Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Le vagyok kettyenve,mert tegnap óta rózsaszínes maszatolásom van. A csíkom erősödött picit,de nem mondom,hogy nem félek.
Interneten,vagy a csomagoláson megnézem. Van amit nem számolunk,sajt, olyan zöldségek amiknek 5 gr alatt van a ch tartalmuk. Ha érdekel,beteszlek,egy csoportba.
Köszi! Hogyan számolod a ch-t?
Van egy bontatlan Crinon hüvelygélem is, ha kell valakinek.
Szia. Nekem van egy egész bontatlan doboz!
160gr szénhidrátot kell enni, 30-20-50-20-40 felosztásban.Ez az általános. Cukrot,fehérlisztet,fehér rizst nem lehet. Reggelire gyors felszívódású szénhidrátot tilos: tej,gyümölcs pl. Mozogni is kéne mellé. Nekem egyébként még ez a leginkább tartható diéta.
Milyen ügyesek vagytok! Nekem ez a mérős, számolós dolog nem menne. Nagyon nem. Milyen diéta ez?
Nekem is nagyon nehezen.Azért sem sikerült eddig.Úgy voltam vele,az utolsó lombikba beleadok mindent. Ne ezen múljon. Bele lehet jönni!
Én úgy tudtam,h éhgyomri max 5,és ennek az 5x-ese a 25 a határ 120 percnél,mindenesetre én nagyon örülnék egy ilyen eredménynek😉Szerintem ezt az Ir dolgot kicsit túlozzák is, hisz sok cukorbeteg spontán is terhes lesz.Persze azért én is próbálom tartani(diéta egy kis csalással,futás +meforal)
"6 hete mindent számolok, kimérek,nem eszek mellé" - ezért irigyellek, mert ez még nekem sose ment, de muszáj lesz, úgy tűnik, a siker érdekében
másutt azt mondják, ez nem jó
merthogy az éhgyomri (ami nálam ugye kb. nulla? de számoljunk kettővel) nem lehet a 120 perces háromszorosánál több. na már most ha nekem mondjuk 2 az éhomim és 24,8 a 120 perces, akkor az 12-szerese :(((((
Sziasztok! Elnézést, hogy csak úgy bepofátlankodom ide, szeretném megkérdezni Tőletek, van-e valakinek megmaradt Duphastonja. A többit priviben megbeszéljük. Mindenkinek a legjobbakat kívánom! Üdv: egonca13
Köszönöm mindenkinek! Csak jussunk el a szívhangig. :-)
Babára váró sorstársaknak egy kis bíztatás egy másik fórumról:
"8 évig vérzésem sem volt csak a norcolut hozta meg azt mondták semmi esélyem babára max lombik,azt meg mi nem is akartuk megpróbálni!Erre magától ennyi év után 42 évesen teherbe estem!Ja és a dokihoz mentem első alk.hogy babát szeretnénk évek óta hiába,megnézett és azt mondta myomám van,hát aztán kiderült amit ő annak nézett az már a baba volt de annyira kezdődő terhesség,hogy nem látta még :) Szóval lányok mégegyszer!Bízni,és hinni kell ,mert vannak csodák,és higgyétek el sikerülni fog hamarosan!"
Szívből gratulálok!!!! Annyira örülök, hogy összejött!!!! Kívánom, hogy boldog, gondtalan legyen a babavárás.
Szerintem ezek teljesen jó értékek!!
Nekem januárban nézték, 0 perces 7 valamennyi, s 120 perces 40 valamennyi volt. Ez IR. A diétát hullámzóan tartottam be, de most 6 hete mindent számolok, kimérek,nem eszek mellé. A gyógyszert nem szedem, nagyon rosszul voltam tőle stimu alatt. Az első lombik ami alatt fogytam,nem híztam. :-)
Emily! Ez szuper!!! Vigyázz magatokra!
Sajnos nekünk most sem sikerült. Elhagytam az utrot 3 napja, de legalább nem szédülök, nincs hányingerem stb.
Remélem megindul a fogyás is és egyszer majd lesz újra erőm egy következőhöz.
Szilvácska! Kiváncsi vagyon neked segít-e a kinez, majd írj róla.
Emili!!!! Hurrá!!! Mondtam én!!!! Nagyon örülök!!! Vigyázz magatokra!!! Puszi
nekem meg szar lett az inzulinom :( az éhgyomri 2 alatt, a terhelt 24,8...
nem csodálkozom rajta, hiszen a sikertelenség után elhegytam a meforalt, meg elkezdtem zabálni :/
Szuper-szuper-szuper! Óriási gratula!!!! Nagyon vigyázz magatokra! :)
És a görcsöcskék miatt ne aggódj, teljesen normális!
Emilyrose!!!! Jaj,de jó hírek!!!!!
Nagy gratula!!!! Vigyázz magatokra!!!
Köszönöm csajok, még sokkos állapotban vagyok. Jó értelemben! Maradok táppénzen,pihenek, próbálok vigyázni a csíkomra. :-)
emilyrose, gratulálok! :)
Jaj de jó! Nagyon örülök, vigyázz magatokra! Minden rendben lesz. Ez igazán szép karácsonyi ajándék :)
Szuperság!!!!:)Én voltam ma kineziològusnál,hát furi volt,nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban,most sem estem hanyatt,elmondta kb ugyanazt a mit eddig is tudtam,h mik a paráim😆,meghogy nem szabad félni.Ebben tök igaza van,nem attól félek,h nem sikerül,hanem, h tuti felbírjuk nevelni?eltudjuk tartani?(pedig szegények azért nem vagyunk)Olyan rossz világot élünk,már előre féltem:(Na, mindegy ezen még dolgoznom kell,ne legyek parás(tudom, h szarul gondolkodom)
Gratulálok!!! Ez tök jó hír :) Nagyon örülök.
A görcsölgetés miatt meg ne izgulj, teljesen normális! A méhed az most kicsit fordulgat, növöget, erősödik, ez ezzel jár. :)
Vigyázz magatokra!
Emilyrose jaj de örülök neked!!!!!! :-)
További ajánlott fórumok: