Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Köszönöm, Ildia!
Valószínűleg februárban megnézetem azt is. Hamarabb nem, mert bízom benne, hogy hat az Euthyrox, amit az endokrinológus írt fel.
A Kaáliban nem mondott semmit a dokid??
Vagy hívd fel telefonon,biztos ami biztos!!
De szerintem nem árt!!
Vigyázz magatokra!!!
Az AMH-t valóban meg kell nézetni az életkorod miatt különösen,ugyanis annak előrehaladtával ez az érték csökken.A neten ez olvashtó:
Nőkben a hormonszint jól jelzi a petefészek működését, információt ad a petefészek rezervjéről és stimulálhatóságáról. A hormont nőkben a petefészek granulosa sejtjei termelik, ezért a hormon szint jól mutatja a petefészek follikulus készletét és annak minőségét is. Az AMH vizsgálat információt ad a petefészek öregedéséről, működőképességének beszűküléséről. A mért hormon érték és a stimulálható folliculusok között direkt összefüggés van, ami megbízhatóbb, mint az FSH és ösztradiol mérése.
Fagyi! Hasonló cipőben járok én is.Mondjuk a ciklusom eddig megvolt,remélem ez így is marad,hogy januárban kezdhessek.....de egyébként....Ahogy kilépek az utcára,megfázok,fáj a torkom,fáj a fejem,folyik az orrom stb. Mire úgy-ahogy kilábalok belőle,megint felülfertőződöm,kezdődik az egész előlről. Ilyen nátha szerű volt rajtam mindkettő lombikom alatt is,de persze a népi gyógymódokkal nem mentem semmire. A barátnőm szerint ez nem normális,el kellene mennem fül-orr-gégészhez,mert ez valami bakteriális dolog lehet és kezelni kell.Igaza van, a lehető leghamarabb el is fogok menni.
Az Angyalkám folyamatosan sokat segít,de a párom külföldön dolgozik és úgy néz ki,hogy karácsonykor sem leszünk együtt. Borzasztó drága a repjegy.És kell a pénz a következő kezelésre. Egy kissé depis vagyok.
Köszi lányok! Jó lenne már tényleg egy pozitiv teszt, már nagyon ki vagyok. A hétvégén lesz a szülinapom és nincs is kedvem vendégeket hívni stb. :-(
Atir ti, hogy vagytok? Lassan 12 hetes leszel, nem?
Azért a Te történeneted is eléggé elkeserítő. Nem ismerem a női klinikán dolgozó orvos összes nevét, de nekem is az első két inszeminációt egy M.A. monogramú csinálta.
Ha neked is, akkor ne izgulj, én fizettem neki mind a két alkalommal, és a harmadiknál meg azt mondta, hogy ő nem csinálja meg, mert nem ér rá, és közben egész nap ott téblábolt munkahiányban a nőiklinikán.
Persze én meg az nap a kínok kínát éltem át, mert az a 3. inszemináció... azt minden súlytotta, ami csak súlythatta. Eltört a tüszőrepesztő ampulla, későn kaptam meg a másikat is (az nap már volt inszemináció), mivel MA. nem vállalt ezért rohanni egy másik orvoshoz. Ő elvállalt, de az asszisztens nem tudott róla, így az elküldött a halál f., hogy mit képzelek, hogy csak úgy az utcáról betoppanok, hogy majd a doktornő inszemináljon... ÁáÁÁ rossz emlékek!
Sziasztok Lányok!
Egyideje nem jártam itt, viszont mindent visszaolvastam. Szurkolok mindenkinek, sajnálom, hogy Atiron kívül senki nem büszkélkedhet pozitív teszttel. MÉG!! A következő pár nap sorsfordítók lesznek, és megy a drukk!
Én most beteg vagyok mint az állat, ami lehet kijön rajta, beleesek, kigyógyulok, más jön ki rajtam, visszaesek.... ÁÁÁ...
A tetejébe a ciklusom is elment nem tudom hova. Pénteken lesz 2 hete, hogy késik. Persze nem azért!
A 14. napomon voltam az UH a nőgyógyászomnál, és egy domináns tüszőm se volt... Még abban reménykedem, hogy ez a ciklus csak nagyon megnyúlt, és nem valami rosszabb!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018