Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nagyon-nagyon szorítok! :)
Ildia! Köszi aranyos vagy sajnos szerintem nem sikerült most sem, de hétfőn okosabbak leszünk.
Ezt nagyon meg tudom érteni!!
Nagyon drukkolunk Neked Henikém!!!
Nem hiszem csalódtam már annyit :-(
Drukkolunk. Tesztelsz előtte?
Hétfőn vv, uh. Nagyon izgulok.
Heni hogy vagy? Remélem minden ok.
Sajnos én még odáig nem jutottam,de ha majd igen, én tuti elmegyek!
Igen én is így gondoltam,hogy 12.hétig szedem és utánna utánna maj egyel kevesebbet szedek és fokozatosan elhagyom.Köszönöm a választ!
Érdeklődnék, hogy közülettek volt valaki a 12 hetes uh-n magzatdiagnosztikai központba? Valami tapasztalat, vélemény? Én nekem ezt javasolták mert sok minden ki tudnak szűrni.
Atir!!!! A 12.-hétig mindenképpen szed!!! 3s utána is szedtem a 13.-hétig mindennap eggyel kettővel kevesebbet és úgy hagytam el. Minden rendbe lesz!
Az egyik legjobb mozgás forma. Nagyon szeretem én is. Sajnos az idén le vagyok tiltva mindenről, ha mégse lennék most babás akkor én is újra járni fogok.
Így van , márciusba :-) , várd ki a 14 napot azerintem a teszttel. Szurkolok!
Ma délelőtt jógán voltam.Hát mit mondja csajok,ki vagyok cserélve.Annyit adott testileg és lelkileg,hogy mindenkinek melegen ajánlom.Lombik kezelés előtt pedig különösen ajánlott egyébként is.
LiliRóza! Fel a fejjel, Nekünk is sikerülni fog. Egyébként is most annyi babás van a fórumon, hogy jövőre ki lenne az, ha nem mi????
Atir! 12. hétig abba ne hagyd!!!!
Lányok én annyira nem érzek semmit, hogy az hihetetlen. De nem gondolok annyit rá, dolgozom, elterelem a gondolataim. Ma majdnem csináltam tesztet, de nem szombat előtt nem fogok, de lehet majd csak hétfőn amikor 14. napos leszek.
Köszönöm <3 Bízom benn !!!
Szia!Fel a fejjel! Tudod mi soha nem adjuk fel. Szívből kívánom, hogy tavasszal minden álmod teljesüljön!!!
Én általában azt hallom, hogy a 12 héttől szokták leépíteni a progi pótlást. Nem lehet azonnal abbahagyni, csak fokozatosan.
Sajnálom, de ahogy a többiek is mondják kitartás kell ehhez a egészhez. Nagyon sok!
Együtt érzek,sajna tudom(tudjuk)milyen ez:(Kitartás és nem feladni,nekünk is sikerülni fog!:)
Bocsi a telefonom félre nyomta a betűket. Verést írt vérzés helyett.
Sziasztok sajnos nem sikerült most :-(. Úgy érzem ekkezdődött a beágyazódás, nagyon fájtak a melleim , közérzetem változott. De kér nap beteg voltam , és leváltak sajnos. Minden tünetem megszünt. Vérés azóta sincs 17 napja volt a beültetés. Görcsölök de nem tud megjönni. Azr mondta a doktornő ahogy kiürül az utro megjön majd. Tavasszal újra megpróbáljuk. Sok sikert nektek lányok!
Köszönöm a válaszokat! Kaáliba dokinő annyit mondott, hogy majd a gondozóorvosom megmondja, aki ugye semmi konkrétumot nem mondott, hogy aprogipótlás meddig menjen. 17.-én kell hozzá mennem akkor leszek pont 12 hetes addig szedem aztán majd mond valamit. Ildia, de jó jó kikapcsolódást neked.Emily te is tudod, ne keress tüneteket, csak higyj benne!!Nagyon szorítok! Henike veled mi újság?
Hát, ez az. Eléggé elrettentő volt olvasni azt a rengeteg vizsgálatot, amit leírtál.
Köszönöm szépen a támogatást.
Ne félj tőle,lesz ami lesz. Lesz még izgulni valód a későbbiekben éppen elég. Ez még csak egy hosszú út első lépése,ami meg kell lépni. De mi mindannyian itt vagyunk,hogy támogassunk és segítsünk,ha tudunk.
Köszönöm, Ildia. Akkor lehet, hogy mégis inkább januárban. Csak félek egy kicsit ettől az értéktől, olyan sorsdöntőnek tűnik.
Ildia! Ez nagyon jó hír! Legalább picit együtt tudtok lenni. Nagyon rád fér!
Emilyrose! Ne aggódj, hogy nem érzel semmit, még bármi lehet tudod!!!
Atir! én a helyedben a 12. hétig szednék mindent mindenhol azt olvasom, hogy ez a helyes és mindenkitől ezt is hallom.
Hurrá! Nagyon örülök!! :-)
Jó hírem van lányok! Képzeljétek,mégis ki tudok repülni a páromhoz. Igaz,nem karácsonykor,hanem előtte, de a lényeg az,hogy együtt leszünk. És ugye tudjuk,hogy csodák bármikor,bármelyikünkkel történhetnek...:-)))
További ajánlott fórumok: