Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Na,nincs drő ma és holnap. Hétfőn kell hívnom az uh időpont miatt. Feküdjek,pihenjek. Volt örömujjongás a háttérben,annyira aranyosak voltak. :-)
Hu én nem bírnám ki vérvétel nélkül! Várom nagyon a szombati eredményed! Igen amikor én is görcsölgetek, rettegve megyek el Wc-re és ez a para a mai napig megvan! Bízom benne 12.hét után egy kicsit változni fog a helyzet!
Majd hívom a drnőt. Úgy váltunk el,hogy két hét múlva teszt,aztán telefonáljak. A vérételért nem is utaznék 100 kmt, itt is meg tudnám csináltatni,de nem akarom. Majd az idő eldönti mi lesz.Jövő héten elmegyek azért ultrahangra ide a kórházba,hátha látunk valamit. Meg veszek még ilyen tesztet, szombaton lecsekkolom,ott van-e még a csík. Para azért van,állandóan nézem nem vérzek-e. Nem jó érzés ez a mensis görcs.
Emily de jó hír!!!!!! Csak nyugalom, minden rendben lesz!!!! Menned kell vérvételre? Ja és nekem a mai napig görcsölget a hasam már a beültetés óta!
Hát csajok,ez sikerült. Nem,még nem hiszem el. 3.50-ig bírtam aludni, negyed 5ig tartottam magam, teszt belelógat,letesz,elmentem kezet mosni,aztán a teszttel visszamásztam az ágyba,és egyszercsak mintha lenne ott valami. Férjet megbögdös, ő is látja Aztán csak azt ismételgettem: basszus terhes vagyok. :-) Görcsölök egyébként,már tegnap este is,szóval csak halkan örülök,nem bízom el magam.
Emili!!!! Tesztelj! Várom a jóhírt!!!!
Heni! Amíg nem jön meg szed az ultrot! Annyi mindent lehet hallani pl:sok negatív teszt m3gis baba......
dehogy van kész... szinte semmi, de lehet, hogy nem is mind lesz kész... ez van. pénz beszél sajnos.
Attól, hogy szekdzárdi írhat beutalót a szegedi immunológiára és genetikára. Viszont előtte csörögd fel a két intézetet, hogy mi kódjuk. A nődokidnak és magadnak spórolsz az idővel.
Én is a vásárhelyi dokimmal szojtam a pedti, zalaegerdzegi stb beutalókat iratni.
Köszi! Az én nődokim szekszárdi így szerintem esélytelen a dolog, de megkérdezem.
Fülöp dokihoz kész van minden vizsgálatod is?
szia Heni
immunológiára a nőgyógyászod tud adni beutalód, időpontot neked kell kérni, így tb-re ezt megcsináltathatod (Kálvária sugárúton van). genetikára nekem egy ismerősöm intézte az időpontot, de ha felhívod őket, nem tudok számot sajna, de az épület a Tisza-parton van, asszem a körintenzív meg a bőrklinika közelében
Fülöp dokihoz nekem csak az időpontom van meg, februárra...
Lányok! Tudnátok nekem segíteni, hogy hova menjek immunológia és genetika vizsgálatra? Szeged és környéke érdekelne.
Fülöp dokit emlegettük kb 1 hónapja járt már nála valaki?
Ma feladtam nem vettem be az utrot.... Reggel is negatív volt a teszt, igaz inszem utáni 15 nappal, sajnos szerintem vége van, vérzés még nincs.
Lehet, hogy ez valami új. Nekem mindig telefonálni kellett, levél soha. A görcsöcskék a barátaid is lehetnek :)Meg azt se feledd, hogy nagyon sokan vérezgetnek is, mégis ott a babóca! A vérvétel fontos lenne.
Hány napra is teszteltél? Mert a beültitől is 14 napra szoktak tesztelni, ha most ez az inszemtől van számolva, akkor lehet, hogy azért alacsony még a hcg. Ha nem kezdesz el erősen vérezni, akkor még van egy kis reménysugár:)
Cukik vagytok,lesz ami lesz, de az normális,hogy csütörtökön sincs kedvem tesztelni? Kiráz a hideg a negatív tesztektől. Csak egyszerűen megjön a mens,és kész. Elkezdett görcsölgetni,szerintem csütörtökig meg is jön. A zárójelentésen azt olvastam,hogy a teszt eredményéről telefonon ÉS emailben is tájékoztatni kell az intézetet. Küldött már nekik emailt valaki? Tök fura.
Emili!!!!! A megfázás is lehet tünet!!!! Szerintem sikerült most nektek! Szorítok!!!!
Köszi lányok! Mindenkinek kellemes készülődést kívánok az ünnepekre.
Sajnálom Heni, és abszolút megértem, hogy pihenőre van szükséged, viszont feladni se lehet! Kitartás!
Nem szabad feladni! Én sem éreztem semmi különöset! Én nagyon szorítok!!
Henike! Ne add fel! Szilvácskának igaza van nekem is a 3.lett a sikeres! Pihenj, készülj az év legszebb ünnepére ez a lelkednek is jót fog tenni. És tudom te is erős csaj vagy mint itt mindannyian és újúlt erővel bele tudsz vágni a következőbe ami a sikeres lesz!!!
Heni!Jut eszembe:a nagy átlagban a 3.vagy 4. beülti a szokott sikeres lenni,neked még csak 2 volt, tehát nincs semmi veszve!!
Sajnos ez sem :-( azt hiszem egy ideig hallani sem akarok semniről. Még csütörtökön kell tesztelni hátha. Túl alacsony volt a hcg. Mindenkinek sok sikert nekem most egy jó időre testileg-lelkileg-anyagilag NAGYON elég volt
Köszi,én kitartok csütörtökig,akkor eldől igen vagy nem. Szerintem egyébként nem.A hasam szép lapos,a mellem köszöni remekül van. Ráadásul beteg vagyok,iszonyúan köhögök,tegnap rázott a hideg, már szemeztem a panadollal,ha megy felfelé a hőm,beveszem.Egy fura dolog volt két napja. Eltört a hógömb amit a gyereknek szántam a miku csomagba,átázott a csoki is. Úgy zokogtam 20 percig,hogy nem lehetett megvígasztalni. Aztán a férjem miatt elkezdtem nevetni is a zokogás mellé. Férjet kérdeztem,hogy most nevetek vagy sírok. De ez símán lehet az elmúlt hetek feszültsége miatt is.
Emilyrose,Heni szorítok!!
Nagyon szorítok Henike! Remélem minden renben lesz!!!Várom a jó hírt!
Köszönöm , nagyon várom a tavaszt ;-) akkor megyünk újra.
Borzasztóan sajnálom! :( A reményt fel ne add, sikerülni fog! Rengeteg erőt kívánok a folytatáshoz!
További ajánlott fórumok: