Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Henikém! Teljesen együtt érzek Veled! De arra gondolj, hogy az inszem is sokkal nagyobb esély, mint egy spontán ciklus. Most vitaminokkal meg hormonokkal is fel vagy tuningolva, minden adott a kis csodához! :) Csak bízz benne!
Holnap kell,amin egyébként csodálkozom kicsit. Eddig a 4.,5.,5. napon volt a visszaültetés. Remélem nem azrt ilyen korán,mert bénácskák a kis pupákok. :-)
Üdv közöttünk.Nagyon drukkolunk Neked is,majd írj ám,hogy mi a helyzet!:-)))
Akkor most végül is mi a helyzet? Mikor kell mennetek az ikrekért?
Tudom,hogy mit érzel Henikém! De ne add még fel,az inszem,még sikeres lehetett.Drukkolok ezerrel.
Akkor mi hasonló cipőben járunk! Telefonáltam fél 10 körül,mondták,hogy 10.30. Aztán most az előbb látom,hogy van egy nem fogadott hívásom egy szegedi számról,ami csak az utolsó számmal tér el a kaáli számától. Na,rámjött a remegés a hasmenés,minden. Hívom ezerrel,vagy 4szer,nem veszi rel senki. Aztán felhívtam a recepciót. Csak annyi,hogy menjk inkább 10re. Hát csajok,a himalája esett le a szívemről,már beképzeltem mindent.
Az inszem nem volt későn Heni! A petevezetőben vígan elvannak a psejtek egy darabig!
Heni egy ismerősöm is pont így járt ahogy te. Nem tudni mi az oka ennek, de semmiképp ne add föl!!!!
Sajnos Mára nem fejlődött semmit nem lesz beültetés 😢
Emilyrose! Gondolok rád holnap.
Most nagyon el vagyok szomorodva. Ki tehet erről??? Ha későn volt a punkció akkor inszem is nem??? Nem tudom lesz-e erőm valaha újra kezdeni....
Sziasztok, távolról figyeltem az eseményeiteket eddig, és mindenkinek nagyon szurkolok! Nekem 10 éve volt az első beültetésem , ami elsőre sikerült, azóta 9 éves a kisfiam. Most a tesóra várunk. 10 napja ültették be az öt napos babáinkat , kettőt. Hamarosan tesztelek , nagyon izgulok. :-) emilyrose 10 órakkor kell telefonálni, nekünk legalábbis ezt mondták , meg másoknak is.
Nem is tudom,mikor telefonáljak.
Heni,nagyon veled vagyok,írj,hogy mi újság.
Emylirose! Hamarosan meg lesz az időpont, hogy mikor mehettek az ikrekért:-)
Tudja esetleg valaki, hogy januárban mikor nyit az intézet? Ûgy rémlik mintha nem a 4.-ét mondta volna doktornő
Juhèjj!Ezek szerint megtermékenyült!!!:)Hajrá!!
Emilyrose! Minden rendben lesz az ikrekkel. Nagyon remélem, hogy mi is mehetünk a kiscsillagunkért. :-)
Emilyrose! De jó, minden rendben lesz! Henike ne add fel, egy babaóhoz egy tőkéletes sejtecske is elég! Nagyon szorítok!Csak előre lányok és pozítívan!
Aranyosak vagytok,köszönöm!
Szuper! Hajrá sejtecskék, húzzatok bele! :)
Szerencsére rögtön tudtam beszélni a drnővel,a halálom,mikor azt mondják telefonáljak 20 perc múlva. :-) Tök cukin megkérdezte,hogy vagyok,annyit bírtam kinyögni,hogy nem fáj,nem vérzek. :-) Na,2 termékenyült meg,a többit még várják,hátha. Csütörtökön megyünk az ikrekért.
Jó reggelt! Jajj,csajok nagyon izgulok értettek!Várom a jó híreket!Kitartás a telefonig,olyan nehezen telik ilyenkor az idő
Heni! Adjon erőt, amit a lányok írtak! Látod, többeknek is ott a baby akár 1 sejtecskéből is!!! :)
Nagyon megértem az érzéseidet, mert nekem is volt már 2-szer is, hogy a kevés tüszőmből is ovuláltam még punkció előtt. Sajnos nagyon nem mindegy, mennyire későn adatják be az Ovitrillt. :(
A lényeg, valóban DUPLA ESÉLY az inszem + beülti. Még ikrek is lehetnek :)
Nekünk holnap kell telefonálni. Hátha....
De jó hírek, lányok! Heni, egy elég, csak megtermékenyüljön és szépen osztódjon. Nekem is egy tüszőben volt sejt, most épp nincs kedve aludni és a nappaliban játszik :).
Mikor kell érdeklődnötök?
Nekem még aznap délután megmondták, hogy megtermékenyült, de csak 2-ik nap kellett telefonálni a dokinak, 3-ik nap szintén, de akkor már vissza is kaptam.
Szorítok nektek!
Editke, ti hogy vagytok? Nem sokára január ;).
Jól mondják a lányok Heni! Ha hamarabb meg is repedtek a tüszők, férjed kiskatonái tutti belefutottak a petesejtekbe! Amelyiket pedig leszívták ügyes lesz,meglásd!
Inszem és lombikot akartam írni! :)
Köszi lányok! Igyekszem pozitív maradni.
Hálás vagyok, hogy itt lehetek.
Heni!!!!!
Csak nyugi!!! Vegyél rólam példát,volt már,hogy volt 7 vagy 4 petécske,hiába.
A legutóbbinál egy lett,és itt mocorog a pocakomban a mi kis egyetLenkénk!!!
Tudom az érzést ,én is nagyon elvoltam keseredve,de ne add fel!!!
Nagyon sajnálom,ez nagyon elszomrító,hogy ilyen meg történhet!!:(De bízzunk abban az egyben, hogy ő bivaly erős és ő lesz a befutó,vagy az inszem lesz sikeres!Tudom nem vígasz, de ez olyan mintha egyszerre beülti és lombik is lenne,tehát dupla esély!:) Ölelés!!
Megy a drukk nagyon. Majd írjál,hogy mennyi esett közülük szerelembe!:-)))
További ajánlott fórumok: