leszülető lelket, akkor az első kérdésem az volt, hogy mégis mikor testesül meg. Azt mondta, hogy ő ilyet nem mondani, mert bármit is mondana az befolyásolna minket, és lehet, hogy pont emiatt nem fog megtörténni úgy, ahogy kellene -> Anakin Skywalker esete!
Nem emlékszem a nevére, de ha gondolod megpróbálom elődurni a telefonszámát, már úgy is a listámon van. Arra gondoltam, hogy a következő lombik előtt elmehetnék hozzá, egy más szintű megtisztulásért, és felkészülésért!
Nálunk már az egész család felkereste. Anyukám a vetélésem után ment hozzá, és mondta neki, hogy mindenképpen adja át nekem, hogy ha legközelebb teherbe esek, akkor mindenképp menjen el hozzá! Ez még nem történt meg, de már utóbb úgy gondolom, hogy lehet, hogy a lombik előtt mégis csak jó lett volna!
Sok helyen ingyenes a HIV,Hepa, lues, ha megvárod az első konzit és kérsz beutalót.Sőt én faxoltattam is egyszer beutalót, mondjuk nem voltak túl boldogok. :)
Tőlem távol nagyon-nagyon távol áll ez a spirituális izé, meg a kineziológia, de hát ez mindenkinek a magánügye miben hisz.
Sok ilyen csoda esetről hallani, akkor a Tiéd hál'Istennek, ilyen!
Sajnos a párommal mi is voltunk már sok ilyen segítőnél, aki mesélte a mindenféle csodatörténeteket. Szinte mind azt mondta, hogy lesz/lesznek gyermekeink, csak ezt meg ezt kell csinálni, visszajárni hozzá. Ez megvolt. Aztán jött egy újabb csodatévő, aki meg pont az ellenkezőjét mondta, hogy mi nem vállatunk be gyermeket, mert már nincs szükségünk ebből tanulni. De csinált egy szertartást, ahol kértük az égieket, mi mégis szeretnénk gyermekeket. Ígéret: fél év múlva lesz. Ez hány éve is volt?
Nem akarok ezzel lehúzni senkit, ráadásul nyilván én is hiszek ebben, különben nem költöttünk volna el az évek alatt egy csomó pénzt. Csak azt akarom mondani, hogy nagyon-nagyon meg kell válogatni, hová fordul az ember. Viszont ha TE itt vagy, és Veled megtörtént a csoda, akkor ez a Segítő valóban tudhat valamit (mert ugye a csodás esetek többségéről csak hallani lehet, de ki tudja...). Köszi, hogy leírtad az esetedet! :)
Nekem is az véleményem, hogy a lelki oldalnak óriási szerepe van, de ezt a Kaáliban figyelmen kívül hagyják. Ezzel nekünk kell törődni. Egyeseknél az jön be, ha maximálisan hiszi, hogy jön a baba, másoknak meg pont az, ha már nem is foglalkozik a kérdéssel, elengedi. De hogy lehet elengedni, ha közben iszonyúan gyorsan telik az idő.
Azért van ezekben a dolgokban is igazság.
Viszont én már nem érzek semmilyen lelki gátat.
Mi is voltunk egy ilyen feltáráson, ott azt mondták, hogy az előző életünkben is ugyanúgy a mostani párommal voltunk együtt, és 3 gyerekünk született. A 3-nak viszont volt valami baja, és mi intézetbe adtuk, már nem rémlik pontosan. De a lényeg, hogy az Égieknek ez nem tetszett, mert annak számít, hogy elhagytuk a családunk. Ezért büntetésből a meddőség, büntetésből nem kaptunk leszülető lelket, így hiába tettünk meg a sikerért mindent, esélyünk se volt. A "Guru" vezetésével bocsánatot kértünk az égiektől, akik ezt elfogadva egy leszülető lélekkel ajándékoztak meg.
Mintne mondjak eléggé valóságos, és fura volt az egész. Ami miatt a legjobban hittem az az volt, hogy én akkor épp nagyon depis volt, már orvoshoz készülődtem. Ez a "Guru, meg gyakorlatilag kihúzott belőle. Úgy jöttem el, hogy jól vagyok, és még nagyon-nagyon sokáig jól voltam!
UI-ben jegyzem meg: a következő ciklusban már nem jött meg a mensim!
Transzfer után erre is kapunk szurit. Legalábbis én kaptam most második alkalommal.
Én úgy gondolom egyébként továbbra is,hogy nálam lelki okai vannak a sikertelenségnek. Én először ezen az úton akarok elindulni.Nekem egyszer azt mondták,hogy előző életemben elvesztettem egy kicsi gyermeket. Abban az életben nem is lett több gyermekem és vszínűleg ezt a gátat hoztam magammal ebbe az életembe is. Na ezt kellene oldani és már kaptam is egy telószámot. Tudom,ezt sokan humbugnak tartjék,de az meg már az én dolgom,hogy miben hiszek.
Nekem egyszer a Gonal F-ért azért kellett több, mint 40e-t fizetni, mert a doktornő rossz helyre csekkolt.
Először nem is foglalkoztam a gyógyszertárban a végösszeggel, mert a tüszőrepesztőt is akkor váltottam ki, és azt hittem, hogy az olyan drága. Csak aztán láttam, hogy a másik receptet még csak aztán készült lehúzni, így borult a bili.
Alapértelmezetten habituális vetélőknél nézik már ezeket az alloimunokat. Viszont olvastam egy blogot, ahol már pár éve próbálkoztak, és nem jött a gyerek. Minden kivizsgáltattak, és nem találtak semmit. Viszont nem állt meg, és a lombik előtt bejelentkezett Fülöphöz. Annak ellenére, hogy nem volt habituális vetélő (hiszen egyszer nem volt terhes) elvállalta, és kivizsgálta, és kiderült, hogy bizony alloimmun probléma van. Ahogy írtam, már van egy kisfia, és várja az ikreit. Mindannyiszor a lombik mellett plusz kezelésre volt szüksége.
Viszont tény, ahogy Remény is írta, nem egyszerű Fülöppel, pláne ha nem vagy habituális vetélő.
Igen. Pont ezért is írtam korábban Mandellának, hogy nem sok értelme van az NK sejtekkel foglalkoznia, mivel nála nem habituális vetélésről van szó.
Viszont a megtapadásnál nagy jelentősége van pl. a hemofíliás vizsgálatoknak, melyeket sokaknál nem nézetnek.
Én már nem kérem senkinek se a véleményét. Nagyon jó nőgyógyászom van, de ő szentül hiszi, és minket is arról győzköd, hogy nincs semmi baj. CSAK pechesek vagyunk a genetikában, és nem úgy jön össze a baba, hogy életképes legyen, ezért még a természet idő előtt elintézi.
De kérdem én, tényleg ennyire pechesek lennénk, eddigi statunk: 2 évente esek teherbe, és akkor is korán vetélek...
Elhiszem, hogy közre játszik a pech széria is, de hogy CSAK az, na azt kétlem.
Én már nem hagyom lebeszélni magam. A lista, amit Remény belinket, hosszú sok-sok vizsgálattal, de azért a többségek nekünk már meg van!
A nőgygyószáod az első kérdésre tuti fejből tudja a választ. A Folliculumetriát meg lehet csináltatni TB-re (a korábbi nőgyógyászom örömmel vállalta volna, évekig néztem nekem, nem két hónapig).
A hormon vizsglatok... kérdés, hogy újat csináltatsz belőle, vagy felhasználod, ami kellett a Kaáliban, meg amit ott mértek. (én újat csináltatok, kiváncsi vagyok mi változott a sok hormon hatására).
Adrológia, biztos pipa nálatok is.
Endokrinológiai vizsgálatokkal, még nem tudom mit kezdek ezzel. Az az igazság, hogy nem ismerek egy igazán jó endokrinológust se, de megoldom! Pláne, ha kapok egy-két tippet ;) :D
A Thrombophiliai panelt nekem már tavaly megcsináltatta a nőgyógyászom, így azzal megint nem kell bíbelődnöm.
A háziorvosom belgyógyász, szóval a következő pontot ő is le tudja nekem igazolni.
Genetikán is voltunk, rendben van a krómoszóma állományunk.
A többi, amit kéret Fülöp, az a rázósabb:
- Vércsoport, szerencsére rendben, az kellett a Kaálihoz is a műtéthez.
- UH-ra majd most megyek, de ugye azt is meg lehet csináltatni TB alapon, csak várni kell rá!
- A gasztróm is meg van, kb. 2 éves eredmény, gondolom elfogadja.
- A helikobakter, Lues, Herpesz, bárányhimlő cítomegalovírus, Rubeola, toxo - ezeket pont ma kértem a körzetimtől. A Toxoért tuti fizetnem kell, mert nem vagyok várandós, de emlékeim szerint kb. 3 évvel ezelőtt még 2000 Ft körül járt. A többit nem tudta megmondani, hogy kell-e majd fizetnem, mert én úgy mond a csak kiváncsiskodó kategória vagyok, hogy van-e olyanom, nem konkrét bajom. Kissé kiakadtam, de meg se lepődtem, hogy az ANTSZ-nek a meddőség vagy vetélés nem indok. Hamarosan tudok jönni infókkal, hogy mi a helyzet vele.
Bár én vhelyi vagyok, a Kaálihoz az AIDS és társai vizsgálatért is fizetnünk kellett, utólag derült ki, hogy ha Szegedre mentünk volna, akkor nem kellett volna!
Alap immunonológiai kivizsgálásunk is megvan, de nem tudom mennyire jó, mert már lassan 2 éves, plusz nincs meg a papírom, így nem tudom csekkolni, hogy a felsoroltakat nézték-e. Azt nekem, mint utólag kiderült, autoimmunra nézték, elvileg most újrapostázták az eredményt, tűkön ülve várom.
Eddig amennyire beleástam magam, a vizsgálatok többségét meg lehet csinálni TB-re is, amúgy is őszintén szólva, inkább ezért fizetek, mint a sorozatos sikertelen lombikért, mert mondjuk a TB-s listát nem bírom kivárni.
Sok idő lesz, mire meg lesz minden eredményem, és utána lehet menni Pestre Fülöp dokihoz.
Előnye:
1. leköt míg kivárom a következő TB-s lombikot
2. ha ő is azt mondja, hogy minden rendben, akkor már nyugodt szívvel, és nyitottabb pénztárcával esnék neki a következő lombiknak, akár fizetősen is, hogy hamarabb sorra kerüljek (természetesen itt az akciós verzióra gondoltam)
3. Ha valamit mégis kiderít, akkor legalább nyugodtabb leszek, hogy se a pénzünket nem vesztegettük feleslegesen lombikra, a TB-s lehetőségünket se csökkentettük, és a testem is kíméltem a sok gyógyszertől úgymond feleslegesen
4. A legfontosabb: lelkileg sokkal megnyugtatóbb lenne a tudat, hogy én aztán tényleg meg tettem mindent, sőt még a saját korlátaimon is túl mentem!
Jelenleg így gondolkodom, ez ad erőt, és kitartást!
Valószínűleg más fajtákat és/vagy kisebb dózist kapott. Pl. a Gonál tollnál megfizetjük a "kényelmet", a Merinál vagy Menopurnál meg nekünk kell feloldani. Sajnpos a gyógyszergyárak óriási hasznát mi fizetjük meg.
Nekem is volt 50 ezres és volt 100 ezres kúrám is, és ez alatt csak az injekciókat értem.+ a rengeteg vitamin stb
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018