Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Azt,hogy az inszemhez mi kell,azt valóban nem tudom.
Én januárban telefonáltam először,márciusban voltunk konzultáción. Családi okok miatt mi nem áprilisban, hanem májusban indultunk először. De mi akciós önköltségesek voltunk abban a ciklusban. Ha Ti TB támogatottra jelentkeztek,akkor konzi után valszeg,hogy több hónapot is várnotok kell.
Ja, most fogtam fel, amit Heni írt. Nem a többi eredményt nem fogadták el novemberben, csak az altatáshoz szükségeseket. Gondolom, hogy a rákszűrés például elég egy ven belüli is.
Mi az anti-HCV?
Ildia!
Köszönöm szépen, hogy leírtad ezeket. Gondolom, hogy bizonyos időn belülinek kell lennie a vizsgálatoknak. Egy év?
Valószínűleg konzultációra hamarabb is van időpont,ott beszélitek meg,hogy mikor legyen ciklusindítás és hasonlók. A vizsgálatokat meg lehet csináltatni addig is,amíg a konzultációs időpontra vártok,sőt,addigra már kérik az eredményeket. Alább küldöm a kötelező vizsgálatok listáját:
Előzetesen elvégzendő vizsgálatok
férfi:
-HIV,HBsAg,anti-HCV,VDRL vizsgálat(ÁNTSZ végezheti csak,háziorvos is írhat beutalót mindkettőtöknek)
-Spermiogram
-ejakulátum általános bakteriológiai vizsgálata:aerob,gomba,trichomonas vaginalis,Chlamidia trachomatis
Női:
-HIV,HBsAg,anti-HCV,VDRL vizsgálat
-rákszűrés és emlővizsgálat
-hüvelyváladék általános bakteriológiai vizsgálata:aerob,gomba,Trichomonas vaginalis,Chlamydia trachomatis
-Hormonprofil(menstruáció 2.vagy 3. napján történő vérvételből)TSH,FSH,LH,PRL,Östradiol+AMH
Hormonprofilt kérhetsz a Kaáliban is,az AMH vizsgálatot ha jól tudom,lehet kérni a Kaáliban is,de az nem csak ott, mindenhol fizetős.
Próbáltam összefoglalni,ha van még kérdésed,akkor írd meg.
Sziasztok lányok!!!
Régebben sok jót írtatok Fülöp dokiról,küldene nekem valaki prívátban elérhetőséget???
Nagyon köszönöm!!!
(én már boldog kismama vagyok,de sajnos sok sorstásunknak el kellene segítség)
Ildia, köszönöm szépen!
Inszemináció nem volt még, a spermiumok rendben vannak, átjárhatósági vizsgálat sem volt még.
Általában lombikot 3 esetben szoktak kezdeményezni.
1. Sikertelen inszeminációk
2.Elzáródott petevezetők
3. Alacsony spermaszám,vagy lusta kiskatonák.
Ha nem áll fenn egyik eset sem,viszont régóta próbálkoztok,akkor is foglalkoznak Veled.
Érdemes felhívni őket és időpontot kérni,először is konzultációra. Ha nem tudod,hogy melyik dokit válaszd,esetleg megkérdezheted,hogy kihez lenne leghamarabb szabad TB-s időpont. Persze,ha akciós lombikra jelentkezel,akkor nem kell várnod.Előrébb vagy azzal is,ha már a kész vizsgálati eredményekkel mész,de a kötelező vizsgálatok egy részét egyébként a Kaáliban is megcsinálják.
Szedett valaki lombik előtt TRIAKLIM tablettát?
Milyen eredményt hozott?
szia,
engem is érdekelne. nekem is elküldöd??
Nem igazán középidő,mert ez most csak egy állapotfelmérő kontroll volt.Működnek e a petefészkek,van e cisztám,kellenek e újabb vizsgálatok,mikor kezdjem el a fogigátlót,mikor lesz az endo aspirációm...meg ilyenek.
Az Anygyalkám egy igazi angyal,áldom a jó szerencsémet,hogy hozzá vezetett.Nemcsak a lelkemet gyógyítja,hanem kezeli a gerincemet,talpmasszázzsal a hormonjaimat és ajánlott egy krémet is,ami totál beállítja a hormonegyensúlyt.Személyiség és sorselemzést is készít,már alig várom,hogy kész legyen.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018